Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li je *STATUS*...

HOT :carica:
18
22%
NOT HOT :bljak:
63
78%
By Sixto
I kao odgovor na devet strana dizanja na pijedestal i bacanja u blato on okaci svoje fotke! :lol:

Ti si esencija estrade na ovom forumu! Ne bi valjalo bez tebe! :lol:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Slika Slika

Slika Slika

Slika

Sixto, bila bi steta da ova DESETA, u neku ruku jubilarna stranica ne bude zacinjena slikama, tj da ostanu na prethodnoj strani....
By Sixto
Da da, nije bitno sta kazu, samo neka stave sto vecu sliku! :lol:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
bila bi steta ako si ti propustio jedan moj post na prethodnim stranicama, u kojem se pitam da li se krsi pravilnik ukoliko nekome prijateljski posavjetujes da nadje pomoc... :D

btw, potrazi na YouTube ime Ian Bernardo. Mislim da si ti balkanska verzija istog, samo sto se ne tripujes da znas da pjevas...
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by bananica

btw, potrazi na YouTube ime Ian Bernardo. Mislim da si ti balkanska verzija istog, samo sto se ne tripujes da znas da pjevas...
Oh...ne reci dva puta...Uskoro ce i ta faza ludila :cekam:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja cu samo reci :up: , ali obrnuto :down: za slike!
:zmija:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Zoe
Ja cu samo reci :up: , ali obrnuto :down: za slike!
:zmija:

Ha ha....svakako...Nesto ne vidim na tim slikama nista sto bi moglo i da lichi na "hot"...
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Originally posted by Vlada T
Status, yes. We had sex once. It was ok. Though I don't remember much of this particular event. He showed me his collection of memorabilia relating to Ceca. Very passionate on the subject, he was.

Ala ovde pljuste novi prilozi za biografiju mladog Statusa!! :cita:

Ne reci samo da si mu bio nesto poput one cuvene "Devojke iz grada"?

Licno mislim da si mu bio pre epsko-tradicionalna "verna ljuba".

:smilegrin:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
APELUJEM na sve komentatore u ovoj temi da postave svoje slike pa da ih uporedimo sa mojima.... nije fer da kometarisete mene a da ne vidimo kako to vi izgledate...

dobio sam mnogo sms-ova podrske.. i nekoliko ponuda da budem sa tim momcima....
prema tome, sto vise komentarisete, vise je udvaraca koji me danima proganjaju sms porukama...

:swan:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by *STATUS*
APELUJEM na sve komentatore u ovoj temi da postave svoje slike pa da ih uporedimo sa mojima.... nije fer da kometarisete mene a da ne vidimo kako to vi izgledate...

dobio sam mnogo sms-ova podrzske.. i nekoliko ponuda da budem sa tim momcima....
prema tome, sto vise komentarisete, vise je udvaraca koji me danima proganjaju sms porukama...

Hahaha..evo ga ponovo STATUS i njegove slike.Ajde FireGox okaci svoj usinuti lepi vratic,i osecacu se kao da sam na temi MOJA FOTKA ili sta god :smeh: :smeh: :smeh:

Udjes,izadjes i smoris se :drama:
Korisnikov avatar
By M M and I

I sta bismo dobili kad svi postavili slike kao status? Galeriju fotki ljudi bez lica...Robnu kucu donjeg vesa ili reklamu za prodavnicu trenerki?
Moguce je da bi licilo i na kolekciju razglednica iz muzeja o zivotu i delu arkanove udove?
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Sixto
Slika

Jesam prosao? :lol:

Kao sto rekoh...galerija ljudi bez lica...

No, iako ne videh facu, i iako mi odelo izgleda ko za sahranu...moram priznati da izgleda da se ispod tog odela krije dobra linija...siroko tamo gde treba i usko kud treba da je usko...A da okachish ti sliku bez tog odela...pre nego sto ponesesh ovamo one knedle sa sljivama :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
apelujem da se ova tema zatvori ili bar pritvori ... ubi me promaja!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Sixto ima lep vrat , na osnovu ovoga sto vidim, lepe usne....za ljubljenje :mljac:

Kad se setim svog prvog decka, imao je prelepe usne... nikada posle njega nisam naisao na slicne....

to je nesto pored ruku sto prvo primetim kod tipa...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica

OMG!:pucaodsmeha:nemoj vise, molim te:smeh: :smeh:

Da te ne znam, stvarno bih pomislio da se iza krije neka Tina Ivanovic, ili Dara Bubamara:vogue: :vogue: :vogue:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Deity Marduk
Hahaha..evo ga ponovo STATUS i njegove slike.Ajde FireGox okaci svoj usinuti lepi vratic,i osecacu se kao da sam na temi MOJA FOTKA ili sta god :smeh: :smeh: :smeh:

Udjes,izadjes i smoris se :drama:
Ja sam čak čuo da su mu došle ponude iz inostranstva da sa Madonnom snimi neki film.
Al je reko da je on patriota i da ako Ceca nije ništa snimala vani, neće bogami ni on, ni za kakve dolare! :srbin:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Stripi

Ja sam čak čuo da su mu došle ponude iz inostranstva da sa Madonnom snimi neki film.
Al je reko da je on patriota i da ako Ceca nije ništa snimala vani, neće bogami ni on, ni za kakve dolare! :srbin:
Pa jesi normalan? Naravno da covek nece da snima za dolare...Opao dolar ovih dana onako zestoko. A prognoze su da ce jos da opada...Zato sve ozbiljne "zvezde" kao sto je status snimaju samo za dinare.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Sixto
@ Mimi - kakvu crnu sahranu, o boze! :lol: Normalno odelo, samo sto nemam precesto priliku nositi ga!

A link do golisave slike, izvolite lepo, pa pustite volju na komentarisanje!

http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 39&page=30

Lele, kakav off! Na tudjoj temi promovises svoje slike! :lol:
Ha ha...na page 30 nema tvojih slika...barem meni ne prikazuje moj browser...a da pregledam toliku temu, stranicu po stranicu...e za to bas nemam vremena...ha ha
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by M M and I

I sta bismo dobili kad svi postavili slike kao status? Galeriju fotki ljudi bez lica...Robnu kucu donjeg vesa ili reklamu za prodavnicu trenerki?
Moguce je da bi licilo i na kolekciju razglednica iz muzeja o zivotu i delu arkanove udove?

Hahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaa, :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Reci cu samo :up: :up: :up:
Sve si dobro rekao :klap:
Korisnikov avatar
By Zoe

Pregledaj temu "Moja fotka" i tamo nadji moj nick pa vidi sta je hot :icequeen:
Mada, nikako nisi moja ciljna grupa, ali bar mozes da vidis sta je lepo dupe, sta je struk, sta su ramena, sta je lepa faca.......ima i decaka preslatkih, prosvrljaj....zapravo je VECINA njih slatka.....no, ukusi su razliciti, tebi se niko nece dopasti, niko nema trenerke i Cece i to....... :nesiguran:

:smeh: :smeh: :smeh:
:lood:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by spliff
zoe je HOT!!!

Very hot...E sad kad ja kao peder to kazem...zamislite tek kako onda lezbejke i str8 frajeri reaguju na njenu pojavu :mljac:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, sta vam je :lood: Status je hot! :smeh: (ej, majke mi, nema emoticona koji sada odrzava ovaj moj urnebesni smeh) :smeh: :smeh:
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Kaba bi Zoe zveknuo jedan kuronja od 25 cm smirila bi se ona :)
Korisnikov avatar
By KiWi
iju ... sad videh sixtove gole fotke ... :blush: ... nije naivan mali
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!