Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by OneGirlArmyPa naravno...najcesce se poboljsa raspolozenje(jer lakse prolazis kao momak)..dobijes priliv energije...manje si emotivno labilan,pocinjes vise da reagujes na vizuelno...itd.
npr.brze trci, sporije reaguje emocionalno,blabla........dakle, totalno se mozak preobrazi i sve sa njim.......
Originally posted by OneGirlArmy
Ja sam gledala emisiju u kojoj prate preobrazaj od f u m, gde osoba uzima testosteron (ofkors) i kako vreme prolazi, kako se transformise u muskarca, mozak se menja fizicki i tako nestaju neke sposobnosti a razvijaju se druge, npr.brze trci, sporije reaguje emocionalno,blabla........dakle, totalno se mozak preobrazi i sve sa njim.......
Originally posted by deželašOriginally posted by OneGirlArmy
Ja sam gledala emisiju u kojoj prate preobrazaj od f u m, gde osoba uzima testosteron (ofkors) i kako vreme prolazi, kako se transformise u muskarca, mozak se menja fizicki i tako nestaju neke sposobnosti a razvijaju se druge, npr.brze trci, sporije reaguje emocionalno,blabla........dakle, totalno se mozak preobrazi i sve sa njim.......
lakše malo sa tim "neuro"dokazima razlika... koliko sam ja skapirao, Val je pitala zašto osobe koje npr. nisu na hormonskoj već samo travestiti radikalno menjaju svoj način ponašanja zavisno od toga na kom se rodnom "mestu" trenutno nalaze... u tom smislu, njeno pitanje cilja na trandže (ovaj izraz mi je simpatičan, nadam se da ga jniko neće shvatiti kao uvredu) koje, umesto da pokazuju koliko je rod relativan, zapravo tu i tamo htele/i ne htele/i ponavljaju tipična shvatanja muškosti i ženskosti. razumljivo mi je to što se m2f osoba želi oblačiti kao "riba" i tu se slažem sa maljkovićem, ali ne razumem zašto odjednom ne bi znala kucat ekser
off topic: pre neki dan sam na novom bgu u prevozu skapirao osobu koja je bila na pola puta presvlačenja iz muškarca u ženu... imala je na sebi vojni šinjel sa sve nekom torbicom od skaja, neki pleteni i izanđali akcesoarčić, pantalone preko kojih je bila plastična suknja, a ispod kojih poluofarbani nokti... i brdo nekih pijačnih torbi koje je vucarala: kao da je odjednom uhvaćena u činu presvlačenja iz ne znam kog razloga morala da ode sa jednog kraja bga na drugi u ne znam kakvom poslu... bez zadnjih zuba, poluluda.
međutim, poenta je u sledećem: i pre nego što sam video šta sve ima na sebi (prosto, nisam mogao videti iz jednog ugla ceo prizor sve dok se nisam približio) TO lice je bilo potpuno van sveta... sve one fore koje alternativni fotografi upotrebljavaju kako bi prizvali šmek "dark"-a, sve je to bilo ovde prisutno... a da i nje bilo šminke, ili možda samo malo... blajhano u plavo, sa dobranim crnim izrascima, to biće je streljalo sve oko sebe po autobusu i uopšte nije bilo potrebno viudeti svu tu garderobu da bi čovek skapirao kako je to LICE nešto ne drugo, već pedeseto od bilo kakvog shvatanja muškarca, žene, travestita, m2f-a, f2m-a
e to je queer
Originally posted by venom*Samohrani otac Andrej uzdishe*
6 ftm i 3 mtf a forum skoro pust?
Hteo da podignem temu u slucaju da ima novajlija
Originally posted by NikiMa ko odradi potpunu transformaciju moze da se pozdravi sa mozgom (nastaju veliki psihichki problemi)
Kao da postoji neki pritisak da su pravi transexualci samo oni koji vrše potpunu transformaciju.
Originally posted by Morgan Le FayeMalo grubo rečeno, mada bi u tome moglo nečega biti. Mislim da ljudi koji imaju različit unutrašnji pol od fizičkog tela mogu da kombinuju najbolje od oba pola, i da budu po mnogim pitanjima iznad proseka populacije. Mislim da smo mi "čudni" mešavina oba pola, i da sa time treba naučiti živeti, ali da je to i velika prednost.Originally posted by NikiMa ko odradi potpunu transformaciju moze da se pozdravi sa mozgom (nastaju veliki psihichki problemi)
Kao da postoji neki pritisak da su pravi transexualci samo oni koji vrše potpunu transformaciju.
Originally posted by Morgan Le FayeHvala na "lepoj" prognozi postojanja(ne zivota) pod sedativima,…a ko zna mozda I eventualnom samoubistvu…Originally posted by NikiMa ko odradi potpunu transformaciju moze da se pozdravi sa mozgom (nastaju veliki psihichki problemi)
Originally posted by majacdVerujem da je moguce tako ziveti i podrzavam te. Mnogi pokusavaju po svaku cenu da sve klasifikuju u neku kategoriju.
ja mislim da je ovo tacno, i nadam se da uspevam u tome
Originally posted by Andre87Dopada mi se tvoj odgovor. I zaista, ako je neko imao problema nakon transformacije, to se nemoze generalizovati na sve. Odlican odgovor i primer.Originally posted by Morgan Le FayeHvala na "lepoj" prognozi postojanja(ne zivota) pod sedativima,…a ko zna mozda I eventualnom samoubistvu…Originally posted by NikiMa ko odradi potpunu transformaciju moze da se pozdravi sa mozgom (nastaju veliki psihichki problemi)
NE sudi o onome sto ne poznajes.Ne napadam tebe,vec tvoju izjavu.Pokusacu tebi kao (pretpostavljam) genetskom muskarcu da priblizim problem. Zamisli da si imao saobracajku ili ozbiljne opekotine u pozaru pa su morali da ti odstrane penis I testise. Da li bi onda bio manje muskarac? Moj odgovor je ne. Trosio bi testosteron iz ampule kao ftm momci ,prijateljima to ne bi bilo bitno a tvojoj buducoj partnerki/partneru bilo bi potrebno vreme da se navikne na tvoju “specificnost”. Neko ce prihvatiti,neko ne.
Citiram Pravilnik-trans diskusije: NE POSTOJI JEDAN,ISPRAVAN NACIN DA SE BUDE TRANS>SVAKO JE SLUCAJ ZA SEBE! (Vec zvucim kao pokvarena ploca)Postoje jos termini gender queer,cross dresseri ovo je i njihov forum. Ti odlucujes da li zelis da se podvrgnes transformacijiMeni smetaju zenske grudi I glas kao sto bi I vecini momaka.Cekam „muski“ pubertet.I naravno da zelim da sto manje ljudi ima ovakav problem sa neprihvatanjem rodjenjem datog tela.Neko moze da podnese pritisak dvojnog zivota,neko u njemu cak i uziva...ali kod mene(sad da upotrebim analogiju Jamisona an racun koje smo se slatko nasmejali na radionici) Kod transseksualnih osoba HARDVER(POL,telo) I SOFTVER(ROD,mozak) nisu kompatibilni.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!