Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by SeamanA onda, sve je bilo kao u pesmi Dragane Mirković PLAČI ZEMLJO... Na kraju, za utehu osuzavljenim posetiocima, DJ je pustio "Funky G" i njihov hit MOJE OČI NEĆE PLAKATI ZAUVEK!
Sjecam se da je bila grcka verzija Karleusine pjesme KAZINO.Kad odjednom bummm
Originally posted by Andjeo sa greskomAuuuu, ovo je hit, osvetnički hit Mire Škorić U BUNARU TRUNUĆE TI LICE (IZDAJICE!). Jel i to ide u folk-bloku u VIP-u?:burner:
Ma prekinite sa prepucavanjima, dajte novine nesto, sta nam znaci to sto cemo se medjusobno prepucavati???
Neka izadje na videlo!!!!
I ja zelim zrtvu!!!
Ne smemo dozvoliti da ovo prodje nekaznjeno!!!
Originally posted by UlixU novinama nikako!
... ne bi bilo lose ni da Maljkovic i Queeria o tome napisu tekst na njihovim b92 blogovima, mozda da kontaktiraju b92 o ovome i da oni objave vest na naslovnoj strani, tek da se rasiri prica i da se o ovoj vrsti incidenata cuje, a valjalo bi poslati tekst o tome i u nekoliko odabranih dnevnih novina, tipa Danas.
Originally posted by dekaZapravo, prvo sam napisao da jedes govna, a posle sam to prepravio, tek da ne budem grub.
"Lupam" ne vidim razlog za upliv takvih etikecija u razmenu postova ovde ili bilo gde drugo.Iznosim svoje vidjenje citave te situacije,sa tim se mozes sloziti ili ne,ali okarakterisati to kao "lupanje" u najmanju ruku je grubo-ali ti mozda komuniciras sa ljudima na tom nivou![]()
A to sta su mogli da urade ljudi iz obezbedjenja a nisu je sada irelevantno,bitno je kako ce svoj posao raditi ubuduce,oko ovog ces se sloziti sa mnom-nadam se :-)
A reakcija svakog homo sapiensa u situacijama kada je na bilo koji nacin ugrozen je samoprezervacija-dakle ocuvanje sebe na prvom mestu,dakle ne pricam o potrosnji kiseonika,no o normalnoj reakciji u situaciji kakva je nastala posle bacanja suzavca u klubu,i stampeda koji je nastao-ovo su realne pretpostavke,jos jednom NAGLASAVAm,dosao sam tek nakon incidenta !!!
TOOP,TOOP sada lup(k)am ;-)
Originally posted by LoniMa ni to nije nikakva osiguracija.
Slušajući priče o ovakvim incidentima, dolazim do zaključka da je najbolja lokacija na kojoj će se održavati gej žurke BRODIĆ, ali paz'te ne nepokretan splav već brodić.
Neke '98. '99, '00... ne znam ti više koje godine, neko je organizovao gej žurku na brodu, koji je zaista plovio Savom i Dunavom.
Brodić je isplovio u nekih 9 sati i stotinak GLBT-aša & frendaša, koji su počeli da se skupljaju sat ranije, isplovili su ka reci.
Grlili su se na palubama, pevali na brodu i uživali.
Nigde straha od uljeza, koji bi mogli da upadnu.
Nigde straha od gusara, ajkula...
(Čak i ograda brodića bila je tako visoka da pijani gosti ne bi mogli d' upadnu u reku, a topli brat bratića da gurne u vodu nema šanse)
I najromantičnije i najbezbednije.
ps: O svemu ovome samo sam slušao iz druge ruke.
Na pomenutu žurku nisam uspeo da stignem jer zakasnih te dođoh 5 minuta nakon isplovljavanja proklinjući matter onom, ko je ovu žurku i organizovao i bacavši kletve ,,a la Titanik''.
Šmrc.
I koja je poenta ovog posta?
Pa ta da je najbolje rešenje za Srbiju da se svi mi gejevi lepo ukrcamo na neki brodić i bespovratno kolektivno otplovimo u pitchkq matterinu.
Originally posted by Dušan MaljkovićS fenomenom ožabljenja bismo se lako izborili dušo.
Opet bi se hejteri premetnuli u neke ljude-žabe, homofobične amfibije... Pa kad krenu da iz reke zaskaču pedere na brodu -- biće belaja. Uostalom, Loni, u to vreme si pisao za prestižni list "Zona sumraka", pa i sam znas da je izašao tekst "Dunavska Nesi napala tehno-brod"! Aj protiv ljudi ćemo još i nekako, ali kako ćemo protiv vodenih nemani?![]()
Originally posted by Dušan MaljkovićSo true
E moj Loni... koliko mi žaba poljubismo, pa ništa... jednom krastača, zauvek krastača!![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!