Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Vlada T
Status, yes. We had sex once. It was ok. Though I don't remember much of this particular event. He showed me his collection of memorabilia relating to Ceca. Very passionate on the subject, he was.
Originally posted by *STATUS*Hahaha..evo ga ponovo STATUS i njegove slike.Ajde FireGox okaci svoj usinuti lepi vratic,i osecacu se kao da sam na temi MOJA FOTKA ili sta god
APELUJEM na sve komentatore u ovoj temi da postave svoje slike pa da ih uporedimo sa mojima.... nije fer da kometarisete mene a da ne vidimo kako to vi izgledate...
dobio sam mnogo sms-ova podrzske.. i nekoliko ponuda da budem sa tim momcima....
prema tome, sto vise komentarisete, vise je udvaraca koji me danima proganjaju sms porukama...
Originally posted by *STATUS*
APELUJEM na sve komentatore u ovoj temi da postave svoje slike pa da ih uporedimo sa mojima.... nije fer da kometarisete mene a da ne vidimo kako to vi izgledate...
dobio sam mnogo sms-ova podrske.. i nekoliko ponuda da budem sa tim momcima....
prema tome, sto vise komentarisete, vise je udvaraca koji me danima proganjaju sms porukama...
Originally posted by Sixto
Jesam prosao?
Originally posted by *STATUS*OMG!:pucaodsmeha:nemoj vise, molim te:smeh:
Originally posted by Deity MardukJa sam čak čuo da su mu došle ponude iz inostranstva da sa Madonnom snimi neki film.
Hahaha..evo ga ponovo STATUS i njegove slike.Ajde FireGox okaci svoj usinuti lepi vratic,i osecacu se kao da sam na temi MOJA FOTKA ili sta god
Udjes,izadjes i smoris se
Originally posted by StripiPa jesi normalan? Naravno da covek nece da snima za dolare...Opao dolar ovih dana onako zestoko. A prognoze su da ce jos da opada...Zato sve ozbiljne "zvezde" kao sto je status snimaju samo za dinare.
Ja sam čak čuo da su mu došle ponude iz inostranstva da sa Madonnom snimi neki film.
Al je reko da je on patriota i da ako Ceca nije ništa snimala vani, neće bogami ni on, ni za kakve dolare!
Originally posted by SixtoHa ha...na page 30 nema tvojih slika...barem meni ne prikazuje moj browser...a da pregledam toliku temu, stranicu po stranicu...e za to bas nemam vremena...ha ha
@ Mimi - kakvu crnu sahranu, o boze! Normalno odelo, samo sto nemam precesto priliku nositi ga!
A link do golisave slike, izvolite lepo, pa pustite volju na komentarisanje!
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... 39&page=30
Lele, kakav off! Na tudjoj temi promovises svoje slike!
Originally posted by M M and IOriginally posted by *STATUS*
I sta bismo dobili kad svi postavili slike kao status? Galeriju fotki ljudi bez lica...Robnu kucu donjeg vesa ili reklamu za prodavnicu trenerki?
Moguce je da bi licilo i na kolekciju razglednica iz muzeja o zivotu i delu arkanove udove?
Originally posted by *STATUS*
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!