Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Pipin
Lovely :love:

Dobro mališa, jel on tebe uvatio za dupe ili nije? :wtf:
Ne kapiram tvoj strah da mu vratiš istom merom. Bojiš se da on ne razglasi po školi da si ga uvatio za guz? Pa eto, ti mu i tu vrati istom merom. :nokti:

Da ga pitaš bilo šta o homoseksualcima, pederima, gejevima i tako tim stvarima, oma moš zaboraviti. Vidiš da ti stalno spominje izblajhane plavuše dok tebi u isto vreme mesi guzove. Daklem, u tom ćeš slučaju dobiti odgovor baš kao u tvom zadnjem postu. Tako ćeš ga samo uplašiti.

Savetujem da pustiš njega da učini prvi korak. Ti se samo opusti i nemoj da se braniš. Zapravo, malo ga i provociraj kad već znaš šta najviše voli na tebi. :sladoled:
Problem može biti samo to da ni on sam nije siguran za tebe, pa da je sve ovo stiskanje dosad ustvari njegov prvi korak i da on sad očekuje tvoj odgovor. U tom slučaju, ne znam šta da uradiš, premalo je podataka. Po ovome što si napisao, ja bih ga u najprovidnijem momentu pitao da li da se izblajham u plavo :kosa:
Ili u intermezzu stiskanja dupeta i priče o plavušama, jednostavno bih ga obavestio da se blajham. :giggle:
Uostalom, ti vaterpolisti se ionako stalno čepaju za jaja pod vodom, teško da će mu to biti nešto novo. :nokti:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by YouKnowMyName
PS: Idem u 3ci razred XIV gimnazije, tako da cu morati jos sigurno godinu dana da ga gledam...
Dakle, da li će vam nastavnica biologije uskoro u penziju?...:serlok:
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Mislis na Arizonu? Ona mi ne predaje, ali mislim da ide u penziju posle nase generacije. Smarala me pre neki dan da izadjem iz ucionice posto je bio veliki odmor. Bakuta nije sama, majke mi. Jos moja ortakinja krene da se svadja sa njom, da nas pusti da ostanemo. Neko je samo rekao: "To je Arizona," i svi su se pokupili i izasli iz ucionice :nerd:
Korisnikov avatar
By Zibro
ovo "vrati mu istom merom " mi se dopada ....
moja ideja je da malo ti njega pocnes da cackas , optuzujes i sl tipa "sta ti je bre budalo sto me hvatas" . "da ti nisi neki derpe mozda ili sta" , sta vi to radite tamo na tom vaterpolu ..... i sl mozda ce se zbuniti i poceti iskreno da se brani ili ce sve okrenuti na zezanje tipa jesam pa sta , svidjas mi se i sl a onda ces se vec lakse snaci

definitivno se ne ostrcavaj i ne govori nista direktno jel sve i da je 100 % gay sasvim sigurno nije rascistio stvari sam sa sobom
( mnogi nikad ni ne rasciste )
i to ce mu doci kao udarac maljem u glavu a ti ces narvno trpeti posledice

secam se interesantnog dijaloga sa jednim likom sa kojim sam trenirao veslanje , krenuo je sa pricom tipa zamisli ta ti se neki tip nabacuje , ja ga ne bi tuko lepo bi mu reko brate nisi moj tip :lol:

a sto se licnog iskustva tice moja slaba tacka bio je jedan Ivan iz srednje skole , tada smo zajedno isli na plivanje , ponasao se otprilike isto kao taj tvoj liko koga si nam opisao a ja sam kulirao kao zivotinja , jednom na treningu pohvalio mi se kako ima nove kupace i rekao mi da zagnjurim i pogledam kako mu stoje , ja avaj ludo dete jos nisam bio navikao da gledam pod vodom tako da sam otvorio oci samo na trenutak , ni danas danji ne znam sta sam tacno video i potpuno sam iskulirao dogadjaj ali mislim da je skinuo gace i pokazao mi kitu :lol:
posle toga smo se udaljili :lol:
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Zibro
a sto se licnog iskustva tice moja slaba tacka bio je jedan Ivan iz srednje skole , tada smo zajedno isli na plivanje , ponasao se otprilike isto kao taj tvoj liko koga si nam opisao a ja sam kulirao kao zivotinja , jednom na treningu pohvalio mi se kako ima nove kupace i rekao mi da zagnjurim i pogledam kako mu stoje , ja avaj ludo dete jos nisam bio navikao da gledam pod vodom tako da sam otvorio oci samo na trenutak , ni danas danji ne znam sta sam tacno video i potpuno sam iskulirao dogadjaj ali mislim da je skinuo gace i pokazao mi kitu :lol:
posle toga smo se udaljili :lol:
:lol: Tipicna srednjoskolska fora za muvanje u bazenu... :smeh:
Korisnikov avatar
By Zibro
inace upoznati i smuvati nekoga van gay krugova za mene je ideal ,
mog sadasnjeg decka upoznao sam takodje na bazenu i totalno otkinuo na njega , najsmesnije je sto je i on totalno otkinuo na mene ali ni jedan ni drugi pojma nismo imali sta je ovom drugom u glavi
i tako smo se vuli druzili trenirali negde oko tri meseca da bi na kraju on prelomio i rekao da mu se svidjam
zamisli zibra koji se skoro onesvescue od soka srece i iznenadjenja .....
napominjem
da je se kojim slucajem zeznuo u proceni mogao je jednostavno da ispari , sasvim sigurno ne bi morali da se gledamo jos godinu dana u skoli ili na bilo kom drugom mestu
zato pazi sta radis
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
inace upoznati i smuvati nekoga van gay krugova za mene je ideal
Skoro da je i mit
Korisnikov avatar
By svichky
jojjj zibro, ta tvoja prica mi je znachi neverovatna, prelepo:rida:
Korisnikov avatar
By VANGEL
PA KO TO IMA TAKO DOBRU "BATINU"VRLO RADO BIH JE DOBIO;)
Korisnikov avatar
By Egon

a sto se licnog iskustva tice moja slaba tacka bio je jedan Ivan iz srednje skole ,

jao boze ... i moja ... :D :ljubav: ...

ima li IKO ko NIJE imao "Ivana - slabu tachku"
u srednjoj shkoli ...

btw. svog Ivana sam sreo pre dve godine i bio sam u nekom super raspolozhenju i rekao sam mu da sam bio zaljubljen u njega ...

super je prihvatio, smejali smo se (kao "ah ta luda mladost")
ali je :smrc: ostalo samo na tome ...

eto ... My "Ivan -slaba tachka" Story ...

moj ti je savet da "ostavish na ledu" neko vreme ... da vidis kako se ti osecas povodom toga, najmanje sto ti treba je etiketa "skolskog pedera"
.... trust me ....
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Okej, nastavljamo temu, samo je sada neko drugi u pitanju. Do sada ga nisam spominjao jer kod njega nemam bas nikakve sanse, a odlucio sam da ga spomenem jer mi treba savet. Ne mogu da pricam ni sa kime ko me ne razume, a verujem da ima jos vas koji ste bili zaljubljeni u nekog str8 lika. On je najdivnije bice na svetu. Problem je sto sam ja skroz zatreskan u njega. Od budjenja do spavanja ja konstantno mislim na njega. A da ne pricam sto moram svakog drugog petka da ga gledam skoro golog na bazenu. Inace je plivac, visok je oko 180, ima prirodno plavu kosicu i zelene oci i lici na Marty Westa. Postoji li lek protiv toga, jer se stvarno gubim i ocajan sam. :nazalost: :rida: :grom:
Korisnikov avatar
By Pipin
Postoji lek. Odjebi bazen i upiši kuglanje. :novine:
By Swanheart
bolje bocanje ( valjda su manje kugle :lol: )
Korisnikov avatar
By Blady
Ja bih to doooobro preispitala.... bas bas dobro... naceti temu, koja ce ti mozda vise reci o tome...
Korisnikov avatar
By .L O S T
nemoj
jer i da jeste mozda gay to ne znaci da ne bi u tom trenutku odreagovao ko napaljeni str8 majmun, tako da...:procitajpravilnik:
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Originally posted by Pipin
Postoji lek. Odjebi bazen i upiši kuglanje. :novine:
SAVRSENO! :lol:
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
:cowboy: OK, sad malo da se uozbiljim... iako se ova tema lomi na dva dela ili ti - ima dva poglavlja - OBA SU MI OMILJENA! Iz jednog prostog razloga - - -> Been there, done that... doduse, nisam nista uradio, ali... (OD)UVEK su mi se desavale takve situacije i mislim da ce mi jos dugo, dugo biti interesantne, ali vise ne toliko i intrigantne...

Sto se tice decka iz shkole... obzirom da stalno nesto cacka i doliva ulje na vatru... neka NASTAVI sa cackanjem i dolivanjem, pa - mozda neki pozar i nastane! :wink: Ja se ne bih jedio oko toga da li mozda trebam da mu bacim neku nazad i da li mozda gubim vreme dok ne radim nista od toga i u korist toga da se nesto desi. A kad se zavrsi skolovanje... (pogledati sledeci pasus)

Podrzavam proveravanjem putem telefona... porukicama i slicno (mada mi je to sada TOTALNO daleko i strano!) ... Moj primer... na izvesnom ispracaju, jedan lik i ja, prvi put se videli, upoznali, veselili i... preveselili :smeh: ne secam se vise ko je tu koga vise ljubio, grlio, mazio, hvalio,gledao, sta vec... ma, opste ludilo... da skratim - nekako sam uspeo da dodjem do njegovog broja, na diskretan nacin pokusao da mu 'objasnim' da smo se jednom prilikom upoznali da sam ja pomislio ovo, ono... zbog toga ili onoga... naravno, ni jednog momenta mu ne rekavsi KO SAM JA zapravo.. joj, najeba mi se sveg' zivog i mrtvog! Ne secam se da li je posle cak navaljivao da me nadje, isprebija... ma... :nope: :nesiguran: :nono: :no: :neznam: katastrofa od iskustva!

Biti zaljubljen u str8 lika za mene je danas (nakon tolike predjene kilometraze sa gay strane) ;) - opste gubljenje vremena... Gubio sam se tako nekoliko puta u svojim snovima, nadanjima, iscekivanjima... cak je i tu bilo cudnih signalizacija (ili sam ja barem pomislio da su bile simptomaticne u datom trenutku), i onda ... odjednom... cujes, ima neku tamo, verio se, zeni se... sada zive, imaju decu... mislim, kako da kazem... desi se nesto jebeno STR8 i preobicno, da ti srusi SVE tvoje zamisljeno i do juce - toliko cenjeno i zamisljeno kao posebno! :carica: Samo jos u delo da se pretoci...

E, malo sutra... :surfer:

Slazem se sa Bananicom. Bataliti str8 likove i naci (gay) decka! Ostalo je velika iluzija, gubljenje vremena i stajanje u mestu...

Mozda ti se pak desi neko chudo, sto da ne, slusam dosta i takvih prica, ali... :volinevoli:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!