Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Dakle, zanima me kakvo je vase misljenje o sledecem?
Dobili ste ponudu da igrate u kavezu u gay diskoteci u centru gay dela grada. Radi se 4 sata po veceri. Plata je 300 dolara za noc. Znaci Petak i Subota = $600. Da li bi vam dostojanstvo dozvolilo da igrate (SAMO IGRANJE, BEZ SEKSA I PERVERZIJA) za ove pare, ili bi ste se pak odlucili da propustite priliku? :dj:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
igrala bih..moj se moral ne nalazi, d'izvinete, medju nogama!
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by KissQueen
A jel' se skidaju :tange: ili ne?
Ne. Igra se u kratkom sorcu ili gacama.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Igrao bih.Pokusas.Ide-ne ide.:iskusenje:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by hlaefdige
igrala bih..moj se moral ne nalazi, d'izvinete, medju nogama!
Evo izbacio sam moral, nadam se da je sad sve u redu... Eh kako ljudi OBOZAVAJU da traze dlaku u jajetu... Izvinjavam se iskreno jos jednom hlaefdige. Oprosti, nece se vise ponoviti...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
to uposte nije bio komentar na tvoju temu nego odgovor na nju...

...nimalo sarkasticno....
Korisnikov avatar
By 2kune
OK, kad počinjem? :trep:
Korisnikov avatar
By KiWi
Igrao bih! Mada ... igrati četiri sata bez pauze ... to je pošteno zarađen novac.

Blenta je za novu godinu igrao bar 5-6 sati bez pauze :giggle: ... rođen za go go igrača :)

Originally posted by RACABG
da li bi ti voleo da si po nekada normalan ?

Kakvo je sad ovo pitanje? Čovek je postavio pitanje u rangu pitanja "traže mi da napravim logo za tu i tu firmu, nude te pare.. da li vredi raditi za te pare?" ... Ne vidim šta je nenormalno u tom pitanju.
Korisnikov avatar
By jukie
Ok, prvo treba da utvrdimo kakvo telo imam u toj tvojoj fantaziji? Tj. da li je sposobno za 4 sata fizičkih aktivnosti

btw mislim da je to malo para. Eto.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ja bih mogla bez problema da igram 4 sata bez prestanka, ali nisam sigurna koliko bih bila zadovoljna izgledom svog tela...jedino bi me to uzdrmalo...
Korisnikov avatar
By colorado
Upravo to sto je hlaefdige rekla.

I cekaj, je l' to 300 dolara plus baksis?? Posto znam devojku koja je radila negde u Masacusetsu i dobijala najmanje 700 dolara na noc sa sve napojnicama.
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa to su go-go danceri zar ne? kad bih bio u kondiciji i igledao adekvatno, naplatio bih ono sto ionako radim za dz...
By RACABG
ja prosto ne mogu da poverujem da se josh uvek przite na duple i stoduple naloge

do zakljucka da je mnogodupli nalog sam doshao cinjenicom da se doticna osoba ali mnogo pravi blesava i da od celog foruma pokushava da napravi debilanu, konstantno vam gurajuci prst u oko recenicama tipa " ja sam sirota mala bogatashica" raznim shampanjcima kavijarima djakuzijima naguzijima . pa cak vam je postavila fotku najgrdjeg muskarca na ovom svetu o kome ste vi sve najlepshe ,ko da vam je rod rodjeni.
grakcete svi u glas ovaj nepismen ovaj glup ovaj euforican ,sebe predstavljate kao jako pametne i inteligentne , a sa druge strane niste u stanju da skapirate kada vas neko zajebava na najgori moguci seljacki fazon.

a doticna persona bi mogla da prestane da besomucno otvara teme tipa "budite moj licni psihijatar"

zbog ovakvih gluposti forum ne da je jednom nogom u grobu nego su grobari poceli da zatrpavaju raku.

@kiwi to sto tvoj intelekt tebi dozvoljava da budesh mirodjija u svakoj corbi , pa cak i u temama " otvorio sam temu da vas zajebavam samo vi toga niste svesni" je apsolutno samo tvoj problem , nemoj se :bozemoj: iscudjavati ovako ociglednim stvarima - pocecu da mislim da si ozbiljan .
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa..ova tema je potpuno legitimna, bez obzira da li nas neko zajebava ili ne..
By RACABG
a sad da ti odgovorim na temu virtuelni identitetu ( molim se bogu da ovako nesto ne postoji live)

pa vi PECALBARI bi rodjenu majku prodali dva puta za 20 dolara a kamoli za 300 + bakshish.
Korisnikov avatar
By ^RAY^
stefan je stefko a kiwi je kiwi :gitara:
I ne dirajte mi Stefka jer ce motika da radi:bic:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by ^RAY^

... ce motika da radi:bic:
to je bic.

:jerry:
Korisnikov avatar
By gorilica
:up:

ON topic:
Bih i za manje. :lol:
By RACABG
smatrash li sebe pametnom posle ovakvog komentara ?

i da li neko pametan ko sumnja da ga neko zajebava moze sebi dozvoliti dalju komunikaciju sa istim bez sarkazma ?
By RACABG
Originally posted by ^RAY^
I ne dirajte mi Stefka jer ce motika da radi:bic:
da ti stefka nije obecala unutrashnju gumu za biciklu ?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by RACABG
smatrash li sebe pametnom posle ovakvog komentara ?

i da li neko pametan ko sumnja da ga neko zajebava moze sebi dozvoliti dalju komunikaciju sa istim bez sarkazma ?

ne, ne smatram sebe pametnom inace.

moja komunikacija na ovakvu vrstu tema je potpuno jednostrana..takoreci, neko je postavio pitanje (ko je so u stvari, iskreno me ne zanima) koje mi je skrenulo paznju, i ja na isto odgovorila.......alaj me je zajeb'ooooo!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!