Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

Upravo sam se vracao iz grada kada me zatekao pano kod glavne poste.

Ostao sam zatecen i pomalo zgrozen zato sto je po meni suvise rano za ovako nesto i suvise mi je komercijalno (pa po tome i degutantno)

Slazem se da je dobro po tome sto nosi jaku poruku, ali i dalje sam se osecao grozno kada sam to video.

Sta vi mislite?
Da li je ovo dobar marketinski potez ili je degutantno?

Po meni, trebalo je da prodje bar jos neko vreme pre postavke ovoga.

http://www.nebrzeodzivota.org/
Korisnikov avatar
By Zoe
grozno prerano, grozno

:down:
By Sixto
Prerano? U pravo vreme, jer ocigledno kampanja posle smrti jednog od Montenigersa nije dala rezultate, voze se sve skuplja i brza kola i jos uvek se gine kao u klanici!

Degutantno? Sam Tose bi prvi prihvatio da bude deo jedne takve kampanje tako da zna sumnjam da bi imao ista protiv!
Korisnikov avatar
By horus.
Uzas blagi! Dobro nisu stavili Tosetov automobil na bilbordu.
Pitanje je da li uopste imaju dozvolu njegovih roditelja za tako nesto....
Korisnikov avatar
By colorado
Ne vidim sta je lose u tome... osim te glupe fotke. O cemu se tu radi - iako su oblaci toliko mracni i nigde sunca nema, na mene iz nekog razloga i od nekud je upereno puno svetlosti... i stavio sam ruku na srce, jer me nesto sto posmatram u daljini toliko boli da sam ozrikavio???
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Sixto
Prerano? U pravo vreme, jer ocigledno kampanja posle smrti jednog od Montenigersa nije dala rezultate, voze se sve skuplja i brza kola i jos uvek se gine kao u klanici!

Degutantno? Sam Tose bi prvi prihvatio da bude deo jedne takve kampanje tako da zna sumnjam da bi imao ista protiv!
:up:
Korisnikov avatar
By Blady
Meni jako zao, sto se to desilo.... :(
Korisnikov avatar
By Nbegi
Prava poruka i u pravo vreme!

Suština njegove pogibije je vožnja 200 na sat po magli, pa jebote....

Ali džaba, ovaj narod je navikao samo da kuka a ne da izvlači pouke iz tragičnih događaja....
By fazza
Nbegi, o kojoj to magli prichash vec dva dana kada magle nije bilo? Koliko se ja secam, u saopshtenju policije ne pominje se magla, a i vozach kamiona je potvrdio da magle nije bilo.

Reklame, poput ove, nece sprechiti nalozhene klince da prave haos po ulicama, tako da ne vidim svrhu ovakve kampanje. Dok se ne uvedu rigoroznije kazne za neposhtovanje saobracajnih propisa, vozhnju u pijanom stanju (ili pripitom) i za slichne prekrshaje, mogu da kache bilborde do mile volje. Bolji efekat bi izazvali sa slikama na kojima bi prikazali posledice koje izaziva prebrza vozhnja.
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by fazza

Reklame, poput ove, nece sprechiti nalozhene klince da prave haos po ulicama, tako da ne vidim svrhu ovakve kampanje. Dok se ne uvedu rigoroznije kazne za neposhtovanje saobracajnih propisa, vozhnju u pijanom stanju (ili pripitom) i za slichne prekrshaje, mogu da kache bilborde do mile volje. Bolji efekat bi izazvali sa slikama na kojima bi prikazali posledice koje izaziva prebrza vozhnja.
Slazem se u potpunosti <iako i sama spadam u reckless vozace>.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by fazza
Reklame, poput ove, nece sprechiti nalozhene klince da prave haos po ulicama, tako da ne vidim svrhu ovakve kampanje.
nista njih ne moze spreciti.

al' matore od 32 godine mozda i ponuka da se zapitaju da li treba gaziti do daske ako si preumoran, spava ti se, magla je, preglednost nije dovoljna i sl.
svaka kampanja mora da se sprovede u pravom momentu da bi bila uspesna.
ovo je pravi momenat za ovu.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja se slazem da je kampanja potrebna ali je prerano i degutantno na sam dan sahrane postavljati bilborde.
Trebalo se sacekati bar nekoliko dana iako je u pitanju kampanja neprofitabilne organizacije koja pokusava da skrene paznju na opasnosti prebrze voznje-bilbordi generalno asociraju ne komercijalnu eksploataciju necijeg lika-otuda i ovaj bilbord ostavljka los utisak na sam dan sahrane.

I za sve one koji nisi informisani.Bila je magla na auto-putu to jutro i slaba vidljivost a vozac je jurio vise od dozvoljenog i nije drzao odstojanje od kamiona ispred i zato se desilo to sto se desilo.

A iz kojeg razloga vozaci na Balkanu pogotovo u Srbiji voze haoticno, nervozno i jure kao idioti-ostaje vecna tajna.
Meni kada dodju gosti iz inostranstva naviknuti na postovanje saobracajnih propisa-ostaju zabezeknuti kada vide kako se ovde vozi i kako se ljudi ponasaju u saobracaju :kesa:
Korisnikov avatar
By KiWi
slažem se, prerano.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Sixto

me agree
Korisnikov avatar
By Escobar
znaci fotografija sa tim oblacima je ODVRATNA! :sigh:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Lakiboy_ns
Ja se slazem da je kampanja potrebna ali je prerano i degutantno na sam dan sahrane postavljati bilborde.
Trebalo se sacekati bar nekoliko dana iako je u pitanju kampanja neprofitabilne organizacije koja pokusava da skrene paznju na opasnosti prebrze voznje-bilbordi generalno asociraju ne komercijalnu eksploataciju necijeg lika-otuda i ovaj bilbord ostavljka los utisak na sam dan sahrane.
:up:
Korisnikov avatar
By ns.happy
oblaci su zastitni znak te organizacije, koju je pokrenuo niggor posle pogibije svog druga iz montenigersa. mislim da je ovo jako dobro, jer ce ostaviti bas veliki utisak, i mozda naterati nekog da se malo obuzda za volanom...

inace, neko mi u komsiluku ceo dan pusta toseta... :rida:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ima i slika Nebojse Saveljica...Mada to je skroz ok...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Meni su oni bilbordi NE BRZE OD ZIVOTA na kojima nema nikakve fotografije mnogo bolji. I pesma je super.
Korisnikov avatar
By Rei
Pogreshan pristup. Taj slogan ne znachi ama bash nishta. Glup je i neinventivan i nema nikakvu edukativnu vrednost, shto je za konkretan problem kljuchna stvar. Kao i kod kampanja protiv pushenja.
Da su spomenuli da je pored Tosheta tog dana poginulo josh 200 ljudi u nesrecama, mozhda bi se ozbiljnost problema bolje iznela na videlo i lakshe shvatila.
Ovako je prosto degutantno.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Bljak!!!

Jbt, tek je sahranjen a ovo pre izgleda kao bilboard za koncert.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Originally posted by colonia_boy
Bljak!!!

Jbt, tek je sahranjen a ovo pre izgleda kao bilboard za koncert.

Nema većih koncerata od opevavanja na sahranama svih žrtava saobraćajnih nesereća svaki dan...
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne vidim u čemu je problem?
Pa možda je najbolja poruka sada dok su svi još u šoku?
Korisnikov avatar
By Nbegi
E, to sam i ja isto pomislio. Šok koji je izazvala njegova pogibija odlična je podloga za šokantnost koji izaziva bilbord, a sve u cilju da se prenese PORUKA...

U svakom slučaju, ne vidim da se time vređa pokojnik i da bi moralo da se čeka neko "pogodnije" vreme. Ipak to nije reklama za sapun ili nešto slično, već apel na zdrav razum...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Baš tako, nije ovo ništa komercijalno ili ponižavajuće, a i imajući u vidu Tošetovu humanost i njegovu spremnost da pomogne kad god može, ne verujem ni da bi on imao bilo šta protiv ovoga.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Taj bilbord se prvo (koliko ja znam) pojavio u Makedoniji...

Tako da... Zasto ne bi i kod nas.
Korisnikov avatar
By Nbegi
Nije, ova je o bilbordu na kome je slika Toše :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ne znam za bilbordmeni jako zao TOSETA :( :( :) A nisam ga nesto mnogo volela...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!