Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Jeste bilo strasno, strasno je kada gledas svoje prijatelje i ljude koje znas iz neke manje bitne price kako izlecu sa iskolacenim ocima, poluuguseni i preplaseni. Bilo je i vise nego dramaticno i veoma sam se potresao, posebno cinjenicom da nisam izasao 6 meseci do sinoc. I sta me je sacekalo?

I sta sada treba, da se uvucem u misju rupu i placem nad sopstvenom sudbinom? Necu se baviti aktivizmom javno, ali necu ni da prihvatim cinjenicu da treba da zivim u strahu. Sa ljudima sa kojim izlazim uglavnom idem u grupi, i to moze biti dobar recept, dok se stanje ne popravi, za provod bez batina, uboda, lomljenja...
Korisnikov avatar
By vremecuda
:NO COMENT:

Ne mogu da verujem kakvi su to ljudi?!?!EEeeeeeee,tako je to u nasoj zemlji Srbiji!!!Nazalost....
Da svi gledamo iskljucivo na svoje probleme i svoje obaveze,mnogo bi lepse,normalnije,organizovanije i mirnije ziveli!!!A ne ovako...Bezveze...Strasno!

P.S.ovo se odnosi na homofobicne ljude,da ne bude zabune! :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
'bem ti srbiju... ovo je strasno... mozda izbije i kod nas konacno ''stounvol''...
By Ulix
Na svu srecu, bio je to obican suzavac, pa je najneprijatniji element cele situacije bila guzva i panika. A meni je posebno bila mrska cinjenica da sest meseci nisam digao glavu od knjige, i da kad konacno odem u grad, odlucim da vidim novi klub, i ovo se desi. Ocigledno da je najbolje da sedim za knjigom. ;)

Mene u ovom trenutku ne interesuje toliko ko je ovo uradio (to je posao za policiju), vec koji to idiot pravi gej klub bez obezbedjenja? Nas petorica smo usetali unutra, a da nas niko nije zaustavio ni pretresao, stavise, ulazeci, nisam ni primetio da postoji obezbedjenje, a kad su se one stolice isprecile da niko nije mogao da izadje, nije bilo obezbedjenja da ih sklanja, niti da smiri situaciju. A o tome da uhvati govno koje je bacilo suzavac, da i ne govorimo. Ako je obezbedjenje i postojalo, onda su gospoda prva pobegla.

Boris ocigledno vec preduzima neke stvari, ali mislim da ne bi bilo lose ni da Maljkovic i Queeria o tome napisu tekst na njihovim b92 blogovima, mozda da kontaktiraju b92 o ovome i da oni objave vest na naslovnoj strani, tek da se rasiri prica i da se o ovoj vrsti incidenata cuje, a valjalo bi poslati tekst o tome i u nekoliko odabranih dnevnih novina, tipa Danas. Ovolika koncentracija nasilja u jednoj veceri, cinjenica da su poceli da upadaju u klubove, govori nam da, ako se o tome sada ne bude javno raspravljalo i ako ovaj put prodju nekaznjeno, sledeci put nece biti samo bezopasni suzavac, a jurice nas pistoljima, a ne nozevima. Bilo bi pametno delovati sada, dok se jos nista zaista opasno nije dogodilo. Mislim da su nam mediji najbolja sansa, jer sumnjam da ce policija pronaci one koji su ovo organizovali.

:peace:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Adenim
Originally posted by Egmont
Moj komentar je posledica onogo sto se prica u gay svetu, ti to sigurno znas bolje od mene.

Nije mi bila namera da bilo koga napadam, vec da skrenem paznju da se ne siri nepotrebna panika koju je i vise nego lako siriti. Ionako je ima dovoljno, a ti si je upravo ovim svojim postom prosirio jos vise.

Nema potrebe da mi se odmah obracas palanackom komunikacijom.

A sto se tice mog imena, imas ga u telefonu, kao i broj...
Izneo si maliciozne insinuacije na tudj racun bez ikakvih dokaza a potom nekom zameras na "palanackoj komunikaciji". Mislis da si zasluzio bolje??
Korisnikov avatar
By Escobar
Originally posted by Ulix
Na svu srecu, bio je to obican suzavac, pa je najneprijatniji element cele situacije bila guzva i panika. A meni je posebno bila mrska cinjenica da sest meseci nisam digao glavu od knjige, i da kad konacno odem u grad, odlucim da vidim novi klub, i ovo se desi. Ocigledno da je najbolje da sedim za knjigom. ;)
Jako mi je zao da cujem da se to dodogilo, i strasno sam se potresao kad si mi sinoc javio. Narocito jer se radi o meni dragim ljudima. Ulixe, radujem se sto ste ti i N. dobro.

Tuzno je to sto ovakva dela ozbiljno dovode u pitanje svaki napredak LGBT zajednice u Srbiji. Opet sloboda izgleda samo kao privid.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Egmont
Medjutim, ne mogu da ne pomislim da, kako to vec biva u Srbiji, konkurencija mozda nije umesala prste. Jer kako sam bio i u Alijansi u kojoj je ulaz 200 dinara, a pice preskupo ne bi me iznenadilo da je neka vrsta sabotaze.
Slushaj, majmune, jebacu ti mater kad te sledeci put vidim zbog ovoga sto si napisao.

Mislis da stvarno mozes da pises sta stignes zato sto se krijes iza nadimka?

Da si se malo raspitao sta se nocas desavalo po gradu, znao bi da su pokusali da prebiju i neke goste Alijanse, tj. konkurencije, kako ti to nazivas. Jurili su ih nozevima na uglu Vasine i Zmaj Jovine. Srecom, pa su ljudi uspeli da pobegnu.

Takodje, u zadnjih 24 sata registrovan je jos jedan napad sestorice nepoznatih pocinilica na jednog muskarca, koji je njima licio na gaya. Zrtva je sa prelomima zavrsila na Urgentnom centru.

Znaci, majmune, pre nego sto krenes da seres po forumu, ukapiraj da si u istom sranju kao i VIP, i Alijansa, i Flojd, i svi mi redom, a to sranje se zove lov na pedere. Sem ako ti nisi peder, nego ti je dosadno, pa posecujes forum gay-serbia.com.

E, ja ovaj post potpisujem svojom fotografijom i imenom i prezimenom, pedercino glupa.

Boris Milicevic
bravo borise. :up: lepo si mu ogovorio....
By Lemur
Ajde sada neko od administratora da obrise Borisovu poruku ili cu ja postati besan!!!!!!
Korisnikov avatar
By Egmont
Moj komentar je posledica onogo sto se prica u gay svetu, ti to sigurno znas bolje od mene.

Nema potrebe da mi se odmah obracas palanackom komunikacijom.

A sto se tice mog imena, imas ga u telefonu, kao i broj...
Prica se u gay polusvetu? To nije palanacki - da anonimno optuzis za krivicno delo nekoga?

Ne brini, imam tvoje ime u telefonu i broj.
Korisnikov avatar
By shishmish
:oklagija:
neka obrise Adenimovu...

nama nisu ni potrebni skinsi i grupice da nas vijaju... mozemo se mi medjusobno vijati...

apelujem na skinse i ostale homofobne grupe da odmore malo jer cemo njihov posao da nastavimo MI - bolesni gayevi:boxer:
Korisnikov avatar
By crawen
Tipichna stvar: umesto da se obrushite na ljude koji "nam" rade ovakve stvari, vi cete se posvadjati medjusobno.... :(

DODATAK: ne mogu da verujem, shishmish i ja imamo poprilichno isti stav.... ;)
Korisnikov avatar
By shishmish
ova ruzna stvar je nekoga udaljila a nekoga zblizila :mazi: :)
By Pending-For-A-Bending
Sta god ovo bilo- strejtaski napad, klupski ratovi, poludela tetka- meni je ovo zgadilo izlaske

I ko god kaze "nista stasno... suzavac... bezopasno...", ja se ne bih slozio. Citav prizor je bio jeziv. Ne videti samo drage ljude izbezumljene i u losem stanju-nego BILO KOGA! Ljudi su gazili jedni po drugima...

Kao prvo, ogroman propust (mislim da je ovo "propust" eufemizam) je sto obezbedjenje nikog nije pretresalo, i "sreca" je da je ovo bio suzavac, a ne bomba, pistolj ili nesto drugo!

A druga stvar, zbog koje ce mi opet mnogi prebaciti, ali ja se drzim toga-je ta "dostupnost". Svako zna gde je koji klub. I sad ce opet neko da izlazi na TV i da prica o ovome, a to po meni samo bode oci homofobima. Nije vreme ovde jos za to. Ja pozdravljam svaki napredak, ali treba birati bitke! Mislim da se samo pogorsava situacija "delanjem". Vidite li bre sta je bilo sinoc: Suzavac, jurcanja sa nozevima, prepadi... Sta je bre sledece?

Ako zato sto mislim da je gay sceni (za sada) mesto u andergraundu, ja ispadam neki bolesni peder koji se krije u ormanu i mrzi sebe- neka bude tako.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Zar Bg policija ne obilazi povremeno gay klubove da vidi jel sve ok i da li ima nekih problema?

Kada sam pre par meseci bio u Alijansi bio je policajac ispred kluba caskao sa deckom iz obezbedjenja.Ja sam mislio da policija saradjuje sa vlasnicima klubova na obezbedjenju :sniff:

Lm gay scena u Srbiji jacha i napreduje svake godine.
Sve je vise i klubova i kafica i to homofobi znaju i zato su i napali iako sa time nece nista postici :ccn:
GAY POWER :zastava:

Ne dajte su uplasiti deco.
Fight for you right to party :zastava:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Lemur
Ajde sada neko od administratora da obrise Borisovu poruku ili cu ja postati besan!!!!!!
Pa Lemuri nisu majmuni, što se osećaš prozvano...:sweet:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Moram i ja da postujem....

Slazem se da je uzasno sve shto se desilo, ali mislim da bih napravio jednu malu ispravku. Kada sam ulazio u A, ispred (tj par metara od samog ulaza) je bilo nekih 5-6 likova sa nekim PALICAMA na izvlachenje ili neshto slichno... Ti isti tipovi su patrolirali knezom par sati nakon toga i njih su nam pokazale zrtve napada. Mislim da su im u strahu bile velike ochi, takoreci, i da su zbog tog izvlachenja pomislili da je noz a ne palica. Shto naravno ne chini situaciju nishta manje ozbiljnom.

A shto se tiche mog susreta sa njima, nije bash da sam bezao ali mi nije bilo prijatno. Secam se da su gledali mene i Zoncheta kako ulazimo u klub, te kada sam ih video na terazijama u toj velikoj grupi preshao sam na drugu stranu ulice. Ne znam da li su me videli ili shta se desilo ali su i oni takodje preshli na drugu stranu (a do tada su sedeli na nekom frizideru). Iz prolaza u prolaz stigao sam do bulevara bez pratnje ne znajuci hoce li se pojaviti... Srecom nisu...
By Spiridon
Pa cemu sluze oni majmuni na ulazu? Umesto da pretresaju oni paunisu i manekenisu, jel za to primaju platu? A vi tetke, nemojte se svadjati izmedju sebe, nego taj bes usmerite ka onima koji prave ovakva sranja.
Kod mene u kraju je pre 10-15 godina vladala manija koja se zvala "ajde da bijemo pedere". Moji tadasnji drugari (bili smo bas, bas klinci) su redovno odlazili u Cuburski park i tukli ljude za koje su pretpostavljali da su pederi. Jedan moj tadasnji ortak je jedno vece (kao i mnogo puta do tada) snimio lika, pedera, uhvatio ga i poceo da ga bije (naravno nicim izazvan), medjutim peder je izvadio prangiju i pucao mu u noge. Evo i danas (10-15 godina kasnije) taj decko copa i tesko se krece. Da vidim kada ce opet da mu padne na pamet da ide da bije pedere.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Mr.Ja

Slazem se da je uzasno sve shto se desilo, ali mislim da bih napravio jednu malu ispravku. Kada sam ulazio u A, ispred (tj par metara od samog ulaza) je bilo nekih 5-6 likova sa nekim PALICAMA na izvlachenje ili neshto slichno... Ti isti tipovi su patrolirali knezom par sati nakon toga i njih su nam pokazale zrtve napada. Mislim da su im u strahu bile velike ochi, takoreci, i da su zbog tog izvlachenja pomislili da je noz a ne palica. Shto naravno ne chini situaciju nishta manje ozbiljnom.

A shto se tiche mog susreta sa njima, nije bash da sam bezao ali mi nije bilo prijatno. Secam se da su gledali mene i Zoncheta kako ulazimo u klub, te kada sam ih video na terazijama u toj velikoj grupi preshao sam na drugu stranu ulice. Ne znam da li su me videli ili shta se desilo ali su i oni takodje preshli na drugu stranu (a do tada su sedeli na nekom frizideru). Iz prolaza u prolaz stigao sam do bulevara bez pratnje ne znajuci hoce li se pojaviti... Srecom nisu...
:mazi:

Aaaaa znaci to su bili ti...

Mada oni su bili bas klinci koje smo mi videli kada smo ulazili...Mada svejedno bilo ih je dosta...
Pa ja sam ti prvi rekao ajd da udjemo okolo...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Apelujem na shire i uze javnosti da ovaj post ne shvate kao poziv na kupovinu pishtolja....
A blago meni sa takvim komshilukom...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Zonche

:mazi:

Aaaaa znaci to su bili ti...

Mada oni su bili bas klinci koje smo mi videli kada smo ulazili...Mada svejedno bilo ih je dosta...
Pa ja sam ti prvi rekao ajd da udjemo okolo...
Pa sreco zar mislish da iko drugi do klinci nema nishta pametnije da radi petkom naveche nego da juri gay ljude po gay klubovima?
Korisnikov avatar
By Andjeo sa greskom
Mnogo sam besna!!! Moramo da preduzmemo nesto, ne znam sta, ali ne smemo vise da trpimo i cutimo. Sinoc kada sam izasla iz kluba i posle prvog udaha vazduha u meni je proradio adrenalin, mislilm da sam bila spremna na to da ubijem coveka samo da sam znala ko je. Prosto sam se uplasila sebe i tog naleta besa. A sto kaze Big bed bear stvarno, nije suzavac bas toliko naivna stvar, treba to doziveti i preziveti, nije to par suza crvene oci i gotova stvar.. To je borba za vazduh koji ti pece pluca, lice i oci, dok ti na sve strane cure tecnosti, mislila sam da ce mi i pluca iscureti.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Znaci u pitanju je organizovana grupa nekih napaljenih klinaca koja subotu vece provode ganjajuci gay ljude po gradu, verovatno nisu u stanju da nadju sebi devojke pa svoje frustracije lece na taj nacin.

Lm ako se moze reci da je bilo sta dobro proizaslo iz svega toga-bar se Mr.Ja ponovo javio na forum da znamo da je ziv i zdrav posto ga nema vec mesecima :friends:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa sreco zar mislish da iko drugi do klinci nema nishta pametnije da radi petkom naveche nego da juri gay ljude po gay klubovima?
Oh ima i starijih zaludjenika veruj mi.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Hahahah slatko. :sweet:
Ali ne brini, necu se dugo zadrzavati. :D
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by jukie
Originally posted by Lemur
Pa Lemuri nisu majmuni, što se osećaš prozvano... :sweet:
:smeh:

ont: pa lepo, blagovremeno, je pala preporuka za bojkot tog vip kluba. el jeste? jeste. ko vam kriv sad... ne osecam empatiju za osuzljene. ali ich. :nokti:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Zonche
Oh ima i starijih zaludjenika veruj mi.
Te treba hebati. :giggle:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Hahahah slatko. :sweet:
Ali ne brini, necu se dugo zadrzavati. :D
A dodji opet ponekad na forum da se druzimo bwe :mazi:
Jeste da si bio na Tv-u i sve to ali ne dopusti da ti slava udari u glavu.
Mrljoooo majstoreeee :kiss:
By Spiridon
Apelujem na shire i uze javnosti da ovaj post ne shvate kao poziv na kupovinu pishtolja....
A blago meni sa takvim komshilukom...
Naravno da nisam mislio da treba ici okolo i setati prangije, samo sam hteo da kazem da taj majmun kad god korakne mora se setiti kako je prosao kad je isao da bije pedere (picke koje ne znaju da se brane).
Jesmo li mi to komsije sa Cubure ili mi se cini?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Blizu smo, nisam bash na chuburi ali malo ispod jesam. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!