Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Zoe
Pila sam kratko Zoloft i Rivotril za depresiju, samoinicijativno prekinula....iako mi je dijagnostifikovana, i to vrlo gadna..... :(
Ne volim lekove, i cim sam se malo "podigla", bacila sam ih i nastavila sopstvenim snagama (nemam ih, al` ajd`), a za nesanicu sam pila Flormidal....
Cak ne volim da pijem ni lekove za menstrualne tegobe, nego ih trpim.......jedino sto zaista moram i od cega ne bezim sada je neki lekic za spavanje, ali ne nuzno Flormidal (jako zajeban lek), nego me moze uspavati i Diazepam koji daju u slobodnoj prodaji. I to za spavanje pijem samo ako moram da ustanem a moram da se odmorim.......inace bih drezdala celu noc i bila zombi ujutru, neispavana....i nista ne bih mogla da uradim.

Sranje su lekovi, treba ih izbegavati.

Ja sam se neko vreme kljukala Trodonima, a tek oni jebu kevu zelucu....
Korisnikov avatar
By Sutekh
Zoloft i Rivotril su poprilichno jaki lekovi.. A i Floramidal zavija sarme koliko je jak, a imam ogroman, podvlachim ogroman problem sa spavanjem, ali melatonin + kantarion mi pomazhu. Ne skucam se, ali dobijem mogucjnost da zaspim..

Ja pijem: Melatonin (za regulisanje sna), kantarion u kapsulama (opushta mozak), acidofilus (chisti creva), c vitamin, guaranu (ne znam koji cje mi kurac, ali dobro) i to je to.

Preporuchujem melatonin.. Sad ga opet pijem redovno i mogu posle 4-5h sna da funkcionishem normalno, dok mi bez njega treba 12-13 (jedna od posledica aktivnog konzumiranja droze:D)

A shto se zheludca tiche.. Dugo sam pio ranisan zbog kiseline i grcheva, sad je delimichno ok.
By RACABG
flormidal sam jednom popio , dan posle flormidala je izgledao ovako , budim se ujutru u krevetu prevrnuta pepeljara, pored kreveta solja od pola litre sa ostatcima kafe, neke mrve i nesto lepljivo narandzasto (dzem od kajsije), u kuhinji haos na podu razbijena tegla sa sve dzemom od kajsije u koju sam ugazio i razmazao ga po celoj kuci, hleb od ko zna kada pojeden ostalo parcence samo.
a pri tome ja se nicega ne secam i nikada se nisam setio sta sam radio te noci :lol:
oni kazu za spavanje a ja vileneo pola noci
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Anterogradna amnezija.To je normalno za midazolam (Flormidal).
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Pa od kako sam u Poljskoj, tesko. Ovde moram da puknem 90 zł za lekove, a usput, pola lekova koji se konzumiraju u Srbiji nemaju. Bensedin desetka - samo u vidu injekcija. Ali zato imaju gotovo sve koji se proizvode u Hrvatskoj i Sloveniji. Lek bez recepta - ne mastaj - nemoguce. A posebno sto ne mogu da se sporazumem sa lekarom, nego uvek vodim prevodioca. Govorio srpski ili engleski, jebo mamu, oni ne razumeju. I evo, ne uzimam lekove vec skoro dva meseca, ali zato pivo i vutra idu u ogromnim kolicinama.
Ne smes da pijes na javnom mestu, ne smes da posedujes ni gram vutrice, ne mozes da sispu (ne znam da li ovo vazi i za kurac) skoro nigde, ne mozes da kupis lekove bez recepta, a i sa receptom su iJU! skupi! A sta mozes??? :pegla:
Naravno, uvek mozes da pijes Coca-colu ispred prodavnice, ali koji ce mi kurac koka kola??? Ne umirem nesto za njom. I tako...
E, odo'ja sad... :sarana:
Korisnikov avatar
By decko
Uhm...pa Kafetin ili Brufen skoro jednom nedeljno zbog glavobolja...
jos pre dve godine isao na neka silna testiranja (moji su veci hipohondari od mene pa za sve pomisle da je tumor :roll: ) i doca rekao sve je ok a glavobolje samo tako da lecim...

:potapsava:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:cupakosu: 'bem ti recidiv!!!!
Ufh....tramadol......i reseno...
flormidali pod obavezno!!!!!
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Mystica_lady
:cupakosu: 'bem ti recidiv!!!!
Ufh....tramadol......i reseno...
flormidali pod obavezno!!!!!

I know what r u talkin` about.....
Korisnikov avatar
By LittleRed
nekakav letrox za hipotireozicu :(
i persen, bas cesto :)
Korisnikov avatar
By Blady
Uf pre sam sve i svasta... ne volim lekove, mada sam pre bila tabletomanka.... u poslednje vreme, pijem persen- zbig nesanice, analgin kad imam glavobolju.. i rapten- kad dobijem :)
Korisnikov avatar
By unaaa
zoloft....
klonite se flormidala....prezivela cerebritis zaradjen na plivanju...godinama mi vma bio kuca..sve proslo jos 2000 te al secanje na flormidal brrr..
eh i opet plivam
Korisnikov avatar
By Rei
Shto da se klonimo flormidala?

Meni shrinkica pre neki dan prepisala i Sulpirid ... :shrug:
Korisnikov avatar
By unaaa
Flormidal jako brzo stvara fizicku i psihicku zavisnost...jako brzo
Korisnikov avatar
By Zoe
Sulpirid?! Ne cuh jos za to.........Sta je to, sedativ, hipnotik, anksiolitik.......?

Ja od Flormidala nisam osetila ni fizicku ni psihicku zavisnost.......
Korisnikov avatar
By unaaa
ja to samo kao prijateljski savet...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Zoe
Sulpirid?! Ne cuh jos za to.........Sta je to, sedativ, hipnotik, anksiolitik.......?

Ja od Flormidala nisam osetila ni fizicku ni psihicku zavisnost.......
Sulpirid=Eglonyl

Atipični neuroleptik, u manjim dozama deluje antidepresivno, u velikim dozama može da se upotrebi kao antipsihotik.

@Flormidal:
Možda je nisi osetila, ali midazolam kao kratkodelujući benzodiazepin brzo izaziva zavisnost, možda ga nisi dugo koristila ili ga koristiš još uvek.
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma jok, ja ga uzmem ponekad bas u kontinuitetu ( po potrebi jel) a nekad ne uzmem po neko vreme, i nista ne primetih.....
Vidim, naravno, koliko je jak itd.,ali zavisnost nisam osetila, a ja sam inace strucnjak za istu, tako da....
By Tresh-grl
Jao svasta sam pila ali nemam neka veca iskustva sa lekovima....uzimala sam trodone i artane dok nisam pocela da trokiram s mozgom,onda rivotril,bromazepam,leksilijum sam cesto mesala sa spidom,kafetine sa alkoholom,antibiotike za prehladu za kokom itd...
Pila sam antiepileptike jedno vreme na recept,dao mi neuropsihijatar posle kolapsa nekog koji sam dozivela na zurci za cim je sledio epi napad.
Lamiktal sam uzimala 1ipo ujutru i uvece a popodne 2 Oikamida...terapija je trajala malo manje od godinu dana i postepeno sam pocela da smanjujem lekove i izbacila sam ih uz pratnju lekara.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pre tri dana pocela terapiju orgametrilom zbog perzistentnog folikula na levom jajniku, traje ukupno deset.
Korisnikov avatar
By sofia
Ne,ali mislim da je vreme da pocnem...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Nijedan. Ako osetim nesto onda drmnem andol ili eventualno aspirin i to je sve.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
E sad.. obzirom da sam zena u traziciji.. :)
Uzimam svaki dan Androcur, da mi ubije ono sto je ostalo
malo testosterona.. i ne pijem vec se bodem svakih sedam
dana lepom dozom estradiola...
A lekarka mi je prepisala pre neki dan i Endometril, na 28
dana da mi formira ciklus..

Eto..

:stopdrogi:
Korisnikov avatar
By anche
aman ljudi... koliko samo farmaceutska indrustrija profitira od vas :shocked:

ont: analgin jednom mesecno. kad su oni dani. jedan komad dovoljan.
Korisnikov avatar
By unaaa
Blago tebi ance...sta drugo da ti kazem...ajde sad lepo ponovo procitaj naslov tebe pa se malo zamisli....
umesto analgina mozes da probas da sisas midole ..ni oni nisu skupi
a na tebi sigurno vise profitira lili..bas ti lepo stoji taj karmin
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by ZvezdasBG
Nijedan. Ako osetim nesto onda drmnem andol ili eventualno aspirin i to je sve.
Немој да си купио "Аспирин". Прави се у Словенији. :vatrica: Барем за наше тржиште. :)

А пливин "андол" слободно. Ове домаће паралеле су катастрофа. :noob:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by gloria_dive
Blago tebi ance...sta drugo da ti kazem...ajde sad lepo ponovo procitaj naslov tebe pa se malo zamisli....
umesto analgina mozes da probas da sisas midole ..ni oni nisu skupi
a na tebi sigurno vise profitira lili..bas ti lepo stoji taj karmin
:smeh:

setih se svog 'trandza' avatara :giggle:

tesko da jedan analgin (uzet na pun stomak) mesecno moze da mi napravi neku stetu :)

inace, ima vremena da postanem tabletomanka. jos sam mlada :blush:

dakle, stanje nepromenjeno kod mene :kafa:
Korisnikov avatar
By Modesty
Jbt,na momenat sam se na ovoj temi osjetila kao da sam na forumu "narkomanija.ba"

Jedan od najsavremeniji antidepresiva koji ne stvara nikavu ovisnost i kome se ne povečava tolerancija je CIPRALX.

Ne pijem više ništa osim po krajnjoj nuždi,bensedin od 5 mg i to u PMS-u
Korisnikov avatar
By LittleRed
letrox ili euthyrox od 150 . ali to je samo hormončić...
ponekad bromazepam od 1.5 ili 3, kada osetim da su mi nervi suvise tanki da bi preziveli nadoilazeci stres

edit: :shok: pa ja već na ovo odgovorila.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by RACABG
flormidal sam jednom popio , dan posle flormidala je izgledao ovako , budim se ujutru ....
hleb od ko zna kada pojeden ostalo parcence samo.

Pa ako je od ko zna kada, nis´ti to sinko uzeo proshle nocji! Il´nije bilo je´nom? :shocked:

OT: Ne pijem nishta sem onoga shto ide uz te lekove. DakleM, pijem vodu. A chitajucji ovu temu, chudom ne mogu da se nachudim koliko ljudi ima psihichke probleme, probleme sa nesanicom...! Masa tabletomana...a onda cje posle neko svesno da pljuje na temi o omiljenim drogama? :lol:

Deco, deco...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by allexa37

Jedan od najsavremeniji antidepresiva koji ne stvara nikavu ovisnost i kome se ne povečava tolerancija je CIPRALX.
Probaj Trimipramin. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!