Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Tresh-grl
Bila u Slovackoj sa Deksijem i jos 2 ortakinje 11 dana...4 dana u Bratislavi a 5i smo otisli u mesto Chata Kozyar,neki crnogorac drzi deo toga i dali nam kolibu free,nista nismo platili....u Bratislavi havarisanje i klubovi,u CK-u Pijanke u kolibi,esidi u shumama i ludilo na trance zurkicama koje su se odrzavale pored sume.
Ja nisam verovala koliko mi je bilo dobro....prvih 5 dana bez spavanja,6i svi preaspavali pa onda jos toliko awake....
Ni sama ne znam koje sam kolicine alkohola i droge unela u sebe i ostala normalna.
Bilo je za medalju u svakom slucaju :D
Jbt kako nam je bilo dobro :)
Poenta je u tome da bude neponovljivo valjda,jbg.
Korisnikov avatar
By Shmi
Bila sam u Grckoj na ostrvu Zakintos. Prelepo je bilo,obisli i ostrvo Kefaloniju i isli u vodeni park. Neponovljivo iskustvo. Otjem opet na more! :placko:
Korisnikov avatar
By Draco
Bilo je ok, ali u Bugarsku <i preko Jolly/ja> vise nope.
Trenutno pregovaramo gde cemo sledece godine; ja bih Maltu a zhena bi Tasos.
By Snow_Crystal
Originally posted by Draco
Bilo je ok, ali u Bugarsku <i preko Jolly/ja> vise nope.
Trenutno pregovaramo gde cemo sledece godine; ja bih Maltu a zhena bi Tasos.
Bila na Malti i moja ti je preporuka da ipak odaberes Tasos....:eu:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Radio sam preko leta ,tako da od odmora nema nista.Ali kad umemo u obzir da se zajebavam preko cele godine,onda to i nije tako strasno... :sigh: :D :roll:
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Odlicno i odmorno... iako je bila neka takoreci porodicna kombinacija, moram da priznam da mi je tih deset dana u Igalu proslo iznad ocekivanja...

Svaka desetka za Crnogorce... spasilac za Zanjica... plavisha sto prodaje razglednice sa vasim licnim fotografijama... konobar sa jezich frizuricom... Nemac sa Zanjica... Nemac iz Igala... konobar iz Kantule (moj favorit!)... mali Italijan, fudbaler na pripremama (mislim da se zove Smjuel?!)... i tako... jos par njih su mi TOTALNO bili simboli onoga sto sam video tamo... nemam reci...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Pre nekoliko dna bila u Konstanci. Nije lose, meni se dopalo, mislim da leti moze da bude skroz ok, mada... 900km od Beograda, i to najvecim delom kroz Rumuniju... Putevi su ok, ali voze kao nenormalni. :pms:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by Nisam_Ja
Odlicno i odmorno... iako je bila neka takoreci porodicna kombinacija, moram da priznam da mi je tih deset dana u Igalu proslo iznad ocekivanja...

Svaka desetka za Crnogorce... spasilac za Zanjica... plavisha sto prodaje razglednice sa vasim licnim fotografijama... konobar sa jezich frizuricom... Nemac sa Zanjica... Nemac iz Igala... konobar iz Kantule (moj favorit!)... mali Italijan, fudbaler na pripremama (mislim da se zove Smjuel?!)... i tako... jos par njih su mi TOTALNO bili simboli onoga sto sam video tamo... nemam reci...
Uopshte me ne chudi shto ti je bilo lepo :)
Pitam se kako propustih takvu stranu Igala :opatica:
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja
Originally posted by Claires_Horrors
Originally posted by Nisam_Ja

Uopshte me ne chudi shto ti je bilo lepo :)
Pitam se kako propustih takvu stranu Igala :opatica:
:bouncy: Mislim da je kod mene bio KLASICAN slucaj Marfijevog zakona! Da sam isao sa nekim gay ortacima ili u kojoj vec navedenoj kombinaciji, ko zna kako bih prosao... ovako, sa porodicnim prikljuchcima all the time uza se... eh, nije mi bilo lako...

Shetamo se uvece tako po 'kroazeti' ... kad su poceli da iskacu ispred mene i BUKVALNO da se sudaramo sa pre-presumnjivim pogledima :shocked: ... nije mi bilo lako... ali, kapiram da se mozda nista od toga ne bi desavalo da sam bio u nekoj drugoj postavi... tako ti je to... :cigareta:

Mada, bio sam TOLIKO puta sam u vodi, i ono... taj 'Nemac iz Igala'... vozio je onu jebenu pedolinu ili kako vec... sve sa nekim bucmastim detetom koje se jurcalo tu unaokolo i ronilo... a ovaj blene, bulji... lele... kad je ono dete par puta viknulo 'papa!papa!'... mislim se, idi bre, covece, dodjavola... :alexis:

To je samo JEDNA od situacija... za ostale... bolje mi je da cutim... :vatrica:
Korisnikov avatar
By .L O S T
super!
dosta kvalitetnog sexa, nije bilo neocekivanih problema.. ma super ko i svuda gde odemo:jumpfuck:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!