Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Dark room

Da, zelim DARK ROOM !!!
26
49%
Ne, ne zelim DARK ROOM!!!!
9
17%
Svejedno mi je....
18
34%
Korisnikov avatar
By Egmont
2qt2bstr8 nekom tata? dzizs meri, al vreme leti.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ns.happy
Originally posted by Kiwi
Nema po klubovima, ima po kućama ... Bio sam na jednoj žurci pre par godina gde je pokušano da se izvede darkrumovanje ... na kraju se ispostavilo da smo se samo ja i taj momak sa kojim sam bio skinuli i zezali ... ovi ostali bili obučeni i gledali nas ...

Il je grupnjak il nije ... ne volim voajere!!
ajme, pa ova vocka je porasla u bananu! kiwi, jako si me sad iznenadio...
Il' se jebem il' se ne jebem! Jebanje sa potpunim neznancima mi je totalni turnoff, pa se po darkroomovima vaćarim samo sa ljudima sa kojima bih se vaćario i bilo gde drugde ... To što volim grupnu zabavu ne znači da upadam u seksualne aktivnosti sa kojekim ...

Kako sam te iznenadio? Pozitivno ili negativno?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by 2Q2Bstr8
Lakiboy_ns, kakav hejt. :shok:

btw, i u dark room-u je dozvoljeno koristiti kondom.
Nije hejt samo realno opisujem situaciju.
Vecina ljudi ovde na forumu nije imala priliku da obilazi gay klubove napolju pa ne zna o cemu se zapravo radi kada se spomene dark room.
Nije u svim klubovima situacija potpuno ista sto se tice ljudi koji zalaze u mracne sobe ali je slicna :jankovicka:

Jeste dozvoljeno koristiti i tamo kondom ali vecina tamo zalazi kad su vec pripiti i ne razmisljaju o tome ili ih nije ni briga.I tako moze da naleti neki klinac koji ne zna o cemu se radi i uhvati ga neki matori kreten tamo i zarazi ga i sjebe za citav zivot.
Sto se mene tice nek se j*be ko sa kim hoce ali ne treba potencirati i promovisati tu vrstu zabave i kod nas.
Nisu svi trendovi sa zapada uvek dobri :sudija:
Korisnikov avatar
By ns.happy
laki, ti si u stvari tajni fan gorana davidovica? :roflmao: i on misli slicno, zapad ne valja... ;)
ja na sve to gledam ovako... bolje i da se vole u mracnim sobama nego da se ubijaju na ulicama ...
make love not war... :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by ns.happy
laki, ti si u stvari tajni fan gorana davidovica? :roflmao: i on misli slicno, zapad ne valja... ;)
ja na sve to gledam ovako... bolje i da se vole u mracnim sobama nego da se ubijaju na ulicama ...
make love not war... :D
Jeste ja i Goranche smo tajni ljubavnici.
Priznajem palim se na agresivnije tipove:D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by A.F.K.A.OB
Jbg, nisam odusevljen cinjenicom da se o mene trlja gomila nepoznatih muskaraca za koje pritom i ne znam kako izgledaju.
ok, nisam ni ja, zato sam i ostavio onakav post. ali to ne znači da, za razliku od tebe, drugima branim pravo da budu oduševljeni tom činjenicom.
Originally posted by Lakiboy_ns
Vecina ljudi ovde na forumu nije imala priliku da obilazi gay klubove napolju pa ne zna o cemu se zapravo radi kada se spomene dark room.
realno opisuješ situaciju? a ti si imao priliku da obilaziš klubove, da boraviš po dark room-ovima i doneseš sve te zaključke? a pošto većina ljudi nije imala prilike da doživi ta iskustva, sad ćeš ti da im kažeš "o čemu se radi". naravno da je hejt, jer ne iznosiš ništa drugo do svoje predrasude o dark room-ovima.

@Egmont: mislim da neko samo nije učio istoriju.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB

ok, nisam ni ja, zato sam i ostavio onakav post. ali to ne znači da, za razliku od tebe, drugima branim pravo da budu oduševljeni tom činjenicom.
Ja sam samo izrazio svoje zgrazavanje, nikome ne mogu da branim da ide na takva mesta, samo ne preporucujem.
U anketi sam glasao za "Svejedno mi je" jer ako neko to voli, nemam nista protiv.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Lakiboy_ns, kakav hejt. :shok:

btw, i u dark room-u je dozvoljeno koristiti kondom.
Nije u svim klubovima situacija potpuno ista sto se tice ljudi koji zalaze u mracne sobe ali je slicna :jankovicka:

Jeste dozvoljeno koristiti i tamo kondom ali vecina tamo zalazi kad su vec pripiti i ne razmisljaju o tome ili ih nije ni briga.I tako moze da naleti neki klinac koji ne zna o cemu se radi i uhvati ga neki matori kreten tamo i zarazi ga i sjebe za citav zivot.
Sto se mene tice nek se j*be ko sa kim hoce ali ne treba potencirati i promovisati tu vrstu zabave i kod nas.
Nisu svi trendovi sa zapada uvek dobri :sudija:

Jaooo sto volim te nevine decake koji jadni nemaju pojma gde se nalaze.Mislim ako su takvi kreteni....znam da nije lepo da kazem..ali ko ih jebe! :kosa:

Uostalom, to mi dodje kao ovaj str8-o zlostavljacki argument tipa"Sta ako deca vide to,moramo ih zastititi".Gde smo svi kolektivno zrtve dece...jer boze moj zbog dece ne moze ovo ili ono.A deca su gora od starijh...UH!sad sam odlutao sa teme...:drama:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by A.F.K.A.OB
Jbg, nisam odusevljen cinjenicom da se o mene trlja gomila nepoznatih muskaraca za koje pritom i ne znam kako izgledaju.
OK mozda sam pogresio,jel mi pricamo o grupnjaku ili darkroomu?

:puzzle:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ta mesta su izvor zaraze i savrseno mesto za idiote koji su zarazeni a zele da inficiraju druge ljude.
Postoje druga meste na kojima se ljudi mogu jeb*vati, bolje neka otvore sex kina kao u Budimpesti gde postoje kabinne koje se iznajmljuju na sat i u kojima se privodi nego da otvaraju sobe u kojima je potpuni mrak i u kojima se **** ko sa kim stigne a polovina njih unutra su gabori :sudija:

A zar dark room ne sluzi da odes tamo sa onim koga si ti odabrao? Ja sam to tako skontala - izadjes u klub sa svojom drugom polovinom, super mjuza, loodilo, prijebe vam se :lol: i vi onda fino iza zavesice :jumpfuck:
Korisnikov avatar
By Egmont
Jeste too much. Nemoj vise citati moje postove.
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Egmont
To ono mesto gde se okupljaju emotivno osakacene osobe koje ne smeju da na svetlosti dana kazu sta zele onima koje zele?
slazem se da tamo verovatno moze da se nadje najveci broj emocionalno osakacenih... ali mislim da tamo nikom nish ne prica, te da se samo prcaju, ili sta vec zele da rade...

a pro po ostalog, da tamo verovatno gabori obitavaju u vecem broju, posto je li niko ne moze da ih vidi, a kao imace ili se nadaju da ce imati seks...

i da , tamo treba biti jako obazriv, ali bih i dalje voleo da imamo tako sto u nekoj masovnijoj varijanti...

na kraju krajeva, nisam nijednom rekao da bih voleo da odlazim tamo on a daily, or a weekend basis...

:tehno:

odo bre da slusam muziku...
Korisnikov avatar
By Egmont
Aaaaa... sad mi je jasno. Tebi je dosadilo da pricas sa (navesti vec zeljenu pederku, da ne kazem pederke). Radije bi se prco? I ja isto, veruj mi na rec.

Music is the answer.
Korisnikov avatar
By Egon
sex samo zbog sexa?

pa gde je tu zabava ...
By RACABG
ja to toliko volim, obozavam,recima ne mogu opisati koliko ja volim da udjem u dark rum i upalim im svetlo :smeh:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by lthr_yu
Cekaj, ovde sad svi izigravaju neke puritance?
Ja sam ipak ovde najveca lazljiva puritanka!

Ovaj zaista nemam nista protiv dark room-a,ali ako uzmemo u obzir sta se sve desava u onim separeima :shok: mozda bi nam i trebao jedan darkkkk mmmm darkkkk room.... :jumpfuck:

:volinevoli:
Korisnikov avatar
By kobra77
Posto sam se nacitao raznih "pametnih" stvari, da vam (pojedincima ) odgovorim:

1. Nisam deo VIP stafa, vec samo gost istog, koji je samo hteo da da informaciju manje informisanim kolegama forumasima, koji su se interesovali za dark room.

2.Dok nismo konstatovali da postoji, prizeljkivali ste ga. Sad kad postoji, pljujete po istom. Pa KO CE VAMA UGODITI ??? !!!

3. Taj dark room cinjenicno postoji, ali po mom misljenju, ne za precizno istu funkciju kao "napolju". Znaci ne za anonimne grupnjake, vec da ako se ljudi koji dodju u VIP "nadju" mogu da budu malo izolovani od drugih, sexualno ili samo da drugi ne bleje u njih dok se ljube.

4. VELIKI BROJ mladica NEMA GDE , pa je ovo jedno od mesta gde bi MOZDA mogli nesto i da urade 1:1.

5. Neko je spomenuo bioskope sa kabinama. I TO POSTOJI KOD NAS ! Jedan lanac SEX SHOPOVA (koji necemo imenovati, nisu platili reklamu ;-) ima poseban objekat sa kabinama za GAY populaciju - EKSPLICITNO ! mada ne znam sta im to konkretno znaci. ;-0

6.Konacno imamo 3 kluba razlicite (donekle) programske seme. Ko voli kakvu muziku, moze da izabere gde ce da ide i sta da slusa.
Svaki gazda kluba odredjuje muziku i timetable kada ce sta biti pustano, prema svojim i zeljama gostiju. Ako imate predlog/zelju sugestiju, siguran sam da cete biti saslusani od menadzmenta svakog kluba.

S toga, ne pricajte u prazno i ne pljujte po ljudima koji su nesto uradili da imamo vise od 1 kluba. A ako neko ima ambicije i zelje, neka otvori svoj, pa neka vidi da to nije bas tako lako. Ovo govorim iz iskustva !

Pozdrav!
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Egon
sex samo zbog sexa?

pa gde je tu zabava ...
džabe sve ako neko mora da ti objašnjava ...
Korisnikov avatar
By crawen
Originally posted by dungoll
Originally posted by crawen
Originally posted by dungoll
Ok, samo me zanima sta mislite o dark room-u, tj. njegovom nepostojanju u ijednom klubu kod nas... Kao najblizi je u Budimpesti...

DA ili NE ? Ili, vam je ipak svejedno .... :kosach:

Slika

eh, sram da te bude...
znam ja shta ti hocesh... :prst:
ono sto svi hoce, samo neki to umeju reci na glas, neki o tome cute i prave se nevesti :D

no...

lep response, kao i za i protiv i svejedno... ekipe... lepo... lepo...

a sad odo na pijanku... :zakljucano:
Na pijanku?!
Bez mene?! :no:

To ono mesto gde se okupljaju emotivno osakacene osobe koje ne smeju da na svetlosti dana kazu sta zele onima koje zele?
Savrsheno formulisano! :mazi:
Korisnikov avatar
By stefan19
Licno ne bih imao nista protiv da ga otvore, ali tamo niposto ne bih zalazio. Prvenstveno zbog zdravstvenih razloga...
Korisnikov avatar
By BellyButton
To mi je totalni turn-off... :bljak:
Mislim da se zbog apstinencije (prinudne) u gay ljudi razvija bujna mashta kada su u pitanju sexualne aktivnosti... Sve te perverzije su nepotrebne za dobar sex...
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by crawen
Savrsheno formulisano! :mazi:
Ti si ozdravio? :P
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by KissQueen
Ta mesta su izvor zaraze i savrseno mesto za idiote koji su zarazeni a zele da inficiraju druge ljude.
Postoje druga meste na kojima se ljudi mogu jeb*vati, bolje neka otvore sex kina kao u Budimpesti gde postoje kabinne koje se iznajmljuju na sat i u kojima se privodi nego da otvaraju sobe u kojima je potpuni mrak i u kojima se **** ko sa kim stigne a polovina njih unutra su gabori :sudija:

A zar dark room ne sluzi da odes tamo sa onim koga si ti odabrao? Ja sam to tako skontala - izadjes u klub sa svojom drugom polovinom, super mjuza, loodilo, prijebe vam se :lol: i vi onda fino iza zavesice :jumpfuck:
Postoje razlicite varijante.
U nekim klubovima napolju u kojim sam bio imaju pre dark rooma prostoriju u kojoj imaju neke kabine poluotvorene koje su za dve osobe tu nije totalni mrak i nije anonimni sex u pitanju tako da je to neka verzija polu-dark rooma.
U samom dark room-u koliko sam cuo od ljudi koji su tamo redovni je gotovo potpuni mrak i cesto se podrazumeva da se tamo medjusobno trose ljudi koji se ni nevide medjusobno a kamoli da se poznaju.Kazu da selekciju unutra ko ce sa kim vrse iskljucivo pipanjem.A kad nastupi grupnjak unutra onda se bukvalno ne zna ko se sa kim... :D
Ima ljudi-uglavnom matoraca koji sede unutra satima i cekaju i spopadaju svakoga ko udje unutra.
Ja sam provirio par puta unutra kada su ljudi izlazili-meni je spolja izgledalo kao u nekom horor filmu o predvorju pakla.
Sodoma i gomora-kad ti kazem :lol: :pop:
E sad mozda u nekim klubovima to izgleda drugacije ali u ovim u kojima sam ja bio je tako izgledalo + unutra im smrdi.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by kobra77

2.Dok nismo konstatovali da postoji, prizeljkivali ste ga. Sad kad postoji, pljujete po istom. Pa KO CE VAMA UGODITI ??? !!!

3. Taj dark room cinjenicno postoji, ali po mom misljenju, ne za precizno istu funkciju kao "napolju". Znaci ne za anonimne grupnjake, vec da ako se ljudi koji dodju u VIP "nadju" mogu da budu malo izolovani od drugih, sexualno ili samo da drugi ne bleje u njih dok se ljube.

4. VELIKI BROJ mladica NEMA GDE , pa je ovo jedno od mesta gde bi MOZDA mogli nesto i da urade 1:1.

5. Neko je spomenuo bioskope sa kabinama. I TO POSTOJI KOD NAS ! Jedan lanac SEX SHOPOVA (koji necemo imenovati, nisu platili reklamu ;-) ima poseban objekat sa kabinama za GAY populaciju - EKSPLICITNO ! mada ne znam sta im to konkretno znaci. ;-0
Pa onda objasnite o cemu se radi da ne bude zabune.
Prostorija sa prigusenim svetlima u kojoj je malo intimnija atmosfera je jedno i to je ok-nesto slicno je bilo u X-u koliko se secam.
Klasican dark room u kojem je potpuno mrak i u kojem se gomila pijanih ili drogiranih ljudi j*ebe bez zastite je nesto sasvim drugo.
U svakom slucaju zelim vam srecu u daljem radu.
Uvek podrzavam otvranje sto vise gay klubova i jacanje srpske gay scene.
:kiss:
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
Dark roomovi u Evropi su, meni bar, trash. Ono sto sam video u klubovima da izlazi i ulazi nije za pohvalu.

Mnogo je bolja varijanta saune i sl. Bar mozes da naslutis sta te ceka.

Neizvesnost, sa velikom verovatnocom da ce trenutak spoznaje ko je bio onaj drugi, biti bolan, nije bas privlacna rabota.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!