Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By kremenko
Dali je neko cuo da se otvara novi Gay club u centru Novog Sada blizu Njegoseve ulice?
Dali je ovo bacena buva ili stvarno?
Isao bi ali da proplivam.
Dali neko ima blize informacije?
By Simor
Lepo, lepo. Nadam se da nije buva.

:bicikl:
Korisnikov avatar
By colorado
Video sam da imaju prfil na romeu.

Neki elitizam... VIP fora.
By Simor
Koja je adresa tog profila?
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by colorado

Neki elitizam... VIP fora.

ju?! da nije nacionalni stroj otvorio whites only gej kafe? pozeljno oblacenje u skins fazonu i sl.?
Korisnikov avatar
By colorado
Ne secam se linka. Secam se da se promovisu kao gej klub u centru novog sada (koji se srpska atina) i da prostor prima do 50 ljudi i da ide na foru clanskih karata, i da traze kvalitet a ne kvantitet.
Korisnikov avatar
By Zoe
Da, jos jedno mesto na koje ja necu ici :nokti:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by colorado
i da traze kvalitet a ne kvantitet.
Jel bukvalno ovako stajalo na tom profilu ili ...
Korisnikov avatar
By Rei
Nevermind
http://www.gayromeo.com/FEEL_THE_GLAM_CLUB
NOVI SAD ''SRPSKA ATINA'' NOVI GAY BI CLUB NEW CLUB !! FEEL THE GLAM CLUB !! SAMO ZA ODABRANE! NAJAVA OTVARANJA PRVOG EVROPSKOG KLUBA ZA VAS . 9 .NOVEMBAR PETAK 2007.

NOVI SAD!! EXTRA CLUB ! UZI CENTAR GRADA . KAO U BUDIMPESTI ILI BECU.SAMO ZA VIP LICA!!
BUDITE I VI NAS VIP! BROJ MESTA MAXIMUM 5O. U UZEM CENTRU .BLIZINA SRPSKOG NARODNOG POZORISTA I NJEGOSEVE ! OD 1.11. 2007. POCINJE RADITI!! STARTUJMO !!
ZELIMO KVALITET A NE KVANTITET ! KVALITET OBEZBEDJUJE I VELICINU KLUBA SIGURNOST VASU I VRHUNSKU ZABAVU.
...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
da mi je znati ko postavlja ovakve (anti)reklame?
By Sixto
Pisalo je koliko cujem da na vratima moras da zadovoljis neke 'kriterijume' da bi usao!
tipa estetske policije il tako nesto!
Korisnikov avatar
By Rei
da, i to
NOVI SAD ''SRPSKA ATINA'' NOVI CLUB NEW CLUB !! NAZIV CLUBA FEEL THE GLAM !! SAMO ZA ODABRANE! NAJAVA OTVARANJA PRVOG EVROPSKOG KLUBA ZA VAS . 9 .NOVEMBAR PETAK 2007. NA ULAZU CLUBA SE ODREDJUJE PRISUSTVO PREMA VASEM OPSTEM UTISKU
:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma sranje, jedu govna
By kremenko
:hand:
uh procitah ovo i mislim da necu ici :(
Ipak nevolim ocenjivanja i procenjivanja na ulazu,to mi je ispod casti.
Hvala na informacijama
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa varijanta sa clanskim kartama je super jer tako nemoze da se desi da neka budala koja ne zna da je to gay klub zaluta i napravi neko sranje.

A to da se ulazak na vratima ocenjuje prema opstem utisku moze svasta da znaci.
Ja se nadam da znaci da ne pustaju decurliju i klince unutra.
Nadam se da ne znaci da pustaju samo extra stilizovane tetke ili nesto slicno. :D

Jedva cekam da cujem o cemu se tu radi i ko to otvara.
Pozivam vlasnike ovoga lokala da otvore temu ovde i objasne svekolikom novosadskom gay gradjanstvu o cemu se tu radi.
:hvala:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
hahahahahhahahahahahahahahahahahaha

boze, sto mi je drago sto ne zivim vise tu...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by A.F.K.A.OB
Zivote...
Zivote raskrsnico :lol:
Ne boj se nista AFKA ako te nebudu hteli pustiti ja cu te uvesti :carica:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Dobro je, znaci da ne moram da stavljam ladnu trajnu, imam vezu na ulazu. :smeh:

Nadam se da ce vlasnici shvatiti da neki klub nece biti elitni samo zato sto oni svoje goste nazivaju VIP gostima i zato sto napisu na gejromeu "Procenjujemo vas". Ili im je poenta da nabacaju gomilu kvazifensi likova koji ce u zelji da budu VIPovci blajvati obezbedjenju samo da bi osetili sat vremena slave u "evropskom klubu u srcu srpske Atine"...
Korisnikov avatar
By Morpheus
Nisam cuo da se otvara neki novi gay klub,ali imam osecaj da u srpskoj Atini kako su naglasili nece bas profitirati,pogotovo jer prave clanske karte.Mozda ocekuju da se pederi iz cele Srbije sjate u mesto koje prima svega 50 ljudi.Ne kontam po kom kriterijumu ce se davati clanske karte.Uostalom i ne zanima me,ako do otvaranja dodje sigurno necu ici tamo.Proverena mesta su najbolja.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by A.F.K.A.OB
Dobro je, znaci da ne moram da stavljam ladnu trajnu, imam vezu na ulazu. :smeh:
Ne moras ja cu se napucati i biti dovoljno fensi za obojicu ti ces samo stajati pored mene, staviti DIOR naocare za sunce i izgledati kao da konzumiras skupe droge :lol:

On topic:lokal izmedju SNP-a i Njegoseve znaci verovatno da ce biti u podrumu od neke od starih zgrada koje su na tom potezu.Ne vidim gde drugde tu ima neki lokal za klub :goran:
Korisnikov avatar
By bakalar
rece tip koji ima signu: "
Poor is the man whose pleasures depend on a permission of another!"
Korisnikov avatar
By schatzist
HeH :lol:
Ja malopre na en chatu i lik nsDELFIN reklamira club:

"Konacno u NS-u nesto svetski 9 novembra otvara se gay klub u centru grada za odabranu ekipu!
Promotivna cena ulaznice ce biti 500 din!
Svi zainteresovani nek ostave broj i bice pozvani..."

a ja ga pitam, kako to odabrana ekipa kada zovu sve koji ostave broj, lik mi kaze da ne brine, a ja vec poceo da brinem
:alexis:

a onda nastavlja sa promocijom svetskog kluba:

"Lokal je predvidjen za 50 ljudi koji su diskretni i ozbiljni, bez zena i cigana, a moze da stane i 100 jer je na 2 nivoa! Bice tematske veceri... kandidati ce biti pozvani za koji dan.."

a ja u soku,ne mogu da verujem da se takvo svetsko mesto otvara bas u gradu u koji se skoro naselih! kakav sam ja srecnik!!!!! :alexis:

zamislite taj divan svet bez zena i "cigana"!!!! :eya:

:rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal: :rafal:

PS. nadam se da je ironija ocigledna u ovom postu :)
Korisnikov avatar
By blenta
ja ne mogu da zamislim divan svet bez cigija i sivih treshi :drama:
Korisnikov avatar
By schatzist
nesto mi se ne baca 500 dindzi da vidim to...a mislio sam da odem da vidim sta je to svetski...

u svakom slucaju bojkotujem ga!:prst:
By Sixto
Za 500 dinkitja mozes dobiti blow job na kackoj petlji i jos ti ostane za taxi do kuce!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by abcd
rece tip koji ima signu: "
Poor is the man whose pleasures depend on a permission of another!"
To se zove sarkazam dusho :alexis:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Sixto
Za 500 dinkitja mozes dobiti blow job na kackoj petlji i jos ti ostane za taxi do kuce!
Za te pare ces dobiti i picajzle pride :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!