Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
U toku je upis kursa persijskog jezika u iranskom kulturnom centru u Beogradu (Nake Spasic 3, 011/367-2564). Kurs je besplatan. a najboljim polaznicima je omoguceno putovanje u Iran na jednomesecno usavrsavanje. Tokom godine su organizovana predavanja i projekcije iranskih filmova cime je omoguceno upoznavanje sa jednom velikom i starom civilizacijom.
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Besplatan???

Znam da su proshle godine naplacivali, dodushe ne mnogo, al pretpostavljam i da je ta mala cena oterala potencijalne zainteresovane, pa su opet vratili da bude besplatno.

Inache voleo bih da nauchim persijski i da jednog dana posetim Iran, ali mislim da cu ove godine ipak da preskochim kurs.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
jeste da mi je poceo fax ali bih voleo da idem. Ima li neka web prezentacija IKC-a ili nesto slicno??
Korisnikov avatar
By Dina
Mozda jednog dana kada savladam spanski (koji sada ucim). Mada ipak mislim da cu da stanem na engleskom i spanskom za ovaj zivot ;) Ili ce mi i treci jezik biti nesto prakticniji nego sto je persijski. Ali nikad se ne zna sta meni moze da padne na pamet... Iran bih volela da posetim, naravno uz odgovarajucu garderobu, cula sam bez toga i ne moze... :sigh: :duh:
Korisnikov avatar
By Egon
super suepr ... iran je prelepa zemlja ... no matter what ....
i teheran je prelep grad ...

dodushe oni su malo nacoshi ... tj .... medju muslimanima se oni smatraju arijevskom rasom ...
Korisnikov avatar
By Egon
ja bih se mozda prijavio ...
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by colonia_boy
Ima li neka web prezentacija IKC-a ili nesto slicno??
na web-u ima mnoshtvo stranica na kojima se moze bar doci u prvi kontakt (ako ne vec i nauchiti) s skoro bilo kojim jezikom, pa tako i s persijskim. Za pochetak mozda da posetish ove linkove (preduslov za svaki je potpuno znanje engleskog):

http://www.omniglot.com/writing/persian.htm
http://www.easypersian.com/
Korisnikov avatar
By muzika86
Ne hvala, ne bih sada da ucim i perzijski. Pored njemackog i engleskog.
Korisnikov avatar
By Deksi
Moja keva ej zavrsila jedan nivo ili tako nesto,koliko se secam to je bilo na filoloskom fakultetu....mislim njoj koja ima 40 i kusur godina je sve to bilo kul tako da verovatno jeste zanimljivo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!