Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by ns.happyIl' se jebem il' se ne jebem! Jebanje sa potpunim neznancima mi je totalni turnoff, pa se po darkroomovima vaćarim samo sa ljudima sa kojima bih se vaćario i bilo gde drugde ... To što volim grupnu zabavu ne znači da upadam u seksualne aktivnosti sa kojekim ...Originally posted by Kiwiajme, pa ova vocka je porasla u bananu! kiwi, jako si me sad iznenadio...
Nema po klubovima, ima po kućama ... Bio sam na jednoj žurci pre par godina gde je pokušano da se izvede darkrumovanje ... na kraju se ispostavilo da smo se samo ja i taj momak sa kojim sam bio skinuli i zezali ... ovi ostali bili obučeni i gledali nas ...
Il je grupnjak il nije ... ne volim voajere!!
Originally posted by 2Q2Bstr8Nije hejt samo realno opisujem situaciju.
Lakiboy_ns, kakav hejt.![]()
btw, i u dark room-u je dozvoljeno koristiti kondom.
Originally posted by ns.happyJeste ja i Goranche smo tajni ljubavnici.
laki, ti si u stvari tajni fan gorana davidovica?i on misli slicno, zapad ne valja...
![]()
ja na sve to gledam ovako... bolje i da se vole u mracnim sobama nego da se ubijaju na ulicama ...
make love not war...![]()
Originally posted by A.F.K.A.OBok, nisam ni ja, zato sam i ostavio onakav post. ali to ne znači da, za razliku od tebe, drugima branim pravo da budu oduševljeni tom činjenicom.
Jbg, nisam odusevljen cinjenicom da se o mene trlja gomila nepoznatih muskaraca za koje pritom i ne znam kako izgledaju.
Originally posted by Lakiboy_nsrealno opisuješ situaciju? a ti si imao priliku da obilaziš klubove, da boraviš po dark room-ovima i doneseš sve te zaključke? a pošto većina ljudi nije imala prilike da doživi ta iskustva, sad ćeš ti da im kažeš "o čemu se radi". naravno da je hejt, jer ne iznosiš ništa drugo do svoje predrasude o dark room-ovima.
Nije hejt samo realno opisujem situaciju.
Vecina ljudi ovde na forumu nije imala priliku da obilazi gay klubove napolju pa ne zna o cemu se zapravo radi kada se spomene dark room.
Originally posted by 2Q2Bstr8Ja sam samo izrazio svoje zgrazavanje, nikome ne mogu da branim da ide na takva mesta, samo ne preporucujem.
ok, nisam ni ja, zato sam i ostavio onakav post. ali to ne znači da, za razliku od tebe, drugima branim pravo da budu oduševljeni tom činjenicom.
Originally posted by Lakiboy_nsOriginally posted by 2Q2Bstr8Nije hejt samo realno opisujem situaciju.
Lakiboy_ns, kakav hejt.![]()
btw, i u dark room-u je dozvoljeno koristiti kondom.
Vecina ljudi ovde na forumu nije imala priliku da obilazi gay klubove napolju pa ne zna o cemu se zapravo radi kada se spomene dark room.
Nije u svim klubovima situacija potpuno ista sto se tice ljudi koji zalaze u mracne sobe ali je slicna![]()
Jeste dozvoljeno koristiti i tamo kondom ali vecina tamo zalazi kad su vec pripiti i ne razmisljaju o tome ili ih nije ni briga.I tako moze da naleti neki klinac koji ne zna o cemu se radi i uhvati ga neki matori kreten tamo i zarazi ga i sjebe za citav zivot.
Sto se mene tice nek se j*be ko sa kim hoce ali ne treba potencirati i promovisati tu vrstu zabave i kod nas.
Nisu svi trendovi sa zapada uvek dobri![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8OK mozda sam pogresio,jel mi pricamo o grupnjaku ili darkroomu?Originally posted by A.F.K.A.OBok, nisam ni ja, zato sam i ostavio onakav post. ali to ne znači da, za razliku od tebe, drugima branim pravo da budu oduševljeni tom činjenicom.
Jbg, nisam odusevljen cinjenicom da se o mene trlja gomila nepoznatih muskaraca za koje pritom i ne znam kako izgledaju.
Originally posted by Lakiboy_ns
Ta mesta su izvor zaraze i savrseno mesto za idiote koji su zarazeni a zele da inficiraju druge ljude.
Postoje druga meste na kojima se ljudi mogu jeb*vati, bolje neka otvore sex kina kao u Budimpesti gde postoje kabinne koje se iznajmljuju na sat i u kojima se privodi nego da otvaraju sobe u kojima je potpuni mrak i u kojima se **** ko sa kim stigne a polovina njih unutra su gabori![]()
Originally posted by EgmontZaista je too much da uz ovakav tekst stavis i svoju fotografiju.
To ono mesto gde se okupljaju emotivno osakacene osobe koje ne smeju da na svetlosti dana kazu sta zele onima koje zele?
Originally posted by Egmontslazem se da tamo verovatno moze da se nadje najveci broj emocionalno osakacenih... ali mislim da tamo nikom nish ne prica, te da se samo prcaju, ili sta vec zele da rade...
To ono mesto gde se okupljaju emotivno osakacene osobe koje ne smeju da na svetlosti dana kazu sta zele onima koje zele?
Originally posted by lthr_yuJa sam ipak ovde najveca lazljiva puritanka!
Cekaj, ovde sad svi izigravaju neke puritance?
Originally posted by dungollNa pijanku?!Originally posted by crawenono sto svi hoce, samo neki to umeju reci na glas, neki o tome cute i prave se nevestiOriginally posted by dungoll
Ok, samo me zanima sta mislite o dark room-u, tj. njegovom nepostojanju u ijednom klubu kod nas... Kao najblizi je u Budimpesti...
DA ili NE ? Ili, vam je ipak svejedno ....![]()
![]()
eh, sram da te bude...
znam ja shta ti hocesh...![]()
![]()
no...
lep response, kao i za i protiv i svejedno... ekipe... lepo... lepo...
a sad odo na pijanku...![]()
Originally posted by EgmontSavrsheno formulisano!
Originally posted by KissQueenPostoje razlicite varijante.Originally posted by Lakiboy_ns
Ta mesta su izvor zaraze i savrseno mesto za idiote koji su zarazeni a zele da inficiraju druge ljude.
Postoje druga meste na kojima se ljudi mogu jeb*vati, bolje neka otvore sex kina kao u Budimpesti gde postoje kabinne koje se iznajmljuju na sat i u kojima se privodi nego da otvaraju sobe u kojima je potpuni mrak i u kojima se **** ko sa kim stigne a polovina njih unutra su gabori![]()
A zar dark room ne sluzi da odes tamo sa onim koga si ti odabrao? Ja sam to tako skontala - izadjes u klub sa svojom drugom polovinom, super mjuza, loodilo, prijebe vam sei vi onda fino iza zavesice
![]()
Originally posted by kobra77Pa onda objasnite o cemu se radi da ne bude zabune.
2.Dok nismo konstatovali da postoji, prizeljkivali ste ga. Sad kad postoji, pljujete po istom. Pa KO CE VAMA UGODITI ??? !!!
3. Taj dark room cinjenicno postoji, ali po mom misljenju, ne za precizno istu funkciju kao "napolju". Znaci ne za anonimne grupnjake, vec da ako se ljudi koji dodju u VIP "nadju" mogu da budu malo izolovani od drugih, sexualno ili samo da drugi ne bleje u njih dok se ljube.
4. VELIKI BROJ mladica NEMA GDE , pa je ovo jedno od mesta gde bi MOZDA mogli nesto i da urade 1:1.
5. Neko je spomenuo bioskope sa kabinama. I TO POSTOJI KOD NAS ! Jedan lanac SEX SHOPOVA (koji necemo imenovati, nisu platili reklamu ;-) ima poseban objekat sa kabinama za GAY populaciju - EKSPLICITNO ! mada ne znam sta im to konkretno znaci. ;-0
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!