Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ogovor na naslov - nadam se da bar one jesu...
By J...
A to da li su feministkinje i lezbejke je moguce i tacno bas onoliko koliko i da su lezbejke feministkinje.
[/quote]

Tacno. Ne treba generalizovati stvari. Ipak, mislim da vecina lezbejki nema previse visoko misljenje o strejt muskarcima. A da li ce to iskazivati samo kroz blagu nezainteresovanost ili kroz agresivno omalovazavanje, zavisi iskljucivo od nje kakva je osoba i kakva su njena iskustva.
Mislim da je isti slucaj i sa pederima u odnosu na strejt zene.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Lepo si sve prethodno rekao... ali odnos pedera i str8 zena nije nimalo slican odnosu lez prema str8 muskarcima.

Smatram da je razlika u tome sto pederi, iako fizicki slabiji od lez devojaka, ipak imaju odredjenu superiornost nad str8 zenama, bila ona fizicka, psihicka ili dupetna :smeh:

A lez devojke, koliko god da su ratoborne i slicno, ipak su inferiorne sto se tice fizicke snage u odnosu na str8 muskarce.

Tako da mislim da je to razlog sto ponekad dosta burno reaguju, cak i kada to nije potrebno.... te se zato klasifikuju u feministknije...
By J...
Originally posted by Dirrty19g
Smatram da je razlika u tome sto pederi, iako fizicki slabiji od lez devojaka,
No comment:D
ipak imaju odredjenu superiornost nad str8 zenama, bila ona fizicka, psihicka ili dupetna :smeh:
Upravo sam to i REKLA, pederi nemaju visoko misljenje o strejt zenama.
A lez devojke, koliko god da su ratoborne i slicno, ipak su inferiorne sto se tice fizicke snage u odnosu na str8 muskarce.
I opet generalizacija...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by J.

Ja jos nisam susrela takve gayeve... ali dug je zivot, mozda nekad i sretnem... :D :deda:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Dina
Originally posted by J.

Ja jos nisam susrela takve gayeve... ali dug je zivot, mozda nekad i sretnem... :D :deda:
Ni ja ... To mora da su neki pederi koje ja nisam susr'o
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja znam pedere kojima se gade lezbejke :yes: pa sad vi vid`te :lizalica:

(Odnosi se na razgovor izmedju @J. i @Dirtyja)
By J...
E pa sta da kazem, svaki covek je prica za sebe.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Ne moraju to obavezno biti!

Kao sto ne mora svaki gay pod obavezno da se klanja pred posterom svake folk/pop/whatever dive!

Neki su samo neobavesteni da nije to pod obavezno.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
I opet generalizacija...
[/quote]

Slazem se...to treba da se proveri...ajmo devojke :teg2: pa na prvog momka na ulici :samar:

:giggle:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ovo je tema sa možda najnebuloznijim odnosom sadržaja prema naslovu od sviju tema ikad. a podosta je nebulozna i u odnosu sadržaja prema daljoj razradi istog od strane autorke, budući da se i sama izjasnila kao ne-fina prema retardima koji je smaraju, a ista ta hipotetička nefinoća zamišljene (pretpostavjlam) lezbejke na chatu je poslužila kao povod za diskutovanje lezbejskih kompleksa te agresivnosti sproću muškaraca? :roll:
ali hajde to na stranu. ovo je zanimljiviji deo:
Originally posted by Zoe
Namerno sam u naslovu stavila "feministkinja" jer je po meni sam feminizam, kao uostalom i bilo koja druga strogo ogranicena struja jako negativna, a pritom sam imala na umu onaj NAJNIZI TIP feministkinje - osim onih drugih stvari, ona, kao nizi tip, ima jos istaknutije negativne, ratoborne i ljutite stavove prema muskom svetu....
feminizam nije nikakva struja, nit je strogo ograničen - dapače, on sam se može podeliti na više struja (u kom slučaju izraz ima smisla, za razliku od gore navedenog). drugo, volela bih da saznam koji su parametri za određivanje višeg i nižeg tipa feministkinje, naročito te one druge stvari koje rečeni tip poseduje pored "negativnih, ratobornih i ljutitih stavova prema muškom svetu" (jel ovo figura u smislu it's a man's world, ili blago arhaično imenovanje osoba muškog pola? to je bitno za temu, vrlo!).

Originally posted by Zoe
Jebi ga sad, jel treba ja naslov teme da promenim u : "Da li su lezbejke obavezno i kreteni" ili cete prestati bukvalno da tumacite svaku rec i da se hvatate za nju?! :evilgiggle:

čini mi se da ti je od strane par korisnica predložen naslov teme sasvim adekvatan primeru koji si navela, ukoliko te zaista zanimalo da saznaš šta ljudi misle o netrpeljivosti lezbejki prema muškarcima. a obzirom na to da je komunikacija na forumu pretežno tekstualna, nema se za šta drugo hvatati no za reči, tako da nije zgoreg razmisliti o njima pre no što ih upotrebiš. uostalom, ovo što si navela kao svoje shvatanje feminističkoga elektriciteta pokazuje da je tumačenje te konkretne reci u onom značenju koje joj ti daješ sasvim ispravno, nazvala ga ti bukvalnim ili ne.

sve u svemu, pitanje postavljeno u naslovu je nonsens u odnosu na ono što sledi u tekstu, a moglo bi se na osnovu njega postaviti nekoliko drugih pitanja, npr: šta mislite o shvatanju feminizma medu lezbejkama? kako se lezbejke odnose prema heteronormativnim patrijarhalnim stereotipima prema feministkinjama? da li su lezbejke obavezno i antifeministkinje? jedan bauk kruži estrogen fixom - bauk feminizma? da li je neophodno imati osnovno znanje o nekom pojmu da bi se isti koristio u forumskim pisanijima? da li korisnica lepa krepa ima uobičajene feminističke brkove koji su nepogrešiv znak zavisti zbog penisa? dalje dopisati po nahođenju, ukoliko se neko inspiriše...
Korisnikov avatar
By Myself
Prethodni post :up:

Konacno neko da kaze!

Mrzelo me da pisem, ali sam u potpunosti saglasna sa Lepom Krepom.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne.
Isto kao sto ne vazi i vice versa, odnosno da nisu sve feministkinje obavezno i lezbejke.
Ono sto je zajednicko za obe ove grupe je da im na ganglije ide nepostovanje muskaraca. Mene podjednako iritira nepostovanje zene u smislu da je smatraju za nedostojnu ulaska u odredjene institucije ili nesposobnu za obavljanje nekog posla, kao i pomenuto nepostovanje sexualne orijentacije.
Uz obostrano postovanje i razumevanje, odnos izmedju muskarca i zene, bila ona i lezbejka i feministkinja, moze da bude veoma kvalitetan.
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
Originally posted by Lepa Krepa
da li korisnica lepa krepa ima uobičajene feminističke brkove koji su nepogrešiv znak zavisti zbog penisa?
:roflmao:

ont: skoro ne procitah suvisliji post na ovome forumu :sweet:
Korisnikov avatar
By sarajevoxx
ja vjerujem i znam da nisu sve lezbejke feministkinje,izuzev onih koje izgledaju kao muskarci...ali hvala Bogu takve ne poznajem
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by sarajevoxx
ja vjerujem i znam da nisu sve lezbejke feministkinje,izuzev onih koje izgledaju kao muskarci...ali hvala Bogu takve ne poznajem
hvala Bogu sto je stvorio internet, inace ne bih upoznala ovako pametne, a istovremeno zabavne osobe :doh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by sarajevoxx
:iskolacen:
Korisnikov avatar
By anche
kamo lepe srece da su sve butch zene feministkinje :kafa:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!