Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by SwanheartSwanche... awatar je kewa, stvarno... a ono sto sam razmisljao, neko ko mene napada uvek je okrivljen za dva hejt krajma... jedan je na antisemitskoj , drugi na antigej osnovi....Originally posted by dungoll
he he... znao sam da ce neko koga znam da se javi i da potvrdi da zeli...![]()
![]()
![]()
btw avatar ti je brooooooka dobar danas sam plakala od smeha kad sam videla
Originally posted by kobra77ti mene zajebavas ?
postoji dark room u Bg u VIP klubu. kada se udje sa vrata desno pre ulaza u glavnu prostoriju. nije nesto, ali je PRVI DARK ROOM U BG!
poz.
Originally posted by kobra77ti si deo menadzmenta VIP-a ? ne kontam... ovo je o dark roomu, a ne o vipu...
narodnjaci pocinju tek od 2.30, a do 24 imas besplatne koktele. BESPLATNE, da naglasim ;-)
Poz.
ps. jos uvek je besplatan ulaz !!! ;-)
Originally posted by Kiwiajme, pa ova vocka je porasla u bananu! kiwi, jako si me sad iznenadio...
Nema po klubovima, ima po kućama ... Bio sam na jednoj žurci pre par godina gde je pokušano da se izvede darkrumovanje ... na kraju se ispostavilo da smo se samo ja i taj momak sa kojim sam bio skinuli i zezali ... ovi ostali bili obučeni i gledali nas ...
Il je grupnjak il nije ... ne volim voajere!!
Originally posted by Lakiboy_nsNovosadisto, slazem se sa tobom.
Ta mesta su izvor zaraze i savrseno mesto za idiote koji su zarazeni a zele da inficiraju druge ljude.
Postoje druga meste na kojima se ljudi mogu jeb*vati, bolje neka otvore sex kina kao u Budimpesti gde postoje kabinne koje se iznajmljuju na sat i u kojima se privodi nego da otvaraju sobe u kojima je potpuni mrak i u kojima se **** ko sa kim stigne a polovina njih unutra su gabori![]()
Originally posted by crawenono sto svi hoce, samo neki to umeju reci na glas, neki o tome cute i prave se nevestiOriginally posted by dungoll
Ok, samo me zanima sta mislite o dark room-u, tj. njegovom nepostojanju u ijednom klubu kod nas... Kao najblizi je u Budimpesti...
DA ili NE ? Ili, vam je ipak svejedno ....![]()
![]()
eh, sram da te bude...
znam ja shta ti hocesh...![]()
Originally posted by 2Q2Bstr8naravno, i normalni ljudi to inace rade, a naravno da rade u dark roomu... to sto je u pitanju random sex ne znaci da je nuzno i seks bez zastite i mesto gde se prenose bolesti....
Lakiboy_ns, kakav hejt.![]()
btw, i u dark room-u je dozvoljeno koristiti kondom.
Originally posted by dungollDobro, najzagadjeniji deo prostorije je radni sto, ali to ne znaci da treba da prestanemo da radimo.Originally posted by 2Q2Bstr8naravno, i normalni ljudi to inace rade, a naravno da rade u dark roomu... to sto je u pitanju random sex ne znaci da je nuzno i seks bez zastite i mesto gde se prenose bolesti....
Lakiboy_ns, kakav hejt.![]()
btw, i u dark room-u je dozvoljeno koristiti kondom.
samo da spomenem... vecina ljudi dobije polne vasi (oicajzle) voznjom u gradskom prevozu sa tapacirungom ili sedenjem u fotelji zarazenih prijatelja....
bolesti vrebaju i na mnogo nevinijim mestima... dark room je mozda samo jedno u nizu ozloglasenih, ne nuzno najzagadjenijih... cemu te predrasude...![]()
Originally posted by Egmont
To ono mesto gde se okupljaju emotivno osakacene osobe koje ne smeju da na svetlosti dana kazu sta zele onima koje zele?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!