Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Tresh-grl
Mene su pokrali u londonu, uzeli 300 funuti i mobilni zajedno sa tasnom dok sam bila u prevozu.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Puno puta, poslednji put u pocetkom avgusta mi je neko uzeo hiljadu dinara iz novcanika-torbice, a da stvar bude crnja, mislim da je to uradio jedan od volontera koje smo vodali po NSu. Poslednji put u zivotu sam bila drustveno korisna. Od tada zavezujem cvorove na torbi koje i ja jedva otpetljam.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ali ljuuuuuudi....fotoaparat sa svim slikama iz alijanse za ng! ne merem prezalit'
Korisnikov avatar
By blenta
ja htedoh reci
ukrali hlevdijin fotoaparat
i meni mrsko beshe
ali me preduhitrila

:egzorcist: peder jedan lopov
By fazza
@Loni > nisi prijavio da imash novi posao. :)

Chisto sumnjam da ti je telefon maknuo neko sa televizije, ja se muvam po raznoraznim televizijama 7 godina pa mi nikad nishta nije nestalo. Dodushe, bilo je sluchajeva da obezbedjenje vija lopinu po zgradi trazheci silne ukradene telefone, novchanike i torbe. U svakom sluchaju, to su nezvani gosti koji se katkad ushunjaju u zgradu pa vrebaju zgodnu priliku da drpe neshto. Poshalji mi na u2u koja je televizija, mozhda znam nekoga ko bi mogao da ti pomogne.

Meni se jednom desilo da me opljachkaju skroz na skroz, a to je onaj sluchaj od pre jedno godinu dana, kada me je onesveshcenog na VMA opljachkao tip koji inache chesto posecuje gay zhurke. Sa kartice mi je skinuo oko 15,000 dinara, iz novchanika uzeo oko 4,000 dinara... Ostala mi je samo lichna karta. :nazalost:

Nikako mi nije jasno kako do sada nisam izgubio mobilni, stalno mi ispada iz dzepa! Imam neku trenerku koja ima plitke dzepove, pa kad god izlazim iz kola on ispadne. Zato mi chesto mobilni stoji u kolima, a da toga nisam ni svestan, a jednom mi se desilo da mi je telefon po izlasku iz kola ispao na neku travuljinu na parkingu, tako da sam u pola tri ujutru kao kreten bauljao po parkingu trazheci ga. :)
Korisnikov avatar
By jukie
Kradu se mobilni telefoni po televizijama odvajkada, i to znam situaciju kada je čovek ulazio u kancelariju dok nikog nije bilo, otvarao ladicu i vadio mobilni iz nje jer je prethodno ošacovao gde ga vlasnik ostavlja; taj vlasnik je na vreme provalio i javio obezbeđenju pre nego što je ovaj sišao dole, i onda su podizali prijave itd. To je bio čovek koji je radio na toj televiziji, a pre toga ih je ukrao npr. desetak.

Sad jedna je stvar kada te odžepare ili te napadnu i otmu, ali bezveze je ostavljati mobilni na stolu. Ja ga uvek držim u gornjem džepu (kod srca - to je ono što kuca i što crta se).
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by ns.happy
ovo je jedna od onih fobicnih situacija kojih se najvise bojim, pa zato se brojeve imam zapisane i na kompu, i na drugom mobu i na svih 5 kartica... malo sam freak, ali sta cu... jace je od mene...
Kako ste Loni i ti fini... :) Ja izgleda imam neki nedostatak osecanja za siri krug ljudi :blush: Desilo mi se telefon kvari pa mi prilikom popravke poznanik nesto resetuje i obrise pola brojeva jer sam ih belezila samo u telefon ali ne i na karticu. I sad mi se mobilni pokvario i svaki dan odlazem kupovinu telefona... Malo uzivam u podsecanju na vremena kad ga i nisam imala i kad niko nije imao uvid u moje kretanje. Sloboda... :cheer: I sigurno cu opet izgubiti pola brojeva. Ne kazem da mi nije vazno, ali opet se nesto ni nerviram bas previse. Sve blize osobe ce me naci ili ja njih, a oni koji nece verovatno su bili u telefonu vise uspomena radi...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by hlaefdige
ali ljuuuuuudi....fotoaparat sa svim slikama iz alijanse za ng! ne merem prezalit'
slažem se. neprocenjivo. Neke uspomene vrede više od telefona ili fotoaparata. ja sam se iskreno nadao da ćeš za koji dan da otvoriš temu "pošteni nalazač vratio aparat" ili "pronašla ga spremačica drugog januara" ... kad ono, ništa ...
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Oteto prokleto! Nestaće im kredita baš kad im se probuši guma u kanjonu Morače noću po pljusku u sred napada afričko/južno-američkih pčela ubica :kosach:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by operativni kadar
Oteto prokleto! Nestaće im kredita baš kad im se probuši guma u kanjonu Morače noću po pljusku u sred napada afričko/južno-američkih pčela ubica :kosach:
tako to obično biva :) i treba tako :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by REI
Uf, izvini ako ce ovo da zvuchi kao da dolivam ulje na vatru, ali telefon star 6 godina, ko bi tako neshto ukrao? Sve i da je super ochuvan, ne ide mi u glavu. Josh samo da kazhesh da ekran nije u boji...
To i ja neshto kontam...
Mada ako ima neku vezu u muriji preko IMEI broja ce ga naci. Normalno pod uslovom da se aparat koristi i da je na teritoriji Srbije.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by colorado
Meni je ispao telefon u taksiju u Njujorku. Kad smo zvali posle taksistu rekao je da nikako ne moze da se nadje sa mnom da mi da telefon iz ne znam kog razloga... ne secam se vise price.
jer je isao za bronx i kad smo mu ponudili da dodjemo u bronx ili bilo gde po telefon spustio nam je slusalicu i vise nije digao kad smo posle zvali :wink:
Korisnikov avatar
By tramp
meni je oteta torbica na sred ulice (NY) a ranac mi je izvucen izmedju nogu u subwayu, stan mi je opljackan pre par godina samo sto nije imalo bas puno da se nosi pa nije skoro nista nestalo samo bilo ispreturano (nestala ogrlica sa priveskom labris ... visoka sentimentalna vrednost ali ne i ekonomska :sigh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by tramp
Originally posted by colorado
Meni je ispao telefon u taksiju u Njujorku. Kad smo zvali posle taksistu rekao je da nikako ne moze da se nadje sa mnom da mi da telefon iz ne znam kog razloga... ne secam se vise price.
jer je isao za bronx i kad smo mu ponudili da dodjemo u bronx ili bilo gde po telefon spustio nam je slusalicu i vise nije digao kad smo posle zvali :wink:
Ovde su izgleda taxisti odgovorniji bar oni u udruzenjima... Ja sam bila u taksiju kada je zena sa centrale objavila da je neki putnik u taksiju zaboravio cd i da se vrati i odnese mu. Taksista pocne da se buni kao gde sad da se vraca, verovatno mu se cd nije cinio kao neka vrednost. A zena sa centrale mu odgovori - vraticete se ako i dalje hocete da vozite u ovom udruzenju. Naravno, odmah je pristao...

Ja sam inace prosle godine vracajuci se sa mora u taksiju zaboravila pasos i razne druge stvari, celu jednu torbu. Sreca da nisam ni videla inace bih se pojela. Ujutru zvoni telefon raspade se od zvonjave. Ja onako besna ustajem i javljam se, kad ono iz taksi udruzenja mi javljaju da su mi nasli torbu za koju jos nisam ni znala da sam je izgubila...
Korisnikov avatar
By gorilica
Jbt, ja nisam ni znao da su maznuli hlaefdige-in aparat. :(
Shto se kradja tiche, u jeku moje najvece ljubavi, dok sam u svom stanu chekao da mi se javi dechko sa puta u Makedoniji, za 15 minuta, na koliko sam izashao iz stana do trafike, neko mi je kroz prozor upao u njega i maznuo dechkov novi cd player, sa originalnim CD-om Madonne u njemu, koji smo kupili nedelju dana ranije, i telefon sa sekretaricom, u kome su bile sachuvane poruke kojih mi je i dan danas zao. :( Finansijski, to i nije bilo previshe, ali je imalo ogromnu emotivnu vrednost.
Samo par meseci ranije, dok sam josh bio u vojsci, iz stana su mi digli moj cd player, mini liniju, foto aparat i ko zna shta josh.
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Dina
Malo uzivam u podsecanju na vremena kad ga i nisam imala i kad niko nije imao uvid u moje kretanje. Sloboda... :cheer:
e da. sa ovim se mogu skroz sloziti. uzivaj dok traje - nekako uvek ispadne da prekratko traju ti blagosloveni periodi...

@gorilica
originalni madonin disk!? bummer... :placko:

ont: mene odzeparili u peshti '99-e. oba novcanika: i dinarski, i devizni.
sreca pa nije bilo dokumenata u njima.

hvala dobrim zenama sto mi tada pomogose. :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!