Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By anche
off
Originally posted by Kiwi
Ne mogu da kažem da sam se zacopao, ali sam bio zagrejan.

jao kiwi to je jos lepse od zacopati. biti zagrejan za nekoga. da. :blenta:

ont:

nemam sta da prilozim :shrug: mada zanimljiva tema.
Korisnikov avatar
By Dirrty
E da ste vi meni zivi i zdravi!

Zar stvarno mislite da ljudi salju svoje slike?

U najboljem slucaju najcesce salju svoju odradjenu u photoshopu! :lol:

And that's like sooooooo not cool and stuff!
Korisnikov avatar
By Zoe
E, svasta.........moja najgora iskustva su bila: 1 sex sa devojkom koja mi se nije dopadala ni malo, i 1 susret sa nekom uzasnom fancy ribom sa kojom sam UMRLA od dosade dok mi je pricala o svojim ambicijama u karijeri i zivotu........
Korisnikov avatar
By Blady
Fuf..... i meni se desilo sa nekih oglasa.... da je dosla devojka kod mene, koja mi je delovala ok, preko poruka... za koju se posle ispostavilo i da nije bas u fazonu, cak sta vise delovala je homofobicno...prvo smo pijuckali, i naduvali se, a njoj je bilo lose... da bi mi na kraju pojela sve jebene bombonice, koje su bile namenjene za sve prisutne.... a posle, je iskoristila moju sestru za taksi.... ah, kako ne volim takve ljude, koji se kite tudjim perjem, a ovako glume ne znam ni ja sta... sutradan sam joj poslala poruku da vidim samo da li je ziva, i ona mi je tada rekla, da je alergicna na thc :glupan: .. posle me je zvala, ali se javio moj drug, i rekao da ovaj broj nije vise moj :) i to je ni tad ne bih zvala, da me sister nije nagovorila.... UZAS
Njeno ime se ne spominje vise, u mom prisustvu, iako mi se najbolja drugarica zove tako... ali dobro, sva sreca sto je nikad vise nisam videla, smucila mi se za ceo zivot !
By Sixto
Originally posted by жњ
ja sa pocetka lezbo karijere...

dogovaram dejt sa cicom koju sam upoznala preko oglasa, razmenile par ok mejlova, simpaticna na recima, simpaticna na slici... nalazimo se kod doma omladine... ja se okrecem, gledam i okrecem ne bi li je ugledala... kad ono prilazi bradonja i ni pet ni shes` - "jesam musko, al bi mogli da probamo".

magla!!

a oglasi - nikad vise!
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Elem, dolazim ja na zakazani dejt, lik je na slici delovao ok, a pojavljuje se lik kojeg bi polomio oko struka da ga uhvatim! Ljudi, ja mrsavije stvorenje u zivotu video nisam! Pa reko krv ti jebem, da legnem na njega to bi bilo umesto ubistva iz strasti, povreda na radu!
Ispricamo se i caos!
Korisnikov avatar
By decko
Jao nije moj, ali moram da napisem sta se desilo jednom mom drugu (uz njegovu dozvolu :giggle: ) koji je otisao na dejt sa jednim jako jako slatkim deckom :)
Enivej, on dolazi na zakazano mesto kad tamo taj lik i jos jedan decko, par godina starije. Ispostavi se da je to brat ovog lika kog je on namerno poveo jer su obojica....u fazonu da traze decka pa ko upeca ovog - upeca. A kasnije su rekli da se ne bi bunili ni da organizuju neku trojku!

:smeh:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by жњ

dogovaram dejt sa cicom koju sam upoznala preko oglasa, razmenile par ok mejlova, simpaticna na recima, simpaticna na slici... nalazimo se kod doma omladine... ja se okrecem, gledam i okrecem ne bi li je ugledala... kad ono prilazi bradonja i ni pet ni shes` - "jesam musko, al bi mogli da probamo".

magla!!

a oglasi - nikad vise!
:lol: :lol: :lol:
Nevidjeni lol! Nisam skoro procitao nesto ovako! Extra! :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
nisam imao nekih katastrofichnih dejtova
mada nisam imao ni mnogo dejtova

uglavnom su se ti katastrofichni svodili
na to da likovi(2-3 ih beshe) nisu hteli ni po koju cenu da se odvoje od mene ni na sekund
jednom sam jedva utekao

:skorpija:
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
ja nikad nisam isao na blind date! pa valjda mi se zbog toga takve stvari nisu desavale:fige:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Sixto

da legnem na njega to bi bilo umesto ubistva iz strasti, povreda na radu!

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by decko
Jao nije moj, ali moram da napisem sta se desilo jednom mom drugu (uz njegovu dozvolu :giggle: ) koji je otisao na dejt sa jednim jako jako slatkim deckom :)
Enivej, on dolazi na zakazano mesto kad tamo taj lik i jos jedan decko, par godina starije. Ispostavi se da je to brat ovog lika kog je on namerno poveo jer su obojica....u fazonu da traze decka pa ko upeca ovog - upeca. A kasnije su rekli da se ne bi bunili ni da organizuju neku trojku!

:shok2:
:wtf:
:iskolacen:
Korisnikov avatar
By decko
Creepy. Mogu misliti samo kako je njemu bilo ali meni je i dalje pred facom njegov izraz lica dok to prica a to je bio urnebes :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
:lol:

Video bih tebe kako se smejes dok si u njegovoj poziciji! :vestica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Creepy. Mogu misliti samo kako je njemu bilo ali meni je i dalje pred facom njegov izraz lica dok to prica a to je bio urnebes :smeh:
imam jedno pitanjce: da li u mogucoj trojci bi i braca medjusobno opstila ili samo sa njim:cekam:?
:molimterecisamosanjimmolimterecisamosanjim:
:fige:
Korisnikov avatar
By decko
@ Dirrty

:smeh: Ja bih se smejao kad bi mi to rekli!

@ devokICA

To ne znamo posto je on posle pola sata pobegao :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
@ Dirrty

:smeh: Ja bih se smejao kad bi mi to rekli!

@ devokICA

To ne znamo posto je on posle pola sata pobegao :lol:
Nekako mi se cini i da je bolje sto to ne znamo :uplasen:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by жњ

magla!!

a oglasi - nikad vise!
ajme, horor! :freddy: :uplasen:
Korisnikov avatar
By m..
Mene je onomad na nekom blind dateu zamolilo da pred doticnom osobom menjam tampon. Nije da imam problem da menjam tampone pred cicom, ali ipak mora da prodje neko vreme, jel.

Onda, posto sam bila mlada i neiskusna i nesigurna i pogubljena, dam nekoj cici na zurci fon, i mi izadjemo, i krsh, nit je ona mene odradila ikako, jos me iznapadala da imam "loshu pricu", a onda dade telefon ortakinji koja me savata da odemo na blind date, nista veca sreca, ipak imam neke estetske kriterijume :D Onda sam zamolila da se moj telefon vise ne forvarduje. Sad veoma pazim kome ga dajem.

Mislim nije da mi se desilo nesto preterano neprijatno ili me pojeo mrak, nego sam dozivela poprilicne kulturoloshke shokove, if you know what i mean.

Anyway, veoma mi je drago da vise nikad necu morati na blind date, hvala bogu naucih da muvam cice uzivo s poprilicnim uspehom.
By Sixto
Originally posted by blenta
...mada nisam imao ni mnogo dejtova...
Kako ti seres pa to je necuveno! :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mozda pod date ne smatra i sexanja...

Tom logikom bih i ja mogao da kazem da nisam imao puno date-ova.

Zato ne osudjuj pre nego sto saznas sve cinjenice!
Korisnikov avatar
By blenta
pa trudim se
znash kako kod mene odma
procena i moze ne moze
nema dejtovanja
osim ako se ne ide u mek

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Sutekh
joj, secjam se.. davno to beshe..

prichao sam sa nekim likom. poslao mi je sliku i izgledao je ok. bilo mi je chudno shto su mu sve slike bile iz poluprofila, ali hajde, nevermind.

odem ja kod njega.. kad ono.. (davno beshe, ali pokushacju da se setim).

nosio je neki sako na pruge, chini mi se da je bio narandzast.. plava kravata sa miki mausom.. neke zelene pantalone na kockice, a na onoj strani lica koju nije slikao je imao ogroman oziljak duz cele glave.

kako sam se usrao, auu... podsetio me je na onog klovna iz nekog matorog horor filma. zhasu.
By Sixto
pa trudim se
znash kako kod mene odma
procena i moze ne moze
nema dejtovanja
osim ako se ne ide u mek

:rotflmao:
He, sta bi vise pozeleo klinja za dejt od odlaska u mek! :doh:
Korisnikov avatar
By blenta
samo me ti razumesh
u zhicu si me dirnuo
:radosnice:
By Sixto
Ma cim sma te vido odma sam te spazio!
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
pa i nisam imao neke horor/urnebesne dejtove ali ae ovo npr:
slucaj1 - startovao me na chatu, ramenili fonove, culi se, dogovorili se da se vidimo sutra izjutra... ja se zesce uspavam, ipak ga okrenem on kaze da krece na posao ali ima pola sata fore pa da se ipak vidimo. Gde cemo? Pa ajde blok 70 kod kineza (taman da kupim sta mi treba). Nije mu bas usput al pristane jer ima kola. Cekam ja, on zove pita gde sam. Pa na stanici, gde si ti? U trznom centru. Ajde cekaj doci cu tamo...Zove ponovo - Pa gde si? Pa u trznom centru, stara zgrada...Joj ja u beloj...Elem stigli smo da razmenimo dve recenice...videli se jos jednom i gotovo...
poJenta: Bitno je utvrditi Tacnu lokaciju!

slucaj2: momak iz kraja, znak raspoznavanja je bajs :lol: znamo se odranije iz vidjenja samo, secam se da je momak celav...stignem prvi i cekam, nailazi grupa biciklista - celavi super hot momak je prvi ...ja kontam: vidi malog al se lepo razvio i maltene vec pruzam ruku sa smeskom od uva do uva kad se on okrece ka ribi i nesto kao: ajde pozuri. Iza njih je onaj sa kojim treba da se nadjem i uopste se nije razvio :lol: Sad smo drugari :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja imam onaj kada sam otishao u NS pravo sa posla na dejt koj je obecavao. I bio sam ispaljen, sa sve ubedjivanjem da ostanem poshto ce mo se videti kasnije... Riiight... :pickme:
Korisnikov avatar
By Hys.
Jbt...sad se setih jednog dejta...od pre jedno pola decenije :matora:
Negde na pola kafe (sasvim kulturna spika) ja skapiram da se cica nasla samnom jer je bila radoznala kako ja to fukcionisem opusteno sa drugim zenama iako imam muza i on je upoznat sa tim. Znaci, dosla je da me upozna kao eksponat-specimen. Potrefilo se i da smo zajedno posle otisli da se nadjemo sa mojom strejt drugaricom, muzem i jos jednim ortakom u restoranu.
Bilo je okej, cak smo se i lepo svi zezali, ali mi je ostalo u glavi na repete"ja sam htela da te upoznam da vidim kako TO izgleda"
Brate, stavi me u izlog pa me posmatraj :vudu:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ona je prizeljkivala da radite nevaljale stvari pred tvojim muzem...
Ne verujem da je samo zelela da vidi kako je to kada ste svi zajedno u drustvu sa lezz devojkom.
Kako to izgleda se samo uklapa u pricu SEX pred muzem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!