Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Zove me sada drugarica i sva izbezumljena mi javlja kako je veceras neko bacio suzavac u VIP.

Nije joj jasno sta se tacno dogodilo.

U tom trenutku je bila u zabacenom delu kluba... kod wc-a... i kaze da je cula samo pucanj ili nesto tako, i odjenom su svi navalili na izlaz...

Izasla je medju poslednjima i jedva se izborila sa onim dimom u plucima.

Uglavnom me zanima sta se tacno dogodilo? Ko je odgovoran za to?
I
Korisnikov avatar
By ns.happy
:zvezdice: uzasno... kod vas u bg stalno neke pizdarije... ja ne znam da li ono nase cudo na djavi jos radi, a kamoli ima li nekih incidenata... inace, suzavac na javnom mestu, nista retko, i ja sam jednom u nisu imao slicnu situaciju, ali to su bile devedesete...
Korisnikov avatar
By Hys.
Joj a meni je drug rekao da ce tamo veceras ici :(
Uzas...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa tome se i ja cudim...

Potpuno sam zatecen...

Valjda ce se oglasiti sutra vlasnik kluba... menadzer... sta god da je... i objasniti nam blize tacno sta se dogodilo.

Do sutrasnjeg ukljucenja, dovidjenja!
By starter
auh...imam srece sto bojkotujem VIP
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam cak i trebao veceras mozda da odem...

Sreca nije doslo do dogovora... nismo bas sposobni za izlazak ove nedelje...

Ali prosle subote je bilo najvise ljudi do sada... i stvarno sto je mnogo mnogo je, tako da iskreno ne znam kada cu opet tamo...
Korisnikov avatar
By Seaman
Jedva sam ziv. :placko:

Bilo je grozno.:(
By fazza
A ovaaj....shta je novih klubova, nishta od toga ja nisam video... :shrug:
Korisnikov avatar
By Seaman
Bacili su dva metra od mene.Cuo sam pucanj i nisam imao pojma o cemu se radi.Mislio sam da je petarda, medjutim ljudi su se uspanicili i poceli da bjeze prema izlazi.Stolice su bile blokirale izlaz.Ljudi su se gusili.Bilo je uzasno.Jos sam u soku.
Jedva sam uspio da izadjem.
Katastrofa!
By fazza
Gayevi stvarno umeju da se nashale....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Seaman
Bacili su dva metra od mene.Cuo sam pucanj i nisam imao pojma o cemu se radi.Mislio sam da je petarda, medjutim ljudi su se uspanicili i poceli da bjeze prema izlazi.Stolice su bile blokirale izlaz.Ljudi su se gusili.Bilo je uzasno.Jos sam u soku.
Jedva sam uspio da izadjem.
Katastrofa!
:friends:
Korisnikov avatar
By Adenim
Nista dramaticno. Suzavac. Bezopasan je...

Munus kluba je sto nema obezbedjenja koje pretresa goste, tako da se mogu uneti i pistolj, bomba....

Medjutim, ne mogu da ne pomislim da, kako to vec biva u Srbiji, konkurencija mozda nije umesala prste. Jer kako sam bio i u Alijansi u kojoj je ulaz 200 dinara, a pice preskupo ne bi me iznenadilo da je neka vrsta sabotaze.

Elem, svi su dobro, to je najvaznije.
Korisnikov avatar
By Seaman
Bilo je dramaticno.

Ne znam sta se desilo sa onom curom koja se onesvijestila.
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Adenim
Medjutim, ne mogu da ne pomislim da, kako to vec biva u Srbiji, konkurencija mozda nije umesala prste. Jer kako sam bio i u Alijansi u kojoj je ulaz 200 dinara, a pice preskupo ne bi me iznenadilo da je neka vrsta sabotaze.
Slushaj, majmune, jebacu ti mater kad te sledeci put vidim zbog ovoga sto si napisao.

Mislis da stvarno mozes da pises sta stignes zato sto se krijes iza nadimka?

Da si se malo raspitao sta se nocas desavalo po gradu, znao bi da su pokusali da prebiju i neke goste Alijanse, tj. konkurencije, kako ti to nazivas. Jurili su ih nozevima na uglu Vasine i Zmaj Jovine. Srecom, pa su ljudi uspeli da pobegnu.

Takodje, u zadnjih 24 sata registrovan je jos jedan napad sestorice nepoznatih pocinilica na jednog muskarca, koji je njima licio na gaya. Zrtva je sa prelomima zavrsila na Urgentnom centru.

Znaci, majmune, pre nego sto krenes da seres po forumu, ukapiraj da si u istom sranju kao i VIP, i Alijansa, i Flojd, i svi mi redom, a to sranje se zove lov na pedere. Sem ako ti nisi peder, nego ti je dosadno, pa posecujes forum gay-serbia.com.

E, ja ovaj post potpisujem svojom fotografijom i imenom i prezimenom, pedercino glupa.

Boris Milicevic
Korisnikov avatar
By Zonche!
What he said...

Jadan Mr.Ja je imao bliski susret sa njima nesto kasnije ali im je samo utekao...

Uzas jbt!
Korisnikov avatar
By Andjeo sa greskom
@saeman
Devojka koja se onesvestila je sada ok, na svu srecu nije bilo ozbiljnih slucajeva.

Mogu samo da kazem da sam srecna sto sam izvukla zivu glavu, bilo je strasno, mislila sam da cu umreti i da je kraj (inace nisam panicar i drama queen po prirodi). Bilo je stvarno odvratno. Toliko vam mogu napisati za sada jer sam u soku, idem da spavam. Najradije bih da se ujutru probudim i da shvatim da je sve u stvari bio samo ruzan san..

Dirrty hvala ti za temu. Preziveh nekeko, sutra ti pricam detalje.
Korisnikov avatar
By Leonheart
Nishta strashno, obichan suzavac... ali bilo je neprijatno, meni narochito jer sam medju zadnjima skapirao o chemu se radi i da je neophodno napustiti prostoriju... sve u svemu... do jaja je bio trip :D

Bice ovo strava anegdota za moju decu i unuke :lol:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Adenime, to što si napisao je strašno i pomisliti. Pa u Alijansi su naši prijatelji Paki i mnogi drugi, Boris je tamo radio dugo, fini ljudi koji ne bi nikad nešto tako izveli. Uostalom, nema tu stvarne konkurencije -- muzika i imidž su različiti, a to je za klub ključno.

Borka, spusti i ti malo loptu. Kapiram zašto si besan, imaš sve razloge, shvatam da ti je dosta, ali pretiti i vređati... Ili i ti ideš u lov na pedere? :) U slučaju Adenime, jedne ipak fine plavušice, biće to više jedan gender trouble quest ako smem da primetim! :)

No, ozbiljno, Borise, užasno me uznemirilo sve ovo što si naveo -- jurili noževima?! Šta se to dešava? Mislim otkud sad odjednom, u tolikoj koncentraciji? Trebalo bi se zamisliti nad uzrocima... i preduzeti neke mere.

I još jedan malo dodatak: ne dopada mi se to što se desilo u VIP-u, ali ne mogu ni da saosećam sa ljudima koji odlaze tamo i legitimišu rasističku politiku kluba. Jer ni oni ne saosećaju sa diskriminisanim Romima. I ništa ne čine da se diskriminacija zaustavi. Dobro je da niko nije ozbiljno povređen, a nadam se da je sada svima jasno zašto se protiv homofobije najurgentnije moraju podutezi ozbiljne mere.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Od sada sa sobom nosim pepper spray
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Dušan Maljković
No, ozbiljno, Borise, užasno me uznemirilo sve ovo što si naveo -- jurili noževima?! Šta se to dešava? Mislim otkud sad odjednom, u tolikoj koncentraciji? Trebalo bi se zamisliti nad uzrocima... i preduzeti neke mere.
Nacini na koje se sprovode napadi u poslednje vreme (grupe napadaca, ulazak u klubove, povecanje stepena nasilja pri napadu) pokazuju da se neko u gradu organizuje i juri svakog ko mu lici na gaya. O uzrocima eskalacije nasilja ne bih sada, posto trenutno imamo goruci problem koji treba da resavamo. Vec nesto preduzimam. Cucemo se vec.
By fazza
Ja sam sinoc nashao jednu patiku ispred nekog kluba na Terazijama. Mora da su i tu nekog vijali. Posle me, vichuci, zaustavio neki neandertalac. Il' je bio pijan, ili drogiran, taman mi je sve jedno, ali sam se presekao. Na kraju, ispade fin, trazhio je klub ,,Mama" u Chumicevom sokachetu. Poshto sam mu objasnio gde je, mirno se povukao. :)

Kao i svakog petka na subotu, na ulicama Beograda haos... A murije nigde... :murkan:
By fazza
Originally posted by Zonche
Od sada sa sobom nosim pepper spray
Ispod koje tezge to mozhe da se nabavi? :D
Korisnikov avatar
By Paki
...
Odšetaj lepo do VIPa i zatraži jedan blanko ček, upiši koju god cifru...
Za ova izdrkavanja po forumu svaka suma će ti biti mala.

Laku noć (ili dobro jutro), ljudi.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Egmont
Originally posted by Dušan Maljković
Nacini na koje se sprovode napadi u poslednje vreme (grupe napadaca, ulazak u klubove, povecanje stepena nasilja pri napadu) pokazuju da se neko u gradu organizuje i juri svakog ko mu lici na gaya ...
Tačno. Desetorica nasilnika se ne skupi tek tako slučajno, pritom i sa hladnim oružjem.
By Sixto
Pa nije ni malo naivno, ako su to tri istovremena napada na razlicitim lokacijama to onda nije ni do organizacije klubova, nije ni do obezbedjenja istih!
Neko je odlucio da 'stavi bolesnike tamo gde im je i mesto'!
To je da se policija ozbiljno pozabavi!
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Andjeo sa greskom
@saeman
Devojka koja se onesvestila je sada ok, na svu srecu nije bilo ozbiljnih slucajeva.

Mogu samo da kazem da sam srecna sto sam izvukla zivu glavu, bilo je strasno, mislila sam da cu umreti i da je kraj (inace nisam panicar i drama queen po prirodi). Bilo je stvarno odvratno. Toliko vam mogu napisati za sada jer sam u soku, idem da spavam. Najradije bih da se ujutru probudim i da shvatim da je sve u stvari bio samo ruzan san..

Dirrty hvala ti za temu. Preziveh nekeko, sutra ti pricam detalje.
Drago mi je zbog te cure.
I meni je bilo grozno, nikada u zivotu nisam dozivio nesto sl ovome, valjda sto sam rastao u maloj sredini.Bas sam juce pomislio kako mi se u Bg nije desilo nista ruzno, tipa dzeparenje i sl.Eto vatrenog krstenja.
Nisam uspio odmah da izadjem i strasno sam se uspanicio.
Najgore je bilo kad su neki ljudi popadali, a masa krenula preko njih.Uzasno.
Korisnikov avatar
By Seaman
Krivo je obezbjedjenje kluba.Nisu nikoga pretresali.Mogao sam da unesem i bombu, a da niko ne primjeti.

U Alij sam skoro svakog vikenda i svaki put su me pretresali od glave do pete.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Egmont
Slushaj, majmune, jebacu ti mater kad te sledeci put vidim zbog ovoga sto si napisao.

Mislis da stvarno mozes da pises sta stignes zato sto se krijes iza nadimka?

Da si se malo raspitao sta se nocas desavalo po gradu, znao bi da su pokusali da prebiju i neke goste Alijanse, tj. konkurencije, kako ti to nazivas. Jurili su ih nozevima na uglu Vasine i Zmaj Jovine. Srecom, pa su ljudi uspeli da pobegnu.

Takodje, u zadnjih 24 sata registrovan je jos jedan napad sestorice nepoznatih pocinilica na jednog muskarca, koji je njima licio na gaya. Zrtva je sa prelomima zavrsila na Urgentnom centru.

Znaci, majmune, pre nego sto krenes da seres po forumu, ukapiraj da si u istom sranju kao i VIP, i Alijansa, i Flojd, i svi mi redom, a to sranje se zove lov na pedere. Sem ako ti nisi peder, nego ti je dosadno, pa posecujes forum gay-serbia.com.

E, ja ovaj post potpisujem svojom fotografijom i imenom i prezimenom, pedercino glupa.

Boris Milicevic
Moj komentar je posledica onogo sto se prica u gay svetu, ti to sigurno znas bolje od mene.

Nije mi bila namera da bilo koga napadam, vec da skrenem paznju da se ne siri nepotrebna panika koju je i vise nego lako siriti. Ionako je ima dovoljno, a ti si je upravo ovim svojim postom prosirio jos vise.

Nema potrebe da mi se odmah obracas palanackom komunikacijom.

A sto se tice mog imena, imas ga u telefonu, kao i broj...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!