Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by 2Q2Bstr8
ja se uopšte ne sećam uzvičnika u Mikijevom zabavniku, a čitao sam ga redovno nekoliko godina (pa dok inflacija nije učinila svoje). :)
Moguće je da je bio Almanah? A i mislim da su posle nekog vremena počeli da koriste zvanična pravila o uzvičnicima... u prvo vreme su svuda bili... sećam se da me je baš začudilo kada sam u jednom broju video tačke... a moguće je da su svi likovi stalno vikali...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Almanah, daaaa! hvala ti na divnom podsećanju! :) mada, mene su zbunjivali svi oni "mhm" i "hm" i ostali uzvici, s obzirom da sa tadašnjih 6 godina pojma nisam imao ni šta te reči znače ni kako se čitaju. :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Vojim bebeci govoj :beba: :D

Mada ga moj partner ne voli, kaze da to ni malo ne prilici muskarcu :smeh: Pa sam silom prilika skoro prestala tako da pricam... :sigh:

A inace me uopste ne nerviraju takve stvari poput toga da li neko prica ovako ili onako... Jedino sto mi bas bode oci je kad neko napise "neznam" ili slicne stvari koje su se ucile negde u prvom osnovne...
Korisnikov avatar
By Khons
shto bi me nerviralo.
svakako ga ne koristim u bilo kojoj prilici, ti moji bebeci momenti su rezervisani za one person only.
By жњ
Osim navedenog, jako me nervira kada me neko na chatu startuje sa "hi" :nokti:

sto se tice bebecjivanja... ponovila bi khons iznad - zna se za koga i za kada je rezervisana upotreba istog. ljigavo mi je kada se neko tako pekmezi i u drustvu :bljak:
Korisnikov avatar
By Hys.
hi
asl
@ignore IP@#$%^
By Dragonite
Mene to toliko ne nervira... obično mi je uključen word (serbian latin), romeo (English US), rečnik (English GB), i onda mi nije lako da se prebacim iz jedne postavke u drugu. Recimo, navikao sam se da kucam 'yebote' umesto 'jebote' ili gramatički pravilnog 'jeb'o te' da me botovi ne bi izbacili na HUB-u ili chatu.

Jezik je živa stvar, menja se sa vremenom. LOL, BRB, ASL su skraćenice koje danas svako mora da zna u sklopu internet komunikacije... a ako neko želi da se izražava kao beba, ok. Lično, moju inteligenciju vređa nedostatak tačke, zareza, znaka pitanja ili znaka uzvika (poruke tipa 'brate sad sam u gradu oces da se zezamo'), a smeta mi preterana upotreba caps lock opcije i znaka uzvika (imam utisak da neko stalno viče, a ne volim kad se viče).
Korisnikov avatar
By ns.happy
mene vise nervira kada neko pise na nekom drugom jeziku, mamu mu je*em, pisi na ovom nasem, mislim, znam ja da si ti pametan i da umes jos koji jezik da prozboris, ali kada mi stigne poruka na engl, odmah je brisem... imam neku averziju prema tome...
sto se tice bebeceg, nije mi strasno. ni ne primecujem. pogotovo kada neko koristi w jer ja cesto ubacim kada brzo kucam, logicno mi je, da bih dobio w kliknem jednom, a da bih dobio v dva puta... hedonizam, sta da radim... ;)
:paki:
By Dragonite
Originally posted by ns.happy
mene vise nervira kada neko pise na nekom drugom jeziku, mamu mu je*em, pisi na ovom nasem, mislim, znam ja da si ti pametan i da umes jos koji jezik da prozboris, ali kada mi stigne poruka na engl, odmah je brisem... imam neku averziju prema tome...
sto se tice bebeceg, nije mi strasno. ni ne primecujem. pogotovo kada neko koristi w jer ja cesto ubacim kada brzo kucam, logicno mi je, da bih dobio w kliknem jednom, a da bih dobio v dva puta... hedonizam, sta da radim... ;)
:paki:
pauza od :tegovi:

Pazi, meni je nekada mnogo lakše da se izrazim na engleskom, i to nije stvar moje prepotentnosti ili oholosti nego toga što većinu vremena zaista i razmišljam na engleskom i naučen sam da ga koristim brzo. Šta znam, nekako mi je lakše da kucamJust do it ili you just made baby Jesus cry nego Jebote uradi to već jednom ili Znaš, ono je bilo grozno i mnogo me je rastužilo.

a sada, nazad na :tegovi:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Angelina777
neka vrsta pomodarstva, sta znam.
odbija me u startu, nekako mi je isklisheizirano i "namazano".

:up:
Korisnikov avatar
By ANSEJ_88
imam predrasudu da su takvi ljudi glupi ili patetichni ,a ne volim ni jedne ,ni druge.... :jankovicka:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Boshko
Jel nervira jos nekog...
...sto svi zivi, i decurlija i matore drtine, koriste na netu, chatu, u sms porukama... onaj debilni bebeci jezik?....
Kad to rade mladje osobe, bude mi cak i simpaticno, ali od matorih drtina koje se na taj nacin " podmladjuju " i "ulaze u trend " hvata me jeza.
:bljak:
Korisnikov avatar
By Sutekh
nervira me "bebeci" jezik. nakozhi mi se jezha kad prochitam da neko tako pishe (ili nedaj bozhe, govori)..
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ne koristim bebeci jezik, osim ako se nekome sa namerom ne obracam tako (zato shto znam da mu se to dopada, recimo...)

A, shto se tiche ovoga "sh" i "ch", nije problem kucati ih normalno, ali se meni vishe ovako dopada... :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan teshko da se moze iznervirati oko tako malih stvari. Mnogo je bitnije shta ce osoba napisati, od toga kako ce napisati. Zbog toga Morgan izbegava wanna be lingviste, i sve one koji se prave pametni na tudj rachun.
Korisnikov avatar
By Boshko
Mudrih ljudi ovde ima....
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Ne mislim da je debilno, ali su me iznenadili neki ljudi koji su istom i pribegli... pogotovo kad mi u brzini kucaju neke poruke pa jos stignu sve u tom kontekstu da mi ih iskucaju... :wtf:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Claires_Horrors
bljak nervira me previshe slatko
Upravo tako.
Kao i tvoj avatar doduse. ;)
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by colorado
Originally posted by Claires_Horrors
bljak nervira me previshe slatko
Upravo tako.
Kao i tvoj avatar doduse. ;)
Ju ne prepoznajem sebe :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!