Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By Spiridon
Neimar? O.k. nije bitno, svakako smo komsije. POZDRAV.
By Bombina
strasno iz vipija,imala sam predosecaj nece bude dobro
zao mi je sto nekada nisam bila u posetu u vip i za meneje alijansa - ,alijansa je najbolji
zao mi je iz vipija,ovo je bas stravicno ....netko je podmetnuo i neko je umesan
neko je zna o vipiju,neko je citao i nasao
vipija neka sve bude dobro i da ce dobro saradjivati i sredjivati uskoro
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kao prvo:
Prekinite da koristite jeBEEP rec tetko!

Kao drugo:
Nazalost ima mnogo pacenika, mnogo starijih, koji nemaju sta pametnije u zivotu da rade nego da "resavaju probleme drustva".

Kao trece:
Voleo bih da moze nesto da se uradi protiv toga, ali zaista ne vidim nikakvo resenje moguce u ovoj jeBEEP zemlji!

P.S. Planira li tata da se oglasi na ovoj temi da nam malo smiri strasti... i objasni celu tu stvar sa obezbedjenjem?
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Da se nije desilo ovo sto se desilo niko ne bi pitao sta je sa obezbedjenjem...

Secam se prvi put kada sam isao u G klub...tad me niko nije pitao ni za godiste, niti su me pretresli...

Bilo ko moze bombu da unese...u str8 klubovima me ispipaju celog, samo za jaja da me ne uhvate...a u gay klubovima laganica udjem..gde je logika?
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by _Crazy_Fox_
...u str8 klubovima me ispipaju celog, samo za jaja da me ne uhvate...a u gay klubovima laganica udjem..gde je logika?
obezbedjenje u gej klubovima je homofobicno i ne zeli da pomislis da te pipaju i uzivaju u tome. (a sigurno je da uzivaju :lukavi: ) :lol:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
heh, onda mogu da obrnu...neka zenska pretresa tipove ,a tip devojke...i niko se nece naloziti:D :D :D

:D
Korisnikov avatar
By Leonheart
Sada sam se chuo sa gazdama kluba i dobio odobrenje da se oglasim u njihovo ime.

Problem je bio shto su se gosti zalili na rigoroznost obezbedjenja i pretres u pochetku, gazda je hteo da uchini uslugu gostima (koja se sada ispostavila kao magareca) i rekao obezbedjenju da malo "smekshaju" i vremenom se obezbedjenje sve vishe "opushtalo" u pretresu ali su drzali nasilnike dalje od kluba; shta se sve deshavalo ispred kluba dok su se svi bezbrizno provodili dole u prostorijama kluba... shta je sve obezbedjenje prezivelo, to ce samo oni znati, gosti i ne treba da se opterecuju time...

Obezbedjenje jeste vrshilo neki najosnovniji pretres, tipa pregled rancheva i torbica, pretresalo je i od glave do pete i one koji su im delovali nepoznato (poshto su radili i u X-u i u G-u i znaju dosta gostiju) i tvrde da niko sumnjiv nije proshao pored njih, na kraju uz pomoc policije i ispitivanja nekih svedoka, saznalo se da je ipak neko od "nashih" ovaj incident napravio.

Ne znam da li je sabotaza od strane konkurencije ili ne, ako mene pitate, mislim da imamo samo jedan klub koji mozemo nazvati konkurencijom...
Cini mi se da gazde imaju neku predstavu o tome ko je krivac ali josh uvek sve drze u tajnosti dok ne budu bili u mogucnosti da dokazu. Policija radi na ovome, narochito jer obezbedjenje i gazde imaju veze u policiji.

Ono shto sada moze zasigurno da vam se garantuje, jeste da ce "VIP" klub bar sada, posle ovoga, biti najbezbedniji klub, jer ce naravno maximalno "pooshtriti" obezbedjenje, i vrshiti maximalan pretres svih gostiju, nebitno da li je mushko ili zensko.

Dakle, shto je bilo, bilo je, gazde se saosecaju sa svima nama jer su i sami proziveli sve ovo i duboko se izvinjavaju svima na ovom propustu, vishe se nece desiti, naravno, a vishe i NE MOZE da se desi, a klub ce vecheras biti bezbedniji nego ikada, svakog chuda za tri dana dosta, nece niko posle onakvog incidenta pokushati bilo shta ponovo veche posle toga, tako da, ako mozete da nadjete u svom srcu da oprostite klubu na propustu, dodjite vecheras da se provedete kao i do sada shto ste svakog vikenda.
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
kod nas uvek mora da se uci na greskama....

:zvizdi:
By Spiridon
"Nitko ne vidi sta u mom dzepu ima
uskoro se nece nista videti od dima"
Sad se setih pesme, jel to bese pevaju KUD 'Idijoti"?
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by anche
Originally posted by jukie
Originally posted by Lemur
Ajde sada neko od administratora da obrise Borisovu poruku ili cu ja postati besan!!!!!!
Pa Lemuri nisu majmuni, što se osećaš prozvano... :sweet:
:smeh:

ont: pa lepo, blagovremeno, je pala preporuka za bojkot tog vip kluba. el jeste? jeste. ko vam kriv sad... ne osecam empatiju za osuzljene. ali ich. :nokti:
Naravno, opet si seljanka. Kakve ima veze GDE se to desilo?
Meni bi bilo krivo da se to desilo i negde gde ja nisam bio, da je to bilo na mestu gde ja ne izlazim,...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Big bad bear is in fact a little kitty deep inside! :maca:
By Ulix
Lazete. Zasto lazete?
Moj decko je usao ne sa torbicom, vec sa povecim rancem u koji je mogla stati atomska bomba, a vase obezbedjenje ne da ga nije pretreslo, nego obezbedjenje NISMO NI VIDELI, osim ako onaj deda pred penzijom nije obezbedjenje, u kom slucaju blago nama. A sinoc smo bili prvi put. I poslednji, needless to say.

I, jos jednom: da li je to vase fantomsko obezbedjenje prvo pobeglo? Jer nisam video nikakvo obezbedjenje kada su se ljudi zaglavili na vratima i kad sam morao da sklanjam one stolice, da bi mogli da izadju. Gde je bilo obezbedjenje da mi pomogne?

Sramota.

Umesto da iz ovog odvratnog iskustva izvucemo nesto pozitivno i skrenemo paznju javnosti na ono sto nam se vec duze vreme dogadja, vi cete da lazete i nas i da nam se satro izvinjavate. "Sta je bilo, bilo je"... ha! Ako mene pitate, ko vam nogom kroci u taj klub veceras, treba ga strpati u ludaru. Jer sledeci put nece biti samo suzavac. Vi cete se izvinjavati, nas ce mlatiti, i svima lepo.
Originally posted by Leonheart
Sada sam se chuo sa gazdama kluba i dobio odobrenje da se oglasim u njihovo ime.

Problem je bio shto su se gosti zalili na rigoroznost obezbedjenja i pretres u pochetku, gazda je hteo da uchini uslugu gostima (koja se sada ispostavila kao magareca) i rekao obezbedjenju da malo "smekshaju" i vremenom se obezbedjenje sve vishe "opushtalo" u pretresu ali su drzali nasilnike dalje od kluba; shta se sve deshavalo ispred kluba dok su se svi bezbrizno provodili dole u prostorijama kluba... shta je sve obezbedjenje prezivelo, to ce samo oni znati, gosti i ne treba da se opterecuju time...

Obezbedjenje jeste vrshilo neki najosnovniji pretres, tipa pregled rancheva i torbica, pretresalo je i od glave do pete i one koji su im delovali nepoznato (poshto su radili i u X-u i u G-u i znaju dosta gostiju) i tvrde da niko sumnjiv nije proshao pored njih, na kraju uz pomoc policije i ispitivanja nekih svedoka, saznalo se da je ipak neko od "nashih" ovaj incident napravio.

Ne znam da li je sabotaza od strane konkurencije ili ne, ako mene pitate, mislim da imamo samo jedan klub koji mozemo nazvati konkurencijom...
Cini mi se da gazde imaju neku predstavu o tome ko je krivac ali josh uvek sve drze u tajnosti dok ne budu bili u mogucnosti da dokazu. Policija radi na ovome, narochito jer obezbedjenje i gazde imaju veze u policiji.

Ono shto sada moze zasigurno da vam se garantuje, jeste da ce "VIP" klub bar sada, posle ovoga, biti najbezbedniji klub, jer ce naravno maximalno "pooshtriti" obezbedjenje, i vrshiti maximalan pretres svih gostiju, nebitno da li je mushko ili zensko.

Dakle, shto je bilo, bilo je, gazde se saosecaju sa svima nama jer su i sami proziveli sve ovo i duboko se izvinjavaju svima na ovom propustu, vishe se nece desiti, naravno, a vishe i NE MOZE da se desi, a klub ce vecheras biti bezbedniji nego ikada, svakog chuda za tri dana dosta, nece niko posle onakvog incidenta pokushati bilo shta ponovo veche posle toga, tako da, ako mozete da nadjete u svom srcu da oprostite klubu na propustu, dodjite vecheras da se provedete kao i do sada shto ste svakog vikenda.
:zacepi: :zacepi: :zacepi:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković

Ma nije valjda? Pa ovo pas s maslom ne bi pojeo...

Opet optužba na račun Alijanse -- što je zapravo osveta zbog saopštenja koje je izdato povodom rasističkih ispada VIP -- i naravno tvrdnja da to nisu uradili homofobi, nego da su pederi sami sebe suzavcem gađali. A na osnovu čega to tvrdiš? Šta to znači "niko sumnjiiv"? Pederi izgledaju drugačije, lako su prepoznatljivi? Kao i ono oko žena i muškaraca -- ja se obezbeđenjem ne bavim, ali zašto bi žene bile manje pretresane? Pa ženske torbice i rančevi su idealna spremišta za suzavac, kao i muške "pederuše" -- nisam mogao da odolim -- i torbice...

Obezbeđenje, ako je profi, zna do koje mere može da snizi pretres, ali nikada ne može da ga snizi do tačke da se ugrozi bezbednost posetilaca kluba, a ovde se upravo to dogodilo. I to nije nikakav manji incident -- neko je bacio suzavac, nastao je stampedo, ljudi padali u nesvest, bili gaženi... Obezbeđenje bi trebalo da dobije otkaz i da se zameni ozbiljnim, a poziv koji ti sada upućuješ, da se odmah sutradan nakon incidenta ponovo dođe u klub ciničan je koliko i glup -- umesto da se klub zatvori na izvesno vreme i povećaju mere obezbeđenja, a mi slušamo salve izvinjenja vlasnika koji se još nisu ni lično oglasili, stiže nam poziv da ponovo rizikujemo živu glavu i "vratimo se na mesto zločina"?! Pa dobro da li si ti sasvim odlepio?

U svom srcu ja sam vam, kao katolik, već oprostio i molim se intenzivno svako veče za spas duše vam grešne. Što ne znači da će me VIP ikada videti. Jer, klub koji je počeo rasističkom politikom treba bojkotovati. To većina ovde ne može da shvati, ali kada odlazite na mesto gde muziku pušta osoba koje je u pozivu napisala "Romima nije dozvoljen ulaz" a za travestite uvodila kvote, vi onda hranite istu onu ruku koja vam je bacila suzavac.

Da li ste razmisli kako se osećao naš divni forumaš MajstoriVoland kada je video da mu je ulaz u klub zabranjen NA RASNOJ OSNOVI? Ne znate? Pa otprilike kao da mu je neko bacio suzavac... Nadam se da je lekcija konačno naučena the hard way...
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Ulix
Lazete. Zasto lazete?
Mila Ulixandra, mlada jesi, no naivna nisi. Lažu jer hoće i dalje da zarađuju na pederima. I da se iz ovog izvuku što lakše mogu. Sramota.
By Sixto
Zar nikom nije cudno sto se samo na forumu o tom polemise?
Pobogu bacen je suzavac u krcatom klubu u sred Beograda, gde je udarna vest u vestima na B92!?
By deka
Informacija koju cu izneti potice od obezbedjenja VIP-a neposredno nakon incidenta i rasciscavanja guzve(na moju srecu stigoh tek tada).Nezvanicno se zna koja osoba je bacila suzavac,i sumnja se na konkurenciju (ne na Alijansu vec na klub koji je koncepcijski slican VIP-u),a sada da li je to ishitreni potez tog idiota kome smeta to sto ljudi mogu da biraju izmedju cak tri prava gay kluba i smatrao je da ce time iskazati lojalnost ili vec sta tom drugom klubu i koji je ljudima upropastio vikend ili nesto organizovano od strane samih vlasnika istog,pa i to ce se ubrzo doznati-mali je ovaj grad,a jos manja gay zajednica.
Znaci gay osoba je to uradila -e to je po meni alarmantno !!!!!!
Postavio sam im pitanje u vezi odsustva pretresa na ulazu,a rekose da su to radili prva dva vikenda i ljudi(stalni gosti) su se pobunili zbog stvaranja guzve pri ulasku,a kako obezbedjenje manje-vise vec poznaje iz vidjenja ljude koji tu dolaze,sa pretresanjem su prestali.
Mada ne budimo naivni,ukoliko neko zeli da unese nesto u ovaj ili bilo koji klub,unece,pa i da ga tri puta pretresu.
Uzgred i oni su prethodnog vikenda,rekose mi,imali incident sa grupom str8 likova koji su pokusali da udju u klub,sa verujem drugim namerama od zabave u istom,i doslo je do fizickog udaljavanja tih persona i tuce u hodniku na ulazu u klub-mislim navode se svi ti incidenti,pa i ovaj zasluzuje i treba da bude pomenut.
Korisnikov avatar
By gorilica
@ Maljkovic

I shta sad? Niko vishe ne treba uci u ovaj klub, i ako Bog da, treba ga shto pre zatvoriti i ponovo suziti ponudu?
Da li postoji i jedan club u Beogradu u kome se nije desio bilo kakav incident?
By Paris
Obezbedjenja nije bilo. Ni pre, ni posle dogadjaja. Svako je mogao da unese sta god je hteo.

I kakav uvidjaj? Kakva policija? Od policije nije bilo traga ni sat vremena nakon tog dodjaja.
A da ne spominjemo hitnu pomoc.Napolju, po hladnom vremenu, oznojeni i obuceni samo u majicama njih stotinak je plakalo, povracalo, slinilo...i za to vreme 'nevidljivom' i nepostojecem obezbedjenju nije palo na pamet da pozove hitnu pomoc. (?!!?)

Stvarno, veceras, a i na dalje ako neko ode u taj klup ili je lud ili glup. Treceg nema. Jer ne radi se vise o suzavcu. Radi se o tome da je neko to vece bio toliko nemaran prema nama da nas je bilo koji dokoni manijak mogao pobiti, a da ne pricamo o nazi-homofobima.
Korisnikov avatar
By селпередејз
Originally posted by Egmont
Originally posted by Dušan Maljković
No, ozbiljno, Borise, užasno me uznemirilo sve ovo što si naveo -- jurili noževima?! Šta se to dešava? Mislim otkud sad odjednom, u tolikoj koncentraciji? Trebalo bi se zamisliti nad uzrocima... i preduzeti neke mere.
Nacini na koje se sprovode napadi u poslednje vreme (grupe napadaca, ulazak u klubove, povecanje stepena nasilja pri napadu) pokazuju da se neko u gradu organizuje i juri svakog ko mu lici na gaya. O uzrocima eskalacije nasilja ne bih sada, posto trenutno imamo goruci problem koji treba da resavamo. Vec nesto preduzimam. Cucemo se vec.
DM i Queeria bi mogli da napisu blog.
Evo jednog odlicnog primera kako izgleda aktivizam na B92blogu:

Pivo za jednakije
...
Mi cemo i dalje da pijemo pivo kada nema guzve, da ne dajemo krv ako smo istopolno orijentisani, da idemo u specijalne skole ako smo Romi...

Pije se pivo i kada je guzva, daje se krv, ide se u redovne skole...

Ali to nije za nas. To je za one jednakije...
By Ulix
Originally posted by deka
Informacija koju cu izneti potice od obezbedjenja VIP-a neposredno nakon incidenta i rasciscavanja guzve(na moju srecu stigoh tek tada).'
Mislim da smo vec ustanovili da vam ova laz nece proci, pa mozete slobodno da prestanete sa tim.
Znaci gay osoba je to uradila -e to je po meni alarmantno !!!!!!
Alarmantnije je to sto nas pravite ludima sve kolektivno, i sto iznosite ovakve gluposti bez jedne trunke dokaza.
Mada ne budimo naivni,ukoliko neko zeli da unese nesto u ovaj ili bilo koji klub,unece,pa i da ga tri puta pretresu.
Ako obezbedjenje radi svoj posao, niko nikada ne bi mogao da unese suzavac, jer osim onog jednog ulaza, nema drugog nacina da se dospe do kluba. Nema prozora ili, ne daj boze, ventilacije. :/
U Alijansu mislim da ni grickalicu za notke ne bih mogao da unesem, jer obezbedjenje zaista temeljno pretrese svakog ko ulazi, i sve to na jedan pristojan nacin. I jos bolje: obezbedjenje u Alijansi zaista postoji, za razliku od ovog fantomskog.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by gorilica
@ Maljkovic

I shta sad? Niko vishe ne treba uci u ovaj klub, i ako Bog da, treba ga shto pre zatvoriti i ponovo suziti ponudu?
Da li postoji i jedan club u Beogradu u kome se nije desio bilo kakav incident?
Rekao sam da klub treba zatvoritoi na određeno vreme. Raditi dan nakon ovakvog incidenta za mene je već čin cinizma koliko i gluposti, kao što rekoh.

I ta beskrajna manipulativnost mi se gadi: ne, nije Alijansa, nego je sad Floyd... Sve i da jeste, odgovoran je IKSLJUČIVO VIP zato što obezbeđenje nije radilo svoj posao. A i za to su slagali iz VIP-a -- kao sve je profi urađeno, a onda saznajemo na forumu da si mogao bazuku da uneseš i da nikakve kontrole nije bilo.

DOKLE, DAKLE, VIP MOŽE DA IDE U SVOJIM MANIPULACIJAMA?! NO PASSARAN!!!:tepih:
By starter
Problem je bio shto su se gosti zalili na rigoroznost obezbedjenja i pretres u pochetku, gazda je hteo da uchini uslugu gostima (koja se sada ispostavila kao magareca) i rekao obezbedjenju da malo "smekshaju" i vremenom se obezbedjenje sve vishe "opushtalo" u pretresu ali su drzali nasilnike dalje od kluba;
Jos jedna srceparajuca prica o rukovodtvu VIP-a ,koje, jadno,
samo reaguje na zalbe gostiju,
a onda kad taman pomisle da su svima udovoljili...
shta se sve deshavalo ispred kluba dok su se svi bezbrizno provodili dole u prostorijama kluba... shta je sve obezbedjenje prezivelo, to ce samo oni znati, gosti i ne treba da se opterecuju time...
Nemoj, rasplakacu se :rida:
Obezbedjenje jeste vrshilo neki najosnovniji pretres, tipa pregled rancheva i torbica, pretresalo je i od glave do pete i one koji su im delovali nepoznato (poshto su radili i u X-u i u G-u i znaju dosta gostiju) i tvrde da niko sumnjiv nije proshao pored njih
:kakodane:
Originally posted by Ulix
Lazete. Zasto lazete?
Moj decko je usao ne sa torbicom, vec sa povecim rancem u koji je mogla stati atomska bomba, a vase obezbedjenje ne da ga nije pretreslo, nego obezbedjenje NISMO NI VIDELI, osim ako onaj deda pred penzijom nije obezbedjenje, u kom slucaju blago nama. A sinoc smo bili prvi put. I poslednji, needless to say.

I, jos jednom: da li je to vase fantomsko obezbedjenje prvo pobeglo? Jer nisam video nikakvo obezbedjenje kada su se ljudi zaglavili na vratima i kad sam morao da sklanjam one stolice, da bi mogli da izadju. Gde je bilo obezbedjenje da mi pomogne?

Sramota.
Korisnikov avatar
By gorilica
Shto se suzavca tiche, meni je jako zao shto se to desilo, kao i ljudi koji su to pretrpeli, ali ovakve stvari se deshavaju svuda u svetu, pa i u naj liberalnijim zemljama.
Treba osuditi, ali ne i bacati sada drvlje i kamenje po klubu (za koji ne znam ni gde se nalazi, da se sve ovo ne bi pogreshno tumachilo), jer ma kakvi klubovi bili, da bi se scena shirila i dobila cgvrste korene, oni jesu neophodni.
By Paris
Krivci za ovo su klub i njegova losa, neprofesionalna i neozbiljna organizacija. Da li je egzekutor gay ili strejt, konkurencija ili ne manje je bitno.

Ostaje cinjenica da je nocni gay club u jednoj homofobicnoj sredini bio bez obezbedjenja (?!!?).
Ja ne znam ni jedan strejt klub koji nema obezbedjenje.
Pa cak i ispred pekare Toma u centru u sred bela dana stoji momak iz obezbenja(!).
By Dragonite
O bože, kakvo ludilo. Ako je bilo bilo više napada, onda je verovatno to organizovano.

Potrebno je da se kontaktira milicija i napravi buka oko ovoga. Ja ću da uradim sve što mogu.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Na kraju ćemo od VIP-a verovatno da čujemo da je to u stvari bila VEŠTAČKA MAGLA (kao efekat u klubu, pored svetla i stroba), ali da se narod istripovao da je suzavac i da je zbog toga nastala panika.:smeh:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Egmont
Originally posted by Adenim
Moj komentar je posledica onogo sto se prica u gay svetu, ti to sigurno znas bolje od mene.

Nema potrebe da mi se odmah obracas palanackom komunikacijom.

A sto se tice mog imena, imas ga u telefonu, kao i broj...
Prica se u gay polusvetu? To nije palanacki - da anonimno optuzis za krivicno delo nekoga?

Ne brini, imam tvoje ime u telefonu i broj.
Polusvet ili ne, tvoja perspektiva je za mene dovoljno zanemarljiva.

Umesto da mi se zahvalis sto sam napisao malicioznu insinuaciju (kako kaze colonia) ti me napadas. Ti sinoc nisi bio u VIP-u, i nisi cuo komentare ljudi dok su stajali napolju. Ja jesam. I da li su pomislili i na Alijansu? Ooooo da, jesu, a da li je to moj problem ili problem Alijanse?

I nemoj misliti da mi nije drago sto si demantovao moju insinuaciju. Meni na opstedrustvenu gay korist jebi mamu.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!