Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by v.l.a.d.abas tako
pa razmisli, da li bi ti rekao nekome "hej! ja znam da si ti gay!"
pod br 1. oni su to sumnjali ali nisu mogli da budu sigurni 100% dok im ti to nisi potvrdio, zar ne? A krio si ti od njih a ne oni od tebe!?
Ponavljam ne opterecuj se time:vijaca:
Originally posted by Vel boykakaw si ti pajser
ali, debilishesh
to you too, which is=2u2
Originally posted by SwanheartZanimljiwo,pa sta cu neko owako ispoljawa swoje emocije,a to koliki sam ja cowek ti gowori sto su me prihwatili drugovi koji bi kad bi wideli 2 geja ne znam sta uradili:hiphip:
kad zaboli...shvatis da si covek i ne bezis i ne piskarash na forumu
Originally posted by IL_Divo022Pa mozda su mislili da je to tvoja intimna stvar pa su cekali da im ti to sam otkrijes.
ja sam ok osoba waljda su me zato prihwatili ali glupo je sto su znali a krili zar ne?
Originally posted by IL_Divo022Originally posted by SwanheartZanimljiwo,pa sta cu neko owako ispoljawa swoje emocije,a to koliki sam ja cowek ti gowori sto su me prihwatili drugovi koji bi kad bi wideli 2 geja ne znam sta uradili:hiphip:
Originally posted by Lakiboy_ns21 malo li je ali meni kao da je 15
I ako si metroseksualac i fashion freak kao sto tvrdis prosetaj malo do foldera MODA jer te ne videh tamo nigde.
LM dobro dosao na forum delujes interesantno i neiskusno.
Nadam se samo da nisi bash jakoooo mlad?
Originally posted by Swanheart
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!