- 26 Sep 2007, 12:50
Meni je uvek upaljen mob, pa i dok spavam i stoji mi na dohvat ruke.
Najcesce mi je podesen na vibracije, mada ako me neko zove, mene i to probudi.
Ali nikada mi se nije desilo da se nadrkam na nekoga sto me je probudio fonom, pa cak i da mi nije toliko bliska osoba.
Ako me je osoba zvala, znaci da joj trebam i ja to postujem, i trudim se da pomognem.
P.S. Ne mogu bas da uzivam u svom ring tonu zato sto me vise iritira...
Nisam promenio melodiju za pozive i poruke skoro godinu ipo dana... i mislim da je vreme...
Sve sad cu pa sad cu i onda zaboravim.
Ne bi mi to smetalo da mi je iskljucen zvuk stalno kao nekada... ali sada nemam vise tu praxu jer ne idem u skolu!
Originally posted by fazzaCcc...
Ja ne jebem zhivu silu kada su telefoni u pitanju. Na mobilnom je maltene ceo dan iskljucheno zvono, a fiksni uvalim sestri ili kevi pa se one javljaju i odjebavaju. Nisu mi jasni ljudi koji spavaju sa ukljuchenim mobilnim telefonima, pa se josh i javljaju na pozive. Ja bi to u ludnicu...
Meni je uvek upaljen mob, pa i dok spavam i stoji mi na dohvat ruke.
Najcesce mi je podesen na vibracije, mada ako me neko zove, mene i to probudi.
Ali nikada mi se nije desilo da se nadrkam na nekoga sto me je probudio fonom, pa cak i da mi nije toliko bliska osoba.
Ako me je osoba zvala, znaci da joj trebam i ja to postujem, i trudim se da pomognem.
P.S. Ne mogu bas da uzivam u svom ring tonu zato sto me vise iritira...
Nisam promenio melodiju za pozive i poruke skoro godinu ipo dana... i mislim da je vreme...
Sve sad cu pa sad cu i onda zaboravim.
Ne bi mi to smetalo da mi je iskljucen zvuk stalno kao nekada... ali sada nemam vise tu praxu jer ne idem u skolu!