Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dominion
gde bre burger king u novom sadu???!!!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ja sam cuo da otvaraju svega mi
Korisnikov avatar
By Zonche!
A koja mi je kazna ako nisam u pravu :lukavi:
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Zonche
A koja mi je kazna ako nisam u pravu :lukavi:
pa od originalne postave foruma je ostao samo dragonite - a njega sam postedeo jer ima 700 godina and coz he's cute - iz sazaljenja prema starijima/mladjima - figure it out :lukavi: :shmi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam ni mogao da pretpostavim koliko stoketina ima ovde :smeh:

Pojeo sam cokoladu... i jos neke sendvice... i sad sam happy.
Korisnikov avatar
By Dominion
veceras se suzdrzavam :pokazuje: jesam to rekao na glas :uplasen: :smeh:
Korisnikov avatar
By Dominion
mozda dominion iz paralelnog univerzuma, ja sam jednom nogom u frizu drugom za kompom :D
Korisnikov avatar
By stefan19
Hahaha... Prava tema za mene! Znaci UBI ME, ali moram da se nazderem pred spavanje. Sta najvise volim? Ono sto je najgore! Nikako voce jer me samo dodatno ogladni. Obicno legnem da dzonjam, i posto sam pod uticajem kafeina pocnem da se prevrcem po krevetu. Na kraju ustanem i pocnem da terorisem frizider. Prvo ako ima mleka i mesa to cepam. OBAVEZNO moram makar jednu-dve kasike krema od kikirikija, i to sve onda zalijem sokom. A volim i jelly-bellyes da cepam, mada su potpuno nezdravi.
I da, kunem se da ne znam kako uspevam da odrzavam plocice jer kardio radim samo 2x nedeljno... :wtf:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Dominion
mozda dominion iz paralelnog univerzuma, ja sam jednom nogom u frizu drugom za kompom :D
There's a parallel universe? :uplasen:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ok, zapravo i nece otvoriti u NS-u B.King

Ali sam dosao do frapirajuce informacije da BOSANCI IMAJU STARBUCKS!!!

:shok:
Korisnikov avatar
By Pipin
Huh, dobro je... :vruce:
Ja redovno pljačkam frižider noću.
I jedem sve što ima unutra. Ja to moram, pošto ne mogu da zaspem ako mi je želudac prazan. :D
Mogu da se natovarim svega i svačega, ne smeta mi za lepe snove. :lizalica:
Ni kafa mi ne smeta za spavanje. Štaviše, kafa pred spavanje mi je već postala tradicija.

I baš me briga. :nokti:
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Obzirom da sam svoju liniju doterao letnjim trcanjem :zvezda: manje vise redovno jedem pre spavanja... dve stvari:

1) TOPLE SENDVICE (obavezan tost, FIMILKova pavlaka, bilo koji kackavalj - sto slaniji, to bolji, nesto suhomesnato - pecenica, pileci parizer, shunka, i jedan paradajz... obe strane tosta namazati pavlakom, sa obe strane do ivica odseci ili poredjati odesece kriske sira, pokriti svu ravan... zatim samo sa jedne strane ide suhomesnato i preko istog - paradajz... sve to lepo zapeci, sto bi rekao Dzejmi (Oliver), pritisnuti gornju stranu pekaca i maksimalno ispresovati i zapeci sendvice i iscediti im sve sokove!)

ILI!

2) MUSLI (obicno zagrejem mleko bas do te mere da bude pomalo i vruce i vrelo i onda ostavim musli u istom mleku TACNIH 15min.... ISKLJUCIVO Dr. ETKERov! Mada i Kelogs i NESTLE su stvarno dobri!)

I dalje se drzim onog obicaja... barem dva sata pre spavanja
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Zonche
Ok, zapravo i nece otvoriti u NS-u B.King

Ali sam dosao do frapirajuce informacije da BOSANCI IMAJU STARBUCKS!!!

:shok:
mdaaaa, izgleda da si u pravu sto se tice starbucks-a i bosanaca... ko zna, mozda bude i kod nas u delta city-u :P

a da, podseti me prvom prilikom kad te vidim, da te kaznim za pogresnu prethodnu informaciju :sw:
Korisnikov avatar
By Dirrty
To on i zeli... da bude kaznjen :lizalica:
Korisnikov avatar
By anche
nije bas burger king, al' u centru nisa postoji king burger. varijacija na temu.

dodatno gradivo: fast food nation - obavestava o kolicini fekalija u fast food meat-u :eureka:
Korisnikov avatar
By anche
smth like that. cisto da znas sta jedes :D
Korisnikov avatar
By Dominion
nesto slicno

Wine vs. Water
WATER...... It has been scientifically proven that if we drink 1 liter of water each day, at the end of the year we would have absorbed more than 1 kilo of Escherichia coli bacteria found in feces, in other words, we are consuming 1 kilo of feces remains a year.

However, we do not run that risk when drinking wine (or rum, whiskey, beer or other liquors) because alcohol has to go through a distillation process of boiling, filtering and fermenting.

It is my duty to communicate to all of you people who are drinking water, to STOP doing so, it has been scientifically proven that it is UNHEALTHY and BAD for you.

WATER = Escherichia Coli Bacteria (or human feces)
WINE = HEALTH

Free yourself of Doo Doo, drink WINE!!! It is better to drink wine and talk Doo Doo than to drink water and be full of doo doo.

:P
Korisnikov avatar
By anche
odlicna dopunska lektira dominione :up:

keep up the good work and, people, :njuska: your next burger :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Afrodisiac
Zanima me sta vi volite pred spavanje pojesti?
tri cetiri sendvica i palacinku

tri cetiri jajeta sa slaninicom preprzenom :piggy:

ma sta sve ne volim :hekla:

:elf:
Korisnikov avatar
By Dominion
ja se vratio nazad u samoposlugu i kupio tost hleb, majonez, i krem sir - pravim slanu tortu od tost hleba :njami:
Korisnikov avatar
By Dominion
pojeo sam dva ogromna parceta, loshe mi je :( rodjeni hedonista :P
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!