Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by tinkerbellOriginally posted by Leonheartsamo mi je onako upalo za oci...Originally posted by PakiAli koje diskriminacije?
Nadam se da ćeš se smejati (a i tvoj gazda) kad budete kažnjeni zbog diskriminacije.
Kao da Marko Jakšić nije pre par dana u Skupštini rekao ono što je rekao, pa onda objašnjavao na šta misli i samo se i dalje ukopavao. Zašto tvoj poslodavac određene (neuredne) ljude imenuje Romima i transvestitima? Ima toliko neurednih Srba koji izlaze u noćni provod (neki čak i pišu na forumu)...
Nema je... dakle, ponavljam, na ulazu ce obracati paznju na druge stvari a ne na nacionalnost!
Originally posted by Leonheartnsiam ni sumnjao da ce tvoje izlaganje i u jednom od postova biti potkepljeno cinjenicam i stavovima... To sto pises je krajnje nevaspitano i samo jos blize oslikava plodno tle za sve ono za sta se optuzuju tvoj klub i ti kao njegov promoter. Ne sumnjam ja, ama uopste, da ti ne znas sta znaci biti "Peder u Srbiji" i sve sto ima ikakve veze sa frustracijama i pritiscima okoline... A zargon, na koji se tako umno pozivas, mozda najbolje i oslikava nivo komunikacije i intelektualne visine do koje si sposoban da stignes.
E, srpska Madono - znash shta, previshe sam umoran i zauzet sada da se upushtam u rasprave, vec mi je chitkanje ovog foruma oduzelo dosta vremena. Nekom drugom prilikom kad budem imao vishe vremena, mozda cu svratiti ovde ponovo da pruzim besnim psima vishe materijala da me rastrzu, - kako je to smeshno, umesto da praznite frustracije na zdrav nachin vi ovako... no, opushteno, kontam ja da je teshko u ovoj drzavi biti gay, stvarno je mnogo pritiska i nezadovoljstva zbog polozaja u drushtvu i raznoraznih propratnih sranja, pa s toga i frustracija koje gay-evi znaju da prazne na najgore moguce nachine po chemu su i dobro poznati pa i otuda se ne koristi u zargonu za dzabe rech "peder" da se opishe nechiji karakter
POZZ!
Ps. Ja jesam peder! Ali ne i karakterno!
Originally posted by Leonheart
>zaboravite da sam ishta pisao, ako neko ima neshto da mi kaze neka dodje uzivo vecheras u klub i neka mene trazi pa da raspravimo<
Originally posted by Leonheartccccccccc
>zaboravite da sam ishta pisao, ako neko ima neshto da mi kaze neka dodje uzivo vecheras u klub i neka mene trazi pa da raspravimo<
Originally posted by LeonheartKoji si ti mamlaz. Ne znam da li si svestan gluposti koje si upravo izgovorio?
E, srpska Madono - znash shta, previshe sam umoran i zauzet sada da se upushtam u rasprave, vec mi je chitkanje ovog foruma oduzelo dosta vremena. Nekom drugom prilikom kad budem imao vishe vremena, mozda cu svratiti ovde ponovo da pruzim besnim psima vishe materijala da me rastrzu, - kako je to smeshno, umesto da praznite frustracije na zdrav nachin vi ovako... no, opushteno, kontam ja da je teshko u ovoj drzavi biti gay, stvarno je mnogo pritiska i nezadovoljstva zbog polozaja u drushtvu i raznoraznih propratnih sranja, pa s toga i frustracija koje gay-evi znaju da prazne na najgore moguce nachine po chemu su i dobro poznati pa i otuda se ne koristi u zargonu za dzabe rech "peder" da se opishe nechiji karakter
POZZ!
Ps. Ja jesam peder! Ali ne i karakterno!
Originally posted by tataI komunizam je super u teoriji.
Da raspravimo jednom za sva vremena!!!Nigde nije receno ni napisano od atrane vlasnika niti mene da ce biti zabranjen ulaz Romima,Transvestitima niti Lezbijkama!!!Govorili smo samo o tome da ce oni koji budu pravili probleme, biti odstranjeni tako da bi se gosti, koji su dosli da se provedu u "VIP" Club,osecali prijatno i da nemoraju da brinu da li ce im neko zgaziti na cipelicu ili prosuti pice po skupoj majichici!Obezbedjenje je takodje upozoreno da se prema gostima ponasa normalno,kulturno i da ne pravi probleme kao u pojedinim klubovima tako da se ni tu nemorate brinuti.Jedno od pravila kluba,za koje molim sve goste da ga se pridrzavaju, je upotreba toaleta za svrhu za koji je isti napravljen i ni u kakve druge svrhe! Znachi nema seksa u WC-u!!!!! A sad odoh na drugu temu o desavanjima u "VIP" Club-u
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!