- 04 Nov 2007, 05:37
Pošto vidim da je nekima ova tema polu-šaljiva, želeo bih da svojom porukom vratim ozbiljnost, koju mislim da zavrednjuje.
Naime, ukoliko je reč o organizovanoj akciji "patriota" da postave stvar na svoje mesto u Srbiji, u velikoj smo neprilici i mislim da je najmanje što možemo da učinimo, da sagledamo činjenice!
1. Obezbeđenje NIJE pregledalo ama baš NIŠTA pri ulasku!
2. Neko nas je držao zatvorenim u gasnoj komori, a obezbeđenje nije prišlo da skloni tu osobu (ili više njih?!) sa vrata!! kada je suzavac bačen, niti da skolni uglavljenu stolicu sa izlazaZAŠTO?!
VIP-u svakako nije u interesu da izgubi svoje posetioce, ali obezbeđenje nije = VIP! Navodi me na sumnju da im je neko ponudio bolje pare od plate u VIP-u da naprave ovakav "propust"
3. Kako je osoba koja je bacila suzavac izašla? Istrčala pored obezbeđenja?! Ili se i ona davila sa nama dole?!
TREBA RAZDVOJITI 2 RAVNI PRIČE:
- Da li je obezbeđenje radilo svoj posao,
- Da li nas je napao neko iz konkurencije, ili je reč o koordinisanoj patriotskoj akciji?
Ovu prvu priču ćemo lako rešiti i o njoj sad ne bih.
Odgovoru na poslednje pitanje znato bismo bili bliži ako bi se utvrdilo SA POLICIJOM
- ko je i da li je zaista sinoć napao ljude ispred "Alijansa"
(To mora da utvrdi policija, jer bi i takav napad mogao da bude insceniraniran od strane "Alijansa" (u šta ja DUBOKO, DUBOKO sumnjam: poznajem Borisa i znam kakav je čovek i da to NIKAD sebi ne bi dozvolio ali eto - nek se ispita!) i
- da li je istina da je 6 manijaka izmlatilo mladića koji im je "ličio na geja" negde u Beogradu nevezano za gej klub.
Ukoliko je druga opcija u pitanju......... Momci, mislim da je POSLEDNJI trenutak da Boris, Dušan, Queeria i svi oni koji imaju veze sa policijom sednu za jedan sto i da vidimo šta nam se to sprema i ko nam radi o glavi!
NEMOJMO DA SE GUBIMO U LAŽNOM OPTIMIZMU I SRPSKOM "LAKO ĆEMO". Nemojte zaboravitri koliko je već ljudi stradalo u ovoj usranoj zemlji ni za šta i ni zbog čega!
A sad mislim da je trenutak da se svi ućutimo i da nam Boris i Dušan daju odgovore na neka od pitanja do kojih su mogli da dođu za ovih 24 časa.
Samo tako ćemo znati da li su nam životi u opasnoti, ili možemo da sačekamo vest u Qriru o nekom kasapljenju. Ja sam za prvu opciju!