Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Ovu nebuloznu pojavu zapazam vec duze vreme i sto duze razmisljam o tome sve mi je nejasnija. Znam da postoje osobe koje misle da je ceo svet zaljubljen u njih :talk_about_living_in_denial: i izgleda da to sve vise uzima maha. Bilo da pricam sa neki preko spejsa, messengera, foruma ili na sred ulice. Sem komplimenata to se desava i pri obicnom razgovoru. Zar je ljudima tesko da shvate da zelim samo prijateljstvo i da ih recimo zovem da idemo u shopping jer ocajno zelim gay opinion kako mi stoje nove farke, a ne da bih muvao tu osobu?? Ako zelim da provodim dosta vremena sa nekim, zasto ne pomisli da to zelim zato sto je dobra osoba a ne da bih mu se uvukao u pantalone. A tek oni komicni trenuci kad nekom kazes da super izgleda na slici a doticna persona digne nos i ne javlja ti se danima. E onda kad shvati da te bas boli uvo za nju javi se sa pateticnom porukom Long time no see, wanna hang out? Moj odgovor je uglavno jedno dugacko Nooooooooo!!! Posle takvih i slicnih gluposti prosto se bojim nekom da kazem Cao da ne bih bio pogresno protumacen.

Imate li vi slicna iskustva??

p.s. skoro pa anegdota, vezana za naslov. Pre 2,3 dana video se u gradu sa drugom, bolje reci povrsnim poznanikom. Nosio je fenomenalan dzemper, to die for. Kazem mu da mu super stoji i pitam gde ga je kupio a on meni ni pet ni shest vec, Izvini ali ja imam decka :smeh:
Korisnikov avatar
By Zonche!
OMG!

Znaci onomad kada si mi rekao da mi je lepa kapica zapravo nisi zeleo da se kresnemo????

:zid:

:lol:
Korisnikov avatar
By v.l.a.d.a
Da! pogotovu sa odredjenim str8 "prijateljima" i nekim queer
Mada sam ja sve to na vreme odjeb**:cool:
By Sixto
Pa s obzirom da gayevi u srbiji imaju veliki problem s upoznavanjem i svi su popili milion kafa i izasli na tri miliona dejtova, svima je pun kurac poznanika, prijatelja, drugara jer toga imaju kao drva!
Svi cekaju onog pravog i samo o tom razmisljaju, a kad se desi kompliment upali se GAY mod i to se pretvori u muvanje!
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nije mi se dešavalo :)

A ja sam sam vrlo oskudan kad su komplimenti u pitanju, pa mora da je to uzrok da mi se nije tako nešto desilo, ha ha.

A ja teško odgovaram na suptilna muvanja, tj. neko može da mi deli komplimente do sutra, ako ne iznese jasno svoje namere, ja to neću uopšte ozbiljno da shvatim.

p.s.
Anegdota je piš, taj dečko koji ti je rekao da ima momka, ko zna kako si pogledao taj džemper, možda je to bio neki sanjalačko-zaljubljeni pogled, praćen balavljenjem :)
Korisnikov avatar
By blenta
nemam tak'e probleme
jer ne razmishljam uopshte
:icequeen:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mislim se...

Kao prvo ja ne muvam nikog... mene muvaju! :durenje:

I to svi u mojoj okolini znaju... i svako novi brzo sazna... te nema takvih nesporazuma!
Korisnikov avatar
By DarkAngel
nemam taj problem, ali imam neki drugi.....pozalis se nekome za koga mislis da ti je drugarica i ona krene da te muva i da gura ruke gde im nije mesto....sto je jos cudnijeeeeee
Korisnikov avatar
By Dirrty

Sreca ni takvih iskustava nisam imao!

Jedino da poznanici sa kojima nikada nisi planirao da imas bilo sta, i smatras da je ocigledno... na kraju pocnu da te smaraju...

Ali to su poznanici... nista vise od toga, tako da kapiram da je to cesta pojava.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Dirrty19g

Kao prvo ja ne muvam nikog... mene muvaju! :durenje:
Jesi siguran da te muvaju, ili ti samo daju komplimente...
Korisnikov avatar
By Dirrty

Good point.

Ali ne nisam ja mislio to kao pohvalu sebi.

Nego rekoh da nisam tip koji zapocinje prvi da muva i sl.
U tom smislu ja ne muvam, nego mene muvaju.

P.S. Zaboravljas cinjenicu - :plavuso:
Znam kad me neko muva jer mi pritom tacno kaze MUVAM TE.
Korisnikov avatar
By DarkAngel
ma jeste poznanica ali jbt boli nju uvo, njoj se digla, pa ko veli sto da ne...pobegoh samo tako. I vec par dana sam sva odbojna kada me neka devojka pipne bilo gde....
Korisnikov avatar
By Dirrty
E pa sta ja znam...

Ja imam takav stav... ili se nesvesno postavim tako da niko ne sme da uradi nesto nedozvoljeno dok ja to ne dozvolim! :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
pa i ja imam takav stav, ali nisam ocekivala to...odjednom, bum
Korisnikov avatar
By Dirrty
E u tom slucaju treba seci prste!
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mozda je samo stvar u tome da neki previshe zele - da budu smuvani...
Korisnikov avatar
By Dirrty
E to je vrlo dobro opazanje.

Vrlo moguce... vrlo! :misli:

Da cekaju bilo koju imalo dvosmislenu izjavu sagovornika, kako bi pokrenuli temu muvanja i odbijanja.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ponekad se osecam tako pametno... i to me plasi!

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kod Morgana je totalno drugachije....Morgan prvi put posumnja da ga lik muva ili komarac, tek kada je vreme za navlachenje kondoma...a i onda nije siguran.
:shtap:
Korisnikov avatar
By Hys.
"Nosio je fenomenalan dzemper, to die for. Kazem mu da mu super stoji i pitam gde ga je kupio a on meni ni pet ni shest vec, Izvini ali ja imam decka "

Znaci na ovu izjavu bi se momentalno resetovala i nikako ne bi mogla da dignem sistem ponovo :wtf:

inace, ja i ako kazem zenkici da ima lepu guzu/sike to opet ne znaci da je muvam. Samo imam moc opazanja:)
Mogu da kazem zeni i da mislim da je bas lepa, a da uopste nisam zainteresovana. Samo mislim da je lepa i zelim to da joj kazem:)
A ako sam zainteresovana, obicno ne delim nikakve komplimente "fizicke" prirode :D
I nisam od onih kojima mora da se crta kada ga/je neko muva (mozda je in da budes "lood" al ja nisam in) mislim da mogu da osetim vajb kako treba. Sem ako su u pitanju bas introvertni likovi, onda nema sanse da provalim..a ti su i prestali da me zanimaju.
Korisnikov avatar
By ns.happy
neverovatno kako svaku, ali bas svaku temu drti usere :roflmao:

elem, laskanje ne kosta nista. tako da upucivati komplimente za mene nije problem. kako ce ko protumaciti, savrseno me zabole. sto pre ''nadrkano'' odreaguju, to ih pre eliminisem.
kolonijice :kiss: (ovo nije ni kompliment, ni nista drugo osim :kiss: )
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zoe
evo na primer, Zoe sam rekla da me njena slika inspirise na bludne radnje. Devojchica ima kosijanu i guzu :mljac:
Ali to nikako ne znaci da ja "muvam" Zoe.
Znaci, sve je pitanje konteksta :hvala:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by ns.happy
neverovatno kako svaku, ali bas svaku temu drti usere :roflmao:

Nije tacno! :durenje:

Ja unosim samo zivosti i pomalo gluposti! :P
Korisnikov avatar
By ns.happy
zato si ti nasa forumska ludica koju volimo :kiss: tebi ne mogu da zamerim, ti mi dodjes kao epp...
Korisnikov avatar
By Dirrty
:mazi:

Ali EPP i nije neka asocijacija.

Tome ne mozes da se bunis ni da zelis... sto ne znaci da ga volis...
By fazza
Daj mi kompliment = pocrvenecu
Daj mi kompliment = pomislicu da me zajebavash

that's me! :blush:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!