Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By anche
ponukana trenutno aktuelnom temom o samounistenju zapitah se, konstruktivno dakako, sta sve mogu uciniti tj. cinim za sebe.

dakle o cemu brinete i sta ukljucujete u svakodnevnicu kako biste ocuvali mentalno i telesno zdravlje.

moja lista ukljucuje, ali nije ogranicena na sledece:

-zdrava ishrana (koliko je to moguce...),
-redovno druzenje koje ukljucuje salve smeha,
-cesta promena sredine, najmanje jednom mesecno,
-redovan seks
Korisnikov avatar
By Skai
kad mi zivot nesto ne ide super (kao npr. sada :( ), vezbam toleranciju za svoje nedostatke, pokusam nekako da se setim da svaka osoba (ukljucujuci i mene), zasluzuje neki osnovni nivo postovanja.
Korisnikov avatar
By ns.happy
svakodnevno tracarenje sa svojom dusom, pomaze mi da ostanem koliko toliko uravnotezen... puno muzike, lepih ljudi i emocija... sve to pomaze cuvanju sopstvene srece...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nemam neki univerzalan odgovor. preventive radi pazim na ishranu i trudim se da se što manje stresiram. e sad, zavisno od nekih konkretnih situacija ponekad se javi potreba za intenzivnijim antistres tretmanima. suština svega je da slušam šta mi organizam poručuje i u skladu sa time se i ponašam.
Korisnikov avatar
By jukie
Recimo obavezno pogledam Baštenskog patuljka Gordona svaki dan u 19.25-19.30. To me razgali jer je vrlo pozitivno.
Pratim gradske vesti da vidim da li će biti predviđenih restrikcija struje, vode, prevoza i slično, jer kad znam unapred onda se organizujem pa se ne nerviram
Više ne jedem krem sir ni kikiriki puter jer su prazne kalorije a nisu mi dobri ni za peristatiku creva
Redovno pijem lekove umesto da čekam da mi se sloši pa da korigujem
Trudim se da odspavam u situacijama kada par sati čekam da mi neko nešto pošalje mejlom da radim (prednost rada od kuće)
Čitam nekoliko različitih forum sajtova tako da vidim različite poglede na svet i ne zapadam u jednolično razmišljanje
Ne prihvatam poslove koji su mi jako stresni (ili dam otkaz). Život je stvarno previše kratak da bih se nervirao
Korisnikov avatar
By EYA
moja lista ukljucuje samo jednu stavku

- posmatram svet ocima radoznalog deteta, sto cesce mogu :beba:
Korisnikov avatar
By Egon
deprimira me ova tema ...
Korisnikov avatar
By Egon
neorganizovan sam ovih dana i umesto da se sredim ja nista ne radim po tom pitanju i to me jso vise jede iznutra ...
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
spremi sebi lepu kupku ili duuuug tush (to u zavisnosti da li imas tus kabinu ili kadu) i uziiiiivaaaj jedno sat-dva :smilegrin:

garantovano pomaze :wink2:
Korisnikov avatar
By Egon
;)

znam znam .... to je next big thing u ovom danu ...
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by jukie

Ne prihvatam poslove koji su mi jako stresni (ili dam otkaz). Život je stvarno previše kratak da bih se nervirao

Apsolutno takodje! :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By m..
Za sada se hranim zdravo, redovan sex ne merem imati jer sam single, a ovo je BG ipak, redovno druzenje se podrazumeva. Radim svakodnevno na ostvarenju svojih kratkorocnih i dugorocnih planova, posvetim bar sat samoj sebi da oslusnem svoje emocije i potrebe na miru i da se dovedem u zen mode da se ne bih drala na sve oko sebe (to se neminovno desi ako vezem 3 dana za redom a da ne nadjem vremena da budem potpuno sama, bez da zvoni telefon ili me neko nudi hranom, lol), setam, bavim se hobijima raznim, koliko stignem, jbg sad radim pa mi to sjebava satnicu onako big time, gledam da stalno ucim nove stvari i sticem nove skill-ove (Ovom prilikom moram da se pohvalim da sam juce 14.10.2007. u svojoj 26. godini zivota naucila da vrtim hulahop, trebalo mi je oko 5 minuta, pa se pitam sto to nisam ranije u zivotu, kad mu je vreme bilo, i sad imam zescu upalu raznih misica, lol). Ne znam, nekako gledam da mi svaki dan bude ispunjen i da sto cesce radim nesto novo, da se konstantno menjam na bolje. I da, kad god mogu, otmem tih sat ipo da pogledam neki novi film ili preslusam novu muziku (jebiga, ranije je to bio default, medjutim sad imam oko 4 sata za sve gorenavedene aktivnosti pa multitaskujem koliko mogu).
Korisnikov avatar
By m..
I da, sto je jako bitno, gledam da nisam okruzena usporenim ljudima, kod kojih je svaki task jebeni proces, kojim treba 8 minuta da obuku jaknu i izadju iz kuce ili 15 minuta da kupe cokoladu u radnji, kojim treba bar 5 minuta da odluce da,li ce da idu na mesto A ili na mesto B, ili hodaju presporo, jer mi isti uzasno tanje nerve. Ne tolerisem.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mentalno zdravlje ochuvavam lomljenjem manje vrednih staklenih i plastichnih predmeta u svome domu...
Korisnikov avatar
By Zoe
Hahaha, ja sam juce bacila o pod svoj mobilni :lol: i 2 ili 3 staklene case....

:psycho:

Jebenom telefonu nista nije bilo.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!