Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By TheDutchess
Pre par nedelja sam isla po prvi put u flojd s drugaricom jednom na njen nagovor s obzirom da mrzim narodnjake...utiske iz kluba necu da opisujem ovde jer nisu bas pozitivni,mesto je suvise benzinska pumpa fazon za moj ukus.
Ono sto mi nije bilo jasno je grupica strejt likova koji bleje ispred i kao da cekaju da neki gejevi izadju odatle i umlate ih malo dalje.
Sta koje picke materine oni traze tamo?
By Sixto
Procackaj forum lepotice, bilo je tu krvi i glava razbijenih, pistolja i policije...

Nemoj ici ponovo!
Korisnikov avatar
By Zemunac
A otkud znash da su strejt?
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Originally posted by Zemunac
A otkud znash da su strejt?
Po tome sto sam videla kako dobacuju grupi decaka koji su se uputili ka flojdu a ti strejt momci nisu ulazili unutra nego su svo vreme stajali na kraju onog betonskog putica koji vodi ka flojdu....
Nije bilo tako puno ljudi tada uopste ni unutra a ni ispred.

@ Sixto - hvala na savetu,pogledacu teme,nova sam na forumu a i nisam bas cesto na sceni pa znam samo par utisaka od ljudi koje poznajem uzivo.
Cak i da nije bilo toga ne bi se vratila ponovo.
Mesto je :bljak:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Moj ti je savet,NE IDI TAMO (osim ako ne volis frku,tucu,prljavstinu i ostale negativne pojave..)!!! Pozzdrav :)
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Hitgirl
Pre par nedelja sam isla po prvi put u flojd s drugaricom jednom na njen nagovor s obzirom da mrzim narodnjake...utiske iz kluba necu da opisujem ovde jer nisu bas pozitivni,mesto je suvise benzinska pumpa fazon za moj ukus.
Ono sto mi nije bilo jasno je grupica strejt likova koji bleje ispred i kao da cekaju da neki gejevi izadju odatle i umlate ih malo dalje.
mislim da je unicorn rekao za floyd da je sado-mazo gay sauna. vole ljudi spenking, shta cjesh. mada vishe vuche na fisting, al ajde.

:down: floyd.
Korisnikov avatar
By Deksi
Izbegavaj to mesto.
Drugarica si mi pa ti dajem iskren savet,ne idi vise tamo.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Hitgirl

Boldovano ti je odgovor. ;)
By Vanilla
Juche su str8eri iz Floyda prebili najboljeg ortaka jedne moje poznanice, jadna se istraumirala, pola noci je plakala u klubu.
Inache znam da str8eri redovno "pale vatru" tamo, ponizavaju gay goste, itd... ehh... dokle vishe......
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Hvala...znala sam da je mesto budjavo ali ne da je i toliko opasno.
Sad pregledah neke starije teme.
Korisnikov avatar
By uninvited
ja sam bila samo 1 u 'Fici'..i rekoh da mi se nije nista posebno swidelo...plus te sacekuse kad cujem..blagi uzas,tiha jeza...:barf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!