Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
@ dungoll ....... :mazi:
Korisnikov avatar
By Blady
Koja glupost, meni da je tako nko nesto rekao, pih.. ne znam ni sama, kako bih mu uzvratila.. sucker !
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Paki
@ dungoll ....... :mazi:
mhm... :psiholog:
to nama svima treba... kak je sjajno kada imas nekoga takvog u familiji, pa te lepo spusti na zemljicu crnu... i mokru... pa jos dva i pol metra nize....

:hyper:
Korisnikov avatar
By dungoll
Kako? Zašto? :iskolacen:
a ?

ma, pricao sam o svojoj rodjaki koja je shrink... pa me tako telefonom spusta na zemlju... ako je to tvoje kako zasto bilo uopste upuceno meni ovde ... :) :pivce:
Korisnikov avatar
By Paki
Ma to kapiram, nego mi je nejasno zašto te spušta? Suvo profesionalno je iskrena? :nerd:

(valjda sve ovo ima veze sa ovom temom... :misli: )
Korisnikov avatar
By dungoll
A sta bi mi znacila uteha, to je hrana za tastost... suv samar, stanje je takvo i takvo... vratiti na zemlju sanjara moras. tako je to ... u suprotnom, odsanjace svoje :D :potapsava:

i da jebeno ima veze sa temom, zasto... pa zato sto vecina pedera (ooops, geejeva, sorry for my political incorrectness) voli hraniti svoju tastinu, i to je fenomen gej populacije.... e pa vidis, tu se ja takodje ne uklapam, volim ubiti svoju tastost (kad god se u najmanjem pojavi) jer ;) eto... nervira me... sto me podseca da pisem i u jos jednom tredu.... :hug:
Korisnikov avatar
By Paki
Ja shrinkova imam nekoliko... I hvala im što postoje... :)

:hug:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by dungoll

I citam vas citam, toliko frke oko jednog obicnog povecerja u Alijansi...

- prvo... zasto bas ovaj quote... pa seks na chatu... meni nesto u poslednje vreme ne ide da to tako nadjem, ili imam perverzno i nepotrebno visoke kriterijume, ili nemam dobar tajming, ili ne umem da chatujem vise... nesto od toga je, ali meni to ne ide
OOooo jadna celava koka!Pa kako to?Ja znam da si ti ovako veoma snalazljiv u "piskaranju" :lol: ...pa kako to da nemas "srece" na cetu... :puzzle:
(btw.pisao sam generalno,kao jednu od mogucnosti)
- drugo ... upoznavanje ne mora da bude startovanje i to je tacno, i ja sam mali milion puta upoznao ok ljude dole (ma koliko ume da bude u kontradikciji sa time da dole povremeno dodje jako trula ekipa) ... i retko sam prilazio nekome radi starta... posto ne volim da random pridjem, volim da obavim igru zvanu eye contact, ali to ovde ljudi ne umeju cini mi se da igraju, a mozda se ja samo tripujem.
Trip:shmi:
- trece ... ako meni neko pridje :D postoji jako fin nacin da mu kazes zdravo, ja se zovem tako_i_tako ... nastavis pricu, kurtoazije radi, i u nekom momentu mu kazes (presuming da taj neko tebi kaze svidjas mi se) da, i ti meni, ili sto je takodje jako lako reci (narocito ako je neko koga zaista ne poznas) ali ti meni ne...
Jbg-a ja se tu uvek zbunim pa onda pokusavajuci da budem fin nastavim i userem jos gore :testerica:
- cetvrto ... da ja imam takodje dojam da su dole ljudi jako , jaaaaako zvezdasto raspolozeni, i ukoceni, i nepristupacni drugim ljudima...
Nemam pojma,sva sreca pa me lece dovoljno inspirisu za djusku,pa ne obracam paznju... :tamoamo:
- peto (necu vise majke mi :avalon: ) ... kako dole uglavnom provodim vreme sa ljudima koje znam ili sa ljudima sa kojima se inace druzim... uglavnom ne odlazim dole da bih nuzno nekog startovao, mada skoro uvek dobijem "hocu nekog da startujem - groznicu" ali me to prodje... :)
Istina i meni cesto krene taj rash,ali ako sam bas smoren onda krenem da djuskam(pijan,naduvan or whatever) i zaboravim na ljude oko mene...i meni finoooooo.. :smeh:

Btw.Tako sam se nasmejao kad sam provalio ko mi citirao post :cool: :canttouchthis:

:djavo:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
I jos nesto,posto smo kod doticne teme.Naime,skoro sam provalio da kad sam pijan(i to kad pijem tekilu,nemam pojma zasto bas kad pijem nju,ali jbga tako je :D ) volim da se "povatam" sa nekim onako "nevino".A sutra ne mora ni da mi se javi....OMG!!! postajem promiskuitetna!!!.... :smeh: :zid: :rock: :roll:

Jos samo da pocnem da zaskacem lece ,ima odma da se prijavim na kliniku za posrnule tetke.... :psiholog:

:tehno: :tehno: :tehno:
By Swanheart
Originally posted by Deity Marduk
I jos nesto,posto smo kod doticne teme.Naime,skoro sam provalio da kad sam pijan(i to kad pijem tekilu,nemam pojma zasto bas kad pijem nju,ali jbga tako je :D ) volim da se "povatam" sa nekim onako "nevino".A sutra ne mora ni da mi se javi....OMG!!! postajem promiskuitetna!!!.... :smeh: :zid: :rock: :roll:

Jos samo da pocnem da zaskacem lece ,ima odma da se prijavim na kliniku za posrnule tetke.... :psiholog:

:tehno: :tehno: :tehno:

ahaaaaa
a ne zaskaces ih vec :lukavi:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Pa pored onih "kipova" sta cu,moram sa lecama da se lizem.... :mljac:

:grouphug:
By polarlicht4.1
Moja ne-baš-tako-str8 prijateljica ima identičan "problem" samo sa rumom. Stvarno ne znam šta je sa vama, ja se samo blentavo :D a ponekad i :pucaodsmeha: ....I pre nego što Swanka doda - vidim patuljčice. :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by *STATUS*
....kaze da u klubovima na Zapadu totalno drugacije fukncionise.. da se svi zezaju, nema utripovanih momaka koji misle da ceo klub gleda bas u njih i da su svi dosli tu da bi neko bas njih muvao.... smesno ali istinito.... fazon JK i Ceca mi je tek hit.... svi misle da su oni Karleusa ili Ceca i da su onima koji su dosli u Alijansu ucinili uslugu pa su se tu pojavili...
Eh, pa to ti je problem sa malim sredinama kao sto je nasa zemlja.
Sto manja sredina, to vise umisljenih velicina.
Zato, STATUSE, bezi na zapad !
:pas:
Korisnikov avatar
By dungoll
@ My Bierded friend Drti Marduk...

Jbg, ti bar imas lece, ja se kao vise drzim str8 faghegousha, i onda kad bih poceo da ih ˙vatam, pomislile bi da sam se preobratio... i onda sta sam napravio... ovako... bolje da se pravim lood... tako i izgledam... btw, vidimo se u petak/subotu.... :) :kosach:
Korisnikov avatar
By Paki
... bolje da se pravim lood... tako i izgledam...
Istina... :uplasen:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja sam bas veseo kad popijem.
Nekako mi sve super i svi su mi super. Niko me ne nervira kad popijem.
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by A.F.K.A.OB
:up: Isti slucaj...Nego da ja dam oglas:

Pozajmljujem lecu svim smorenim pederima na zurkama,20evra pola sata!

:smeh: :opatica: :lood:
Korisnikov avatar
By dungoll
naravno ... pa sto bih pio inace... :) :unic0rn:
Korisnikov avatar
By dungoll

dam ti dva eura :) :alexis:
Korisnikov avatar
By dungoll
... bolje da se pravim lood... tako i izgledam...
Istina... :uplasen:
ne plasi se Paki... znas da uvek lud jebe zbunjenog... samo da nadjem zbunjenog... i sve ce biti ok :) :leviathan:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk

HA! Pa nije ti ovo licitacija...ccc 20 evra (sa uracnatim PDV-om) :adiktusha:

Mada i u naturi nije problem... :ugriz: :stopdrogi: :spliff:

:D
Korisnikov avatar
By dungoll

Dam ti 20 centi ? :) (zaboravljas kako se jevreji cenjkaju... a natura - :fuckbed: neeeee ... placam samo solarno, ili ti centi na sunce) :evil:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk

Dam ti 20 centi ? :) (zaboravljas kako se jevreji cenjkaju... a natura - :fuckbed: neeeee ... placam samo solarno, ili ti centi na sunce) :evil:
Jaoooo s'kim sam ja nasao da se cenkam :drama: .......adje daj sta das....pa da zavrsimo sa tim... :drama: :shamar:

:pivce: :dance: :pivce:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja pijem zato sto volim, to sto me tad niko ne nervira mi dodje kao posledica. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kako neko moze da voli da pije... :bljak:

Ja sam fin! A i ne podnosim okus alkohola...

Mogu ja da nagnem sta hoces ali nema tu zadovoljstva, te stoga ne pijem uopste.

Za dobar provod je bitna dobra muzika drustvo... (shipka... shank :lol: )
Korisnikov avatar
By ganjarolla
O bože koje sele, par puta sam išao u gej klubove samo da vidim jel trza iko na mene, u Njemačkoj su trzali svi u Zagrebu trebaš da tepaš likovima jer su face.
Ti svi ljudi trebaju da odrastu, djetinjstvo prestaje kad legalno možeš da daš šupka svima. :isus: :pop: :smokin:
Korisnikov avatar
By dungoll
Ja pijem zato sto volim, to sto me tad niko ne nervira mi dodje kao posledica. :D
Pa ja pijem zato sto sam alkos... :D i zato sto volim ukus viljamovke, loze, dunje, piva, vina... a posledice su inevitable... i sta sada :D :apprentice:
Korisnikov avatar
By dungoll
mhm... da nastavimo ovu temu ... preko jucerasnje noci sa dodatnim fenomenima gej populacije... pffffffffffffffffff ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!