Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by _Crazy_Fox_obezbedjenje u gej klubovima je homofobicno i ne zeli da pomislis da te pipaju i uzivaju u tome. (a sigurno je da uzivaju
...u str8 klubovima me ispipaju celog, samo za jaja da me ne uhvate...a u gay klubovima laganica udjem..gde je logika?
Originally posted by ancheNaravno, opet si seljanka. Kakve ima veze GDE se to desilo?Originally posted by jukieOriginally posted by LemurPa Lemuri nisu majmuni, što se osećaš prozvano...
Ajde sada neko od administratora da obrise Borisovu poruku ili cu ja postati besan!!!!!!![]()
![]()
ont: pa lepo, blagovremeno, je pala preporuka za bojkot tog vip kluba. el jeste? jeste. ko vam kriv sad... ne osecam empatiju za osuzljene. ali ich.![]()
Originally posted by Leonheart
Sada sam se chuo sa gazdama kluba i dobio odobrenje da se oglasim u njihovo ime.
Problem je bio shto su se gosti zalili na rigoroznost obezbedjenja i pretres u pochetku, gazda je hteo da uchini uslugu gostima (koja se sada ispostavila kao magareca) i rekao obezbedjenju da malo "smekshaju" i vremenom se obezbedjenje sve vishe "opushtalo" u pretresu ali su drzali nasilnike dalje od kluba; shta se sve deshavalo ispred kluba dok su se svi bezbrizno provodili dole u prostorijama kluba... shta je sve obezbedjenje prezivelo, to ce samo oni znati, gosti i ne treba da se opterecuju time...
Obezbedjenje jeste vrshilo neki najosnovniji pretres, tipa pregled rancheva i torbica, pretresalo je i od glave do pete i one koji su im delovali nepoznato (poshto su radili i u X-u i u G-u i znaju dosta gostiju) i tvrde da niko sumnjiv nije proshao pored njih, na kraju uz pomoc policije i ispitivanja nekih svedoka, saznalo se da je ipak neko od "nashih" ovaj incident napravio.
Ne znam da li je sabotaza od strane konkurencije ili ne, ako mene pitate, mislim da imamo samo jedan klub koji mozemo nazvati konkurencijom...
Cini mi se da gazde imaju neku predstavu o tome ko je krivac ali josh uvek sve drze u tajnosti dok ne budu bili u mogucnosti da dokazu. Policija radi na ovome, narochito jer obezbedjenje i gazde imaju veze u policiji.
Ono shto sada moze zasigurno da vam se garantuje, jeste da ce "VIP" klub bar sada, posle ovoga, biti najbezbedniji klub, jer ce naravno maximalno "pooshtriti" obezbedjenje, i vrshiti maximalan pretres svih gostiju, nebitno da li je mushko ili zensko.
Dakle, shto je bilo, bilo je, gazde se saosecaju sa svima nama jer su i sami proziveli sve ovo i duboko se izvinjavaju svima na ovom propustu, vishe se nece desiti, naravno, a vishe i NE MOZE da se desi, a klub ce vecheras biti bezbedniji nego ikada, svakog chuda za tri dana dosta, nece niko posle onakvog incidenta pokushati bilo shta ponovo veche posle toga, tako da, ako mozete da nadjete u svom srcu da oprostite klubu na propustu, dodjite vecheras da se provedete kao i do sada shto ste svakog vikenda.
Originally posted by LeonheartMa nije valjda? Pa ovo pas s maslom ne bi pojeo...
Sada sam se chuo sa gazdama kluba i dobio odobrenje da se oglasim u njihovo ime.
Problem je bio shto su se gosti zalili na rigoroznost obezbedjenja i pretres u pochetku, gazda je hteo da uchini uslugu gostima (koja se sada ispostavila kao magareca) i rekao obezbedjenju da malo "smekshaju" i vremenom se obezbedjenje sve vishe "opushtalo" u pretresu ali su drzali nasilnike dalje od kluba; shta se sve deshavalo ispred kluba dok su se svi bezbrizno provodili dole u prostorijama kluba... shta je sve obezbedjenje prezivelo, to ce samo oni znati, gosti i ne treba da se opterecuju time...
Obezbedjenje jeste vrshilo neki najosnovniji pretres, tipa pregled rancheva i torbica, pretresalo je i od glave do pete i one koji su im delovali nepoznato (poshto su radili i u X-u i u G-u i znaju dosta gostiju) i tvrde da niko sumnjiv nije proshao pored njih, na kraju uz pomoc policije i ispitivanja nekih svedoka, saznalo se da je ipak neko od "nashih" ovaj incident napravio.
Ne znam da li je sabotaza od strane konkurencije ili ne, ako mene pitate, mislim da imamo samo jedan klub koji mozemo nazvati konkurencijom...
Cini mi se da gazde imaju neku predstavu o tome ko je krivac ali josh uvek sve drze u tajnosti dok ne budu bili u mogucnosti da dokazu. Policija radi na ovome, narochito jer obezbedjenje i gazde imaju veze u policiji.
Ono shto sada moze zasigurno da vam se garantuje, jeste da ce "VIP" klub bar sada, posle ovoga, biti najbezbedniji klub, jer ce naravno maximalno "pooshtriti" obezbedjenje, i vrshiti maximalan pretres svih gostiju, nebitno da li je mushko ili zensko.
Dakle, shto je bilo, bilo je, gazde se saosecaju sa svima nama jer su i sami proziveli sve ovo i duboko se izvinjavaju svima na ovom propustu, vishe se nece desiti, naravno, a vishe i NE MOZE da se desi, a klub ce vecheras biti bezbedniji nego ikada, svakog chuda za tri dana dosta, nece niko posle onakvog incidenta pokushati bilo shta ponovo veche posle toga, tako da, ako mozete da nadjete u svom srcu da oprostite klubu na propustu, dodjite vecheras da se provedete kao i do sada shto ste svakog vikenda.
Originally posted by UlixMila Ulixandra, mlada jesi, no naivna nisi. Lažu jer hoće i dalje da zarađuju na pederima. I da se iz ovog izvuku što lakše mogu. Sramota.
Lazete. Zasto lazete?
Originally posted by EgmontDM i Queeria bi mogli da napisu blog.Originally posted by Dušan MaljkovićNacini na koje se sprovode napadi u poslednje vreme (grupe napadaca, ulazak u klubove, povecanje stepena nasilja pri napadu) pokazuju da se neko u gradu organizuje i juri svakog ko mu lici na gaya. O uzrocima eskalacije nasilja ne bih sada, posto trenutno imamo goruci problem koji treba da resavamo. Vec nesto preduzimam. Cucemo se vec.
No, ozbiljno, Borise, užasno me uznemirilo sve ovo što si naveo -- jurili noževima?! Šta se to dešava? Mislim otkud sad odjednom, u tolikoj koncentraciji? Trebalo bi se zamisliti nad uzrocima... i preduzeti neke mere.
...
Mi cemo i dalje da pijemo pivo kada nema guzve, da ne dajemo krv ako smo istopolno orijentisani, da idemo u specijalne skole ako smo Romi...
Pije se pivo i kada je guzva, daje se krv, ide se u redovne skole...
Ali to nije za nas. To je za one jednakije...
Originally posted by dekaMislim da smo vec ustanovili da vam ova laz nece proci, pa mozete slobodno da prestanete sa tim.
Informacija koju cu izneti potice od obezbedjenja VIP-a neposredno nakon incidenta i rasciscavanja guzve(na moju srecu stigoh tek tada).'
Znaci gay osoba je to uradila -e to je po meni alarmantno !!!!!!Alarmantnije je to sto nas pravite ludima sve kolektivno, i sto iznosite ovakve gluposti bez jedne trunke dokaza.
Mada ne budimo naivni,ukoliko neko zeli da unese nesto u ovaj ili bilo koji klub,unece,pa i da ga tri puta pretresu.Ako obezbedjenje radi svoj posao, niko nikada ne bi mogao da unese suzavac, jer osim onog jednog ulaza, nema drugog nacina da se dospe do kluba. Nema prozora ili, ne daj boze, ventilacije. :/
Originally posted by gorilicaRekao sam da klub treba zatvoritoi na određeno vreme. Raditi dan nakon ovakvog incidenta za mene je već čin cinizma koliko i gluposti, kao što rekoh.
@ Maljkovic
I shta sad? Niko vishe ne treba uci u ovaj klub, i ako Bog da, treba ga shto pre zatvoriti i ponovo suziti ponudu?
Da li postoji i jedan club u Beogradu u kome se nije desio bilo kakav incident?
Originally posted by LeonheartJos jedna srceparajuca prica o rukovodtvu VIP-a ,koje, jadno,
Problem je bio shto su se gosti zalili na rigoroznost obezbedjenja i pretres u pochetku, gazda je hteo da uchini uslugu gostima (koja se sada ispostavila kao magareca) i rekao obezbedjenju da malo "smekshaju" i vremenom se obezbedjenje sve vishe "opushtalo" u pretresu ali su drzali nasilnike dalje od kluba;
Originally posted by LeonheartNemoj, rasplakacu se
shta se sve deshavalo ispred kluba dok su se svi bezbrizno provodili dole u prostorijama kluba... shta je sve obezbedjenje prezivelo, to ce samo oni znati, gosti i ne treba da se opterecuju time...
Originally posted by Leonheart
Obezbedjenje jeste vrshilo neki najosnovniji pretres, tipa pregled rancheva i torbica, pretresalo je i od glave do pete i one koji su im delovali nepoznato (poshto su radili i u X-u i u G-u i znaju dosta gostiju) i tvrde da niko sumnjiv nije proshao pored njih
Originally posted by Ulix
Lazete. Zasto lazete?
Moj decko je usao ne sa torbicom, vec sa povecim rancem u koji je mogla stati atomska bomba, a vase obezbedjenje ne da ga nije pretreslo, nego obezbedjenje NISMO NI VIDELI, osim ako onaj deda pred penzijom nije obezbedjenje, u kom slucaju blago nama. A sinoc smo bili prvi put. I poslednji, needless to say.
I, jos jednom: da li je to vase fantomsko obezbedjenje prvo pobeglo? Jer nisam video nikakvo obezbedjenje kada su se ljudi zaglavili na vratima i kad sam morao da sklanjam one stolice, da bi mogli da izadju. Gde je bilo obezbedjenje da mi pomogne?
Sramota.
Originally posted by EgmontPolusvet ili ne, tvoja perspektiva je za mene dovoljno zanemarljiva.Originally posted by AdenimPrica se u gay polusvetu? To nije palanacki - da anonimno optuzis za krivicno delo nekoga?
Moj komentar je posledica onogo sto se prica u gay svetu, ti to sigurno znas bolje od mene.
Nema potrebe da mi se odmah obracas palanackom komunikacijom.
A sto se tice mog imena, imas ga u telefonu, kao i broj...
Ne brini, imam tvoje ime u telefonu i broj.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!