Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Stefan 19-Ne znam Stef ako ti treba novac go fot it.
Ako ne stojis lose sa keshom onda bolje nemoj jer ako jednom postanes go go dancer ta reputacija ce uvek da te prati.

@ RACABG-zar nisu dupli nalozi zabranjeni na forumu u potpunosti i ako jesu kako je moguce da je Stefan 19 neciji dupli nalog? + dechko ima i svoj myspace profil a ima i svoj sajt na kojem su slike celokupne familije iz Srbije i San Diega.Ovde je ili neko extra paranoican ili se radi o teskoj kradji necijeg cyber identiteta .
Korisnikov avatar
By colorado
Cico cico, kako ja sam ja tako lep, a ti tako glupava???
By RACABG
Originally posted by ^RAY^
jeste,pa?
e ima da se navozas onda
Korisnikov avatar
By V25
Originally posted by hlaefdige
igrala bih..moj se moral ne nalazi, d'izvinete, medju nogama!

Hahahahahaha!!! Koja si ti lujka!:gric:
By RACABG
Lakiboy_ns
znas kako kaze stara poslovica ko laze taj i krade !
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:pivce: Lets just have fun :D
Hocu slike stripera/go-go dancera right now.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Lakiboy_ns

Ako ne stojis lose sa keshom onda bolje nemoj jer ako jednom postanes go go dancer ta reputacija ce uvek da te prati.
A kakva je to reputacija na zapadu, pa josh za mushkarca?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by gorilica

A kakva je to reputacija na zapadu, pa josh za mushkarca?
Ista kao u Srbiji ili CG darling :alexis:
Nemoj misliti da njihove siroke narodne mase imaju bolje misljenje o ljudima koji rade u striptiz barovima od nasih narodnih masa ovde na brdovitom Balkanu. :sladoled:
By RACABG
Originally posted by xxxxx
Slika
I´m still, I´m still RAJKA from the mahala
Sada gonim bike nekada sam kitu jahala
Moram ic' zurim nisam rucak skuhala
Bila na trznici malo sam balahala.....
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Postavite bar celu sliku zasto samo deo,jajare
Korisnikov avatar
By gorilica
@ Lakiboy

Pa, valjda ima razlike izmedju stripera i GoGo dancera, kao i igranja u striptiz baru i u kavezu u diskoteci? :)
Barem ja tu pravim ogromnu razliku.
By RACABG
Originally posted by ^RAY^
Postavite bar celu sliku zasto samo deo,jajare
gde smemo treba posle da forumashe nosimo na dushi
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
@Gorilica-pravis je ti jer si iskusan p*der koji je prosao sito i reseto i nema gde te nije bilo-predpostavljam jelte :D
Siroki plebs ne pravi razliku.
Vecinski komentar kad je ona go go plesacica usla u kucu VB-a je bio: OMG ne mogu da verujem da su doveli striptizetu u BB kucu :cowboy:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by colorado
To je zato sto ste oboje lepi i glupi! :pokazuje: :smeh:

:kiss:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
@ RACABG - Pa, ako je dupli nalog, zasto vec nije banovan do sada? A ti ako znas ko je, zasto cutis, prijavi unicornu ii kome vec... :procitajpravilnik:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by KissQueen
Originally posted by colorado
To je zato sto ste oboje lepi i glupi! :pokazuje: :smeh:

:kiss:
a ti si lepa i alava!
By RACABG
Originally posted by KissQueen
@ RACABG - Pa, ako je dupli nalog, zasto vec nije banovan do sada? A ti ako znas ko je, zasto cutis, prijavi unicornu ii kome vec... :procitajpravilnik:
zato sto oni to bolje znaju od mene

u pravilniku stoji da od dana tog i tog nema vishe otvaranja duplih naloga a stari dupli nalozi ce biti ostro moderirani .

a jos jedan dokaz da je nalog dupli je to sto svaki dan pokushava da nas uveri u svoje postojanje, kao i otvarajuci teme o svom space profilu i ako je vec postovao u temi o my space profilima ( kao ne zna da li je postojala tema shatro)
Korisnikov avatar
By gorilica
@Gorilica-pravis je ti jer si iskusan p*der koji je prosao sito i reseto i nema gde te nije bilo-predpostavljam jelte :D
Vecinski komentar kad je ona go go plesacica usla u kucu VB-a je bio: OMG ne mogu da verujem da su doveli striptizetu u BB kucu :cowboy:
Razmishljao se par sekundi da li da odgovorim, poshto mi lichno ovo deluje kao provokacija najgore, najnize vrste, ali hajde.
Ne, nisam iskusni peder (bez zvezdice), vec iskusni chovek, i da, proshao sam i sito i resheto, ali u zivotnom smislu, ne pederskom. I dan danas ga prolazim.
A da, zachudio bi se koliko sam zapravo malo toga obishao u svom zivotu (finansijska skuchenost, ili zivotni maler), ali sam oduvek imao dobru moc rasudjivanja, i kao takav upoznao masu kvalitetnih ljudi sa slichnim rezonovanjem, koje se inache i razlikuje dobrim svojim delom od rezonovanja plebsa, ali ja to dozivljavam kao odraz opshte edukacije, inteligencije, kao i personalitija, shto opet smatram da je neshto chime chovek treba da se ponosi, nikako stidi i dozvoli sebi da potpadne pod uticaj mase. Trnovit put, ali ako se zadre u sushtinu, i te kako vredan prolaska.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by gorilica
Razmishljao se par sekundi da li da odgovorim, poshto mi lichno ovo deluje kao provokacija najgore, najnize vrste, ali hajde.
Ne, nisam iskusni peder (bez zvezdice), vec iskusni chovek, i da, proshao sam i sito i resheto, ali u zivotnom smislu, ne pederskom. I dan danas ga prolazim.
A da, zachudio bi se koliko sam zapravo malo toga obishao u svom zivotu (finansijska skuchenost, ili zivotni maler), ali sam oduvek imao dobru moc rasudjivanja, i kao takav upoznao masu kvalitetnih ljudi sa slichnim rezonovanjem, koje se inache i razlikuje dobrim svojim delom od rezonovanja plebsa, ali ja to dozivljavam kao odraz opshte edukacije, inteligencije, kao i personalitija, shto opet smatram da je neshto chime chovek treba da se ponosi, nikako stidi i dozvoli sebi da potpadne pod uticaj mase. Trnovit put, ali ako se zadre u sushtinu, i te kako vredan prolaska.
Nije bila provokacija samo sam se na momenat poceo izrazavati kao vecina na ovom forumu-ali bolje da to vise ne radim jer se posledice odmah osecaju.
Znam da si malo stariji pa sam zato to napisao-ali se izrazih neprimereno :friends: :kiss:
Korisnikov avatar
By Afrodisiac
Zasto da ne bih igrao.
Ako to volis, zasto ne bi?
Mislim ionako si u kavezu, sto znaci da te niko ne moze uznemiravati.
Jedino sto mislim da je problem, jeste sto ti dosadi brzo, jer si uvek na jednom mestu i moras celo vece da igras...
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja sam sad pod ''nekim lekovima'', i ne kapiram... sta se ovde desilo? ko je stefan a ko kiwi? laki, jesi li i ti happy ili si samo srecko? ako jesi onda si ti ja a ja sam onda neko drugi. pokisli drugi. ja se bojim da neko od nas nije transmutabilni... :kesa:
a i siksto mi je jako sumnjiv... da li je i on mozda u stvari alter nekog ko je ovde u stvari samo ubaceni faktor iz radikalne stranke? da li je on valter ili kako se sada zove... tomas je nestao, da nije on stefan... a i daliborka je tu bila ....
:lood:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by RACABG
ja prosto ne mogu da poverujem da se josh uvek przite na duple i stoduple naloge

do zakljucka da je mnogodupli nalog sam doshao cinjenicom da se doticna osoba ali mnogo pravi blesava i da od celog foruma pokushava da napravi debilanu, konstantno vam gurajuci prst u oko recenicama tipa " ja sam sirota mala bogatashica" raznim shampanjcima kavijarima djakuzijima naguzijima . pa cak vam je postavila fotku najgrdjeg muskarca na ovom svetu o kome ste vi sve najlepshe ,ko da vam je rod rodjeni.
grakcete svi u glas ovaj nepismen ovaj glup ovaj euforican ,sebe predstavljate kao jako pametne i inteligentne , a sa druge strane niste u stanju da skapirate kada vas neko zajebava na najgori moguci seljacki fazon.

a doticna persona bi mogla da prestane da besomucno otvara teme tipa "budite moj licni psihijatar"

zbog ovakvih gluposti forum ne da je jednom nogom u grobu nego su grobari poceli da zatrpavaju raku.

@kiwi to sto tvoj intelekt tebi dozvoljava da budesh mirodjija u svakoj corbi , pa cak i u temama " otvorio sam temu da vas zajebavam samo vi toga niste svesni" je apsolutno samo tvoj problem , nemoj se :bozemoj: iscudjavati ovako ociglednim stvarima - pocecu da mislim da si ozbiljan .
RacaBG, ajd' ti malo na pauzu?
Korisnikov avatar
By stefan19
Tacnije, da... Profesija je GO GO Dancer. Nisam bio siguran da li mi imamo taj izraz.
P.S. Jel se ja to tripujem, ili je RacaBg nesto opason naostren da me hejtuje?
Odakle zaista nekom ideja da imam dupli nalog?
Imam sto kaze Lakiboy i web site, i myspace i td... I mean, what a fuck? How dumb can you be to still suspect?
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Adenim
Kiwi je stefan19?
Boze.... :bundeva:
By RACABG
Originally posted by stefan19

odjebi u skokovima uduplana plagijatorko
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by RACABG
Originally posted by stefan19

odjebi u skokovima uduplana plagijatorko
Eh, jaaadan... :(
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
@ RACABG - ako znas ko je iza duplog naloga, govori!!! :sudija:
Korisnikov avatar
By ns.happy
da... ili odigraj po pravilima i prijavi na koga sumnjas, i unikorn ce to lako srediti...
Korisnikov avatar
By blenta
stefan je genuine
potvdjujem
siguran sam 99%
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!