Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by Leonheart
Originally posted by Paki
Nadam se da ćeš se smejati (a i tvoj gazda) kad budete kažnjeni zbog diskriminacije.

Kao da Marko Jakšić nije pre par dana u Skupštini rekao ono što je rekao, pa onda objašnjavao na šta misli i samo se i dalje ukopavao. Zašto tvoj poslodavac određene (neuredne) ljude imenuje Romima i transvestitima? Ima toliko neurednih Srba koji izlaze u noćni provod (neki čak i pišu na forumu)...
Ali koje diskriminacije? :)
Nema je... dakle, ponavljam, na ulazu ce obracati paznju na druge stvari a ne na nacionalnost!
samo mi je onako upalo za oci...

Ja sam hteo, al optuzili bi me da sam who knows what :D
Korisnikov avatar
By Leonheart
>zaboravite da sam ishta pisao, ako neko ima neshto da mi kaze neka dodje uzivo vecheras u klub i neka mene trazi pa da raspravimo<
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by colonia_boy
Naravno, karakterno si picka!!!

C-c-c-c-c-c-c...Picka je zenski polni organ, pizda je karakterna osobina :lizalica:
Korisnikov avatar
By MajstoriVoland
E, srpska Madono :lol: - znash shta, previshe sam umoran i zauzet sada da se upushtam u rasprave, vec mi je chitkanje ovog foruma oduzelo dosta vremena. Nekom drugom prilikom kad budem imao vishe vremena, mozda cu svratiti ovde ponovo da pruzim besnim psima vishe materijala da me rastrzu, :lol: - kako je to smeshno, umesto da praznite frustracije na zdrav nachin vi ovako... no, opushteno, kontam ja da je teshko u ovoj drzavi biti gay, stvarno je mnogo pritiska i nezadovoljstva zbog polozaja u drushtvu i raznoraznih propratnih sranja, pa s toga i frustracija koje gay-evi znaju da prazne na najgore moguce nachine po chemu su i dobro poznati pa i otuda se ne koristi u zargonu za dzabe rech "peder" da se opishe nechiji karakter :lol:

POZZ!

Ps. Ja jesam peder! Ali ne i karakterno!
nsiam ni sumnjao da ce tvoje izlaganje i u jednom od postova biti potkepljeno cinjenicam i stavovima... To sto pises je krajnje nevaspitano i samo jos blize oslikava plodno tle za sve ono za sta se optuzuju tvoj klub i ti kao njegov promoter. Ne sumnjam ja, ama uopste, da ti ne znas sta znaci biti "Peder u Srbiji" i sve sto ima ikakve veze sa frustracijama i pritiscima okoline... A zargon, na koji se tako umno pozivas, mozda najbolje i oslikava nivo komunikacije i intelektualne visine do koje si sposoban da stignes.
Korisnikov avatar
By M M and I
>zaboravite da sam ishta pisao, ako neko ima neshto da mi kaze neka dodje uzivo vecheras u klub i neka mene trazi pa da raspravimo<

Ha ha...Da zaboravimo...E pa tesko da moze. Napravis sranje pa mi onda to treba da ti zaboravimo. E neces ga majci...ima da ti pamtimo dok postojish. I tebi tom tvom klubu.
Korisnikov avatar
By M M and I
Pa nisi...ima ti jos da se nacekas da dodjes na taj nivo...Peder jesi...ali karakterno nisi...karakterno si pizda. :flasher:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Lepo je to sto se borite protiv diskriminacije bilo koje vrste...

Ali mislim da bi bolje bilo da to sprovedete u dela u nekoj organizaciji. a ne da kenjate i pisete romane ovde...
Korisnikov avatar
By MajstoriVoland
ccccccccc :lol:
By tata
Da raspravimo jednom za sva vremena!!!Nigde nije receno ni napisano od atrane vlasnika niti mene da ce biti zabranjen ulaz Romima,Transvestitima niti Lezbijkama!!!Govorili smo samo o tome da ce oni koji budu pravili probleme, biti odstranjeni tako da bi se gosti, koji su dosli da se provedu u "VIP" Club,osecali prijatno i da nemoraju da brinu da li ce im neko zgaziti na cipelicu ili prosuti pice po skupoj majichici!Obezbedjenje je takodje upozoreno da se prema gostima ponasa normalno,kulturno i da ne pravi probleme kao u pojedinim klubovima tako da se ni tu nemorate brinuti.Jedno od pravila kluba,za koje molim sve goste da ga se pridrzavaju, je upotreba toaleta za svrhu za koji je isti napravljen i ni u kakve druge svrhe! Znachi nema seksa u WC-u!!!!! A sad odoh na drugu temu o desavanjima u "VIP" Club-u
Korisnikov avatar
By Paki
Ćale, što urlaš?
To izlazi iz okvira internet bontona ... :mazi:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
a pritom, da me ne mrzi, mogao bih i da nadjem postove u kome upravo ti govoris da ce to biti klub bez pljavih roma i trandzi.
zato - katanac na vrata, prije nego sto te stigne pederska kletva!
:avalon:
By RACABG
variola vera mmmmmmmmmm
Korisnikov avatar
By Sutekh
E, srpska Madono :lol: - znash shta, previshe sam umoran i zauzet sada da se upushtam u rasprave, vec mi je chitkanje ovog foruma oduzelo dosta vremena. Nekom drugom prilikom kad budem imao vishe vremena, mozda cu svratiti ovde ponovo da pruzim besnim psima vishe materijala da me rastrzu, :lol: - kako je to smeshno, umesto da praznite frustracije na zdrav nachin vi ovako... no, opushteno, kontam ja da je teshko u ovoj drzavi biti gay, stvarno je mnogo pritiska i nezadovoljstva zbog polozaja u drushtvu i raznoraznih propratnih sranja, pa s toga i frustracija koje gay-evi znaju da prazne na najgore moguce nachine po chemu su i dobro poznati pa i otuda se ne koristi u zargonu za dzabe rech "peder" da se opishe nechiji karakter :lol:

POZZ!

Koji si ti mamlaz. Ne znam da li si svestan gluposti koje si upravo izgovorio?

I da, nisi karakterno peder, vecj nazi-govno i licemer.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by tata
Da raspravimo jednom za sva vremena!!!Nigde nije receno ni napisano od atrane vlasnika niti mene da ce biti zabranjen ulaz Romima,Transvestitima niti Lezbijkama!!!Govorili smo samo o tome da ce oni koji budu pravili probleme, biti odstranjeni tako da bi se gosti, koji su dosli da se provedu u "VIP" Club,osecali prijatno i da nemoraju da brinu da li ce im neko zgaziti na cipelicu ili prosuti pice po skupoj majichici!Obezbedjenje je takodje upozoreno da se prema gostima ponasa normalno,kulturno i da ne pravi probleme kao u pojedinim klubovima tako da se ni tu nemorate brinuti.Jedno od pravila kluba,za koje molim sve goste da ga se pridrzavaju, je upotreba toaleta za svrhu za koji je isti napravljen i ni u kakve druge svrhe! Znachi nema seksa u WC-u!!!!! A sad odoh na drugu temu o desavanjima u "VIP" Club-u
I komunizam je super u teoriji. :muva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!