Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

By RACABG
ok procitali saopstenje
neko "zastupao" klub i napisao sta je napisao ...
koliko sam primetio da se u tom priopcenju za javnost menadzera ljube , klub se ogradio od glasina to jes tvrdnji ...
da li doticni gospodin koji je javno izneo stav i diskriminisao odredjene grupe i dalje radi u klubu ?
ako radi onda je ovo sto ste napisali samo sharena laza kojom pokushavate da nam zamazete oci.
Korisnikov avatar
By Shmi
Poserem se ja vama na clanskim kartama pa nas niste pustili da udjemo.
Korisnikov avatar
By Delete
Pa ja licno sam u tom klubu videla neke Rome tako da ne znam odakle te glupave glasine.
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by shmizllica
Poserem se ja vama na clanskim kartama pa nas niste pustili da udjemo.

Ko zna zasto vas nisu pustili da udjete, moje drustvo i ja smo usli bez ikakvih ogranicenja...
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja sam sinoc bio, niko me nije zaustavljao.

Bile su i neke trandze, tako da mislim, da ljudi lazu, po pitanju diskriminacije.

Inace je tacno da je klub bzv. :D To ne lazu.
Korisnikov avatar
By Shmi
@ Delete sigurno me nisu pustili jer sam Trandza ili Rom? :wtf:

Ne znam zasto vlasnici nisu uopste ovde na forumu obavestili sve forumase da se bez clanske karte ne moze uci u V.I.P ?!
Lepo sam pitala decka koji radi kao obezbedjenje kako da dodjem do clanske karte i on mi kaze da dodjem kada je dnevna varijanta tj. kafic a ne klub. Decko radi svoj posao i ljubazno nam je objasnio situaciju. Samo mi je totalno bezveze to sto vlasnici nisu rekli nijednu rec o clanskoj karti da treba da se ima i slicno... A najbolji deo je sto je vlasnik takodje stojao ispred dok sam pricala sa obezbedjenjem. Nije se ni umesao niti rekao ijednu rec a video me je u svom klubu i te kako proslu sredu kada zive duse nije bilo.
Sve u svemu :down:
Jako sve lose organizuju... a steta jer je klub vizuelno zaista sjajan.
Tako da poserem se ja lepo na V.I.P!
Korisnikov avatar
By M M and I
Wow...evo toliko sam impresioniran tim saopstenjem da odma´ sedam na avion i dolazim iz Svedske samo da posetim taj klub :whatever:
By Vanilla
Originally posted by Seaman
Ja sam sinoc bio, niko me nije zaustavljao.

Bile su i neke trandze, tako da mislim, da ljudi lazu, po pitanju diskriminacije.

Inace je tacno da je klub bzv. :D To ne lazu.
prosle nedelje je vip bio pun i provod je bio super, i atmosfera, ma sve! bas sam se dobro iskakao :)
ali na moje i opste iznenadjenje mog drustva, juce je vip bio poluprazan i to je bilo bezveze, tako da smo popili po jedno pice, malo izdjuskali i otisli u alijansu i tamo culi od nekih koji su planirali da to vece izadju u vip da nisu zato sto su culi da se organizuje privatna zurka i da mogu samo pozvani da udju u klub, a mi bili iz fazona wtf!? mi smo opusteno usli

meni to mirise na sabotazu vipa.........
Korisnikov avatar
By Allkey
vip je juche bio prazan upravo zbog sabotazhe.

svi su govorili da je u vipu privatna zhurka. zato nikoga nije bilo.

takodje se ranije govorilo da se i ulaz naplacjuje 500 dinara, kao i da klub radi samo do 2.

it is all a bunch of CRAP!
By RACABG
pre ce biti da su ljudi ovde procitali za clanske karte pa nisu hteli da se cimaju i da ih vrate sa vrata
Korisnikov avatar
By ns.happy
a ima li u bg jos neko mesto da se izadje a da to nije gay klub??? toliko frke oko nekoliko kafana (i to losih, sudeci po vasim komentarima)...
Korisnikov avatar
By Allkey
sudecji po MOM komentaru, VIP je vrh vrhova. :)

edit: naravno, posle dangube. xD
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by RACABG
pre ce biti da su ljudi ovde procitali za clanske karte pa nisu hteli da se cimaju i da ih vrate sa vrata
Bas cu sledeci vikend da odem samo zbog toga, jer znam da mi prosli put nisu trazili nikakvu clansku kartu.
By Vanilla
Originally posted by Delete
Bas cu sledeci vikend da odem samo zbog toga, jer znam da mi prosli put nisu trazili nikakvu clansku kartu.
meni i mojim drugarima nije niko nista trazio na ulazu u klub

mada sam cuo da ce deliti gostima clanske karte kako bi sprecili skupljanje str8 ljudi sto je super
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Vanilla

mada sam cuo da ce deliti gostima clanske karte kako bi sprecili skupljanje str8 ljudi sto je super
Dakle ovom zaista nema kraja... Sada smetaju str8 ljudi... A baš me zanima i po kom principu će biti podeljene propusnice... Tj. da li će Romi i travestiti moći da ih dobiju ili ne...:alikako:
By Vanilla
Originally posted by Dušan Maljković

Dakle ovom zaista nema kraja... Sada smetaju str8 ljudi...
naravno da umeju da smetaju, desavalo se da neke str8 devojke ili momci idu po klubu i prozivaju gayeve i smeju im se u facu kao - ahaha, vidi pedera kako vrcka ili vidi dva pedera kako se vataju, ahaha, itd.....
sto da gosti strepe od dozivljavanja nekih neprijatnosti, bolje spreciti nego leciti.......
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
u kom klubu ti se to dogodilo?
Korisnikov avatar
By Adenim
Gde je taj veri important pipl klub?
Korisnikov avatar
By KiWi
naravno da umeju da smetaju, desavalo se da neke str8 devojke ili momci idu po klubu i prozivaju gayeve i smeju im se u facu kao - ahaha, vidi pedera kako vrcka ili vidi dva pedera kako se vataju, ahaha, itd.....
sto da gosti strepe od dozivljavanja nekih neprijatnosti, bolje spreciti nego leciti.......
Bila je emisija o tome ... zašto ljudi osećaju neprijatnost i sramotu pred ljudima koje verovatno više nikada neće videti u životu ... a razlog je činjenica da su ovakvi instinkti nastali u vreme kada su ljudi živeli u malim zajednicama i nije bilo nepoznatih kao danas ... pa je bilo razloga za sramotu ...

Eto, doživesmo da Dušan brani str8tere :) Poljubac za njega :kissing: a ja ga pogrešno procenio, mislio da je heterofob :D Javno se izvinjavam.
Korisnikov avatar
By Sutekh

Dakle ovom zaista nema kraja... Sada smetaju str8 ljudi...
A idioti cje to da trpe, kao po obichaju.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Kiwi
Eto, doživesmo da Dušan brani str8tere :) Poljubac za njega :kissing: a ja ga pogrešno procenio, mislio da je heterofob :D Javno se izvinjavam.
Ne branim ja str8ere, ja napadam diskriminacionu politiku kluba. I ne brkaj moju mizantropiju sa heterofobijom. Mada, iskreno rečeno, ima tu nečeg: meni su heteroseksualci nepodnošljivo nezanimljivi en general... Čast izuzecima, ali ostatak je... Mada to važi i za gej populaciju, bar iz moje perspektive... Dakle ipak sam mizantrop. Ok.:cobanica:
By XanaX
funny...

ovo me podsjeća na ona priopćenja nekih gay-klubova po engleskoj, prošle godine, kada su uvedeni "anti-diskriminacijski zakoni"; tada su se neki vlasnici gay-klubova bunili što će, prema slovu zakona, morati puštati i str8ere... objašnjenje jednog kluba ili hotela odnosno sexodroma bilo je, među ostalim, da, u prisustvu str8era "gays stop to cuddle..."

(također se oglasio i vlasnik fisting cluba, spec. za "red training"; klub, inače, ima dosta stroga pravila oko klistiranja, pa su se zabrinuli...)
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Meni str8 ljudi ne smetaju u bilo kom smilu. Smetaju mi budale, a njih, Bogu hvala, ima svih seksualnih orijentacija.
Korisnikov avatar
By Paki
Meni str8 ljudi ne smetaju u bilo kom smilu. Smetaju mi budale, a njih, nažalost, ima svih seksualnih orijentacija.
Jeste.
(boldovano umesto "Bogu hvala")
By tata
Ja nemogu da verujem da vi uopste ne citate moje postove!!!!
Nigde ali nigde pod nikom "TATA" nije napisano da je ulaz zabranjen bilo kome i dao sam javno saopstenje i rekao da je ulaz slobodan za sve pa cak i za str8 ljude a da ne spominjem Rome i Transvestite!Dovedite mi tog Roma ili Transvestita koji ce da mi u lice kaze da ga nisu pustili u klub!!! Kada nismo sigurni da li je gost Gay obezbedjenje ga fino i na kulturan nacin upozori da je to gay-club pa ako zeli moze da udje, a takav slucaj se desio samo jednom. Sto se tice DJ-a ja nemogu nikome da naredim sta ce da pise ili sta nece da pise tako da se ja ogradjujem komentara na My space sajtu
Korisnikov avatar
By Zonche!
Mene je obavestenje obavestilo posto su mislili da sam str8 :lol:
By starter
Originally posted by tata
Ja nemogu da verujem da vi uopste ne citate moje postove!!!!
Nigde ali nigde pod nikom "TATA" nije napisano da je ulaz zabranjen bilo kome i dao sam javno saopstenje i rekao da je ulaz slobodan za sve pa cak i za str8 ljude a da ne spominjem Rome i Transvestite!Dovedite mi tog Roma ili Transvestita koji ce da mi u lice kaze da ga nisu pustili u klub!!! Kada nismo sigurni da li je gost Gay obezbedjenje ga fino i na kulturan nacin upozori da je to gay-club pa ako zeli moze da udje, a takav slucaj se desio samo jednom. Sto se tice DJ-a ja nemogu nikome da naredim sta ce da pise ili sta nece da pise tako da se ja ogradjujem komentara na My space sajtu
Da li ti stvaro ocekujes da ti sada neko veruje?
Jasno je da se tvoj klub reklamirao najavljivanjem da ce romima biti zabranjen, a trandzama ogranicen ulaz....
E,sad ostaje pitanje da li cete sprovesti u delo to sto ste najavljivali...

Ali, dok se ne uverimo da se odustali od diskriminacije, BOJKOT
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!