Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Seamanprosle nedelje je vip bio pun i provod je bio super, i atmosfera, ma sve! bas sam se dobro iskakao
Ja sam sinoc bio, niko me nije zaustavljao.
Bile su i neke trandze, tako da mislim, da ljudi lazu, po pitanju diskriminacije.
Inace je tacno da je klub bzv.To ne lazu.
Originally posted by Nicodemus
http://gay-serbia.com/press/2007/07-10- ... p?aid=2853
Originally posted by Deletemeni i mojim drugarima nije niko nista trazio na ulazu u klubOriginally posted by RACABGBas cu sledeci vikend da odem samo zbog toga, jer znam da mi prosli put nisu trazili nikakvu clansku kartu.
pre ce biti da su ljudi ovde procitali za clanske karte pa nisu hteli da se cimaju i da ih vrate sa vrata
Originally posted by VanillaDakle ovom zaista nema kraja... Sada smetaju str8 ljudi... A baš me zanima i po kom principu će biti podeljene propusnice... Tj. da li će Romi i travestiti moći da ih dobiju ili ne...Originally posted by Deletemeni i mojim drugarima nije niko nista trazio na ulazu u klubOriginally posted by RACABGBas cu sledeci vikend da odem samo zbog toga, jer znam da mi prosli put nisu trazili nikakvu clansku kartu.
pre ce biti da su ljudi ovde procitali za clanske karte pa nisu hteli da se cimaju i da ih vrate sa vrata
mada sam cuo da ce deliti gostima clanske karte kako bi sprecili skupljanje str8 ljudi sto je super
Originally posted by Dušan Maljkovićnaravno da umeju da smetaju, desavalo se da neke str8 devojke ili momci idu po klubu i prozivaju gayeve i smeju im se u facu kao - ahaha, vidi pedera kako vrcka ili vidi dva pedera kako se vataju, ahaha, itd.....Originally posted by VanillaDakle ovom zaista nema kraja... Sada smetaju str8 ljudi...Originally posted by Deletemeni i mojim drugarima nije niko nista trazio na ulazu u klubOriginally posted by RACABGBas cu sledeci vikend da odem samo zbog toga, jer znam da mi prosli put nisu trazili nikakvu clansku kartu.
mada sam cuo da ce deliti gostima clanske karte kako bi sprecili skupljanje str8 ljudi sto je super
Originally posted by VanillaBila je emisija o tome ... zašto ljudi osećaju neprijatnost i sramotu pred ljudima koje verovatno više nikada neće videti u životu ... a razlog je činjenica da su ovakvi instinkti nastali u vreme kada su ljudi živeli u malim zajednicama i nije bilo nepoznatih kao danas ... pa je bilo razloga za sramotu ...
naravno da umeju da smetaju, desavalo se da neke str8 devojke ili momci idu po klubu i prozivaju gayeve i smeju im se u facu kao - ahaha, vidi pedera kako vrcka ili vidi dva pedera kako se vataju, ahaha, itd.....
sto da gosti strepe od dozivljavanja nekih neprijatnosti, bolje spreciti nego leciti.......
Originally posted by VanillaA idioti cje to da trpe, kao po obichaju.Originally posted by Dušan Maljkovićnaravno da umeju da smetaju, desavalo se da neke str8 devojke ili momci idu po klubu i prozivaju gayeve i smeju im se u facu kao - ahaha, vidi pedera kako vrcka ili vidi dva pedera kako se vataju, ahaha, itd.....Originally posted by VanillaDakle ovom zaista nema kraja... Sada smetaju str8 ljudi...Originally posted by Deletemeni i mojim drugarima nije niko nista trazio na ulazu u klubOriginally posted by RACABGBas cu sledeci vikend da odem samo zbog toga, jer znam da mi prosli put nisu trazili nikakvu clansku kartu.
sto da gosti strepe od dozivljavanja nekih neprijatnosti, bolje spreciti nego leciti.......
Originally posted by KiwiNe branim ja str8ere, ja napadam diskriminacionu politiku kluba. I ne brkaj moju mizantropiju sa heterofobijom. Mada, iskreno rečeno, ima tu nečeg: meni su heteroseksualci nepodnošljivo nezanimljivi en general... Čast izuzecima, ali ostatak je... Mada to važi i za gej populaciju, bar iz moje perspektive... Dakle ipak sam mizantrop. Ok.
Eto, doživesmo da Dušan brani str8terePoljubac za njega
a ja ga pogrešno procenio, mislio da je heterofob
Javno se izvinjavam.
Originally posted by tataDa li ti stvaro ocekujes da ti sada neko veruje?
Ja nemogu da verujem da vi uopste ne citate moje postove!!!!
Nigde ali nigde pod nikom "TATA" nije napisano da je ulaz zabranjen bilo kome i dao sam javno saopstenje i rekao da je ulaz slobodan za sve pa cak i za str8 ljude a da ne spominjem Rome i Transvestite!Dovedite mi tog Roma ili Transvestita koji ce da mi u lice kaze da ga nisu pustili u klub!!! Kada nismo sigurni da li je gost Gay obezbedjenje ga fino i na kulturan nacin upozori da je to gay-club pa ako zeli moze da udje, a takav slucaj se desio samo jednom. Sto se tice DJ-a ja nemogu nikome da naredim sta ce da pise ili sta nece da pise tako da se ja ogradjujem komentara na My space sajtu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!