Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by REIPa tako u Pragu skoro svuda.
http://i21.tinypic.com/2iqel3r.jpg
Jesu oni stvarno prekrili celu zgradu reklamom ?!
Originally posted by AfrodisiacA ako zivis tamo onda znas na sta se misli kad se kaze "blokovi".Originally posted by A.F.K.A.OBNisam bas odrastao tamo, ali zivim tamo, i opet mi se dopada.
I ja sam sa Novog Beograda, ali mogu reci da mi je ovaj RAYev deo odvratan, i da blokove mogu da vole samo ljudi koji su odrasli tamo.
Ali i taj deo se gradi isto koliko i svi ostali.
Idee i Delta City izmedju ostalog...
A ako nisi znao, da je ceo Nbg u blokovima, ne samo taj deo.
Originally posted by REITo je materijal koji je rupicast ali se to iz daljine ne vidi-tako da propusta dnevnu svetlost + zgrada sigurno dobija dobar kesh svakog meseca za tu reklamu....minimum 2-3 hiljade eura mesecno sto je dovoljno da svim stanarima plati komunalije recimo.
http://i21.tinypic.com/2iqel3r.jpg
Jesu oni stvarno prekrili celu zgradu reklamom ?!
Originally posted by Storm
To sa reklamama na Genexovoj kuli je stvarno previše.
Telenorova reklama je prevelika i agresivna.
Osim toga tu su i king size reklame za Komercijalnu banku i Zepter. Ta kuća izgleda kao neki ad hoc poster, a ne kao stambeni i poslovni prostor.
Ipak je arhitektura umetnost i trebalo bi imati mere u postavljanju outdoor reklama.
Originally posted by horus.Sa tim Megatrendom ste napravili haos. Kako je bilo mirno pre vas...
na novom beogradu najvise volim ulicu bulevar umetnosti! kada mi je fax preseljen iz centra starog grada bio sam ubedacen, ali sam se veoma lako navikao na nbgd i sad mi je skrouz simpa!
Originally posted by AfrodisiacDa, sad je sve fensi.. A kad ispricam nekome na sta je to licilo recimo pre 7 godina, zvuci kao da pricam o nekom zaseoku.. Brda, trava do ramena, zemljani put od shume (sada novi merkator) do sava centra... oronula arena (gde je verovatno broj snoshaja ljudi iz okolnih blokova i dalje veci od broja posetilaca koje je imala do sada )
Jedini deo Nbg-a koji se razlikuje od ostatka Nbg-a i citavog Beograda, jeste onaj kod Beogradske Arene gde su sve novije zgrade i razna cudesa.
Zato to i jeste jedan od najelitnijih, ako ne i najelitniji deo Bg-a.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!