Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by dungollOOooo jadna celava koka!Pa kako to?Ja znam da si ti ovako veoma snalazljiv u "piskaranju" ...pa kako to da nemas "srece" na cetu...
I citam vas citam, toliko frke oko jednog obicnog povecerja u Alijansi...
- prvo... zasto bas ovaj quote... pa seks na chatu... meni nesto u poslednje vreme ne ide da to tako nadjem, ili imam perverzno i nepotrebno visoke kriterijume, ili nemam dobar tajming, ili ne umem da chatujem vise... nesto od toga je, ali meni to ne ide
Originally posted by dungollTrip:shmi:
- drugo ... upoznavanje ne mora da bude startovanje i to je tacno, i ja sam mali milion puta upoznao ok ljude dole (ma koliko ume da bude u kontradikciji sa time da dole povremeno dodje jako trula ekipa) ... i retko sam prilazio nekome radi starta... posto ne volim da random pridjem, volim da obavim igru zvanu eye contact, ali to ovde ljudi ne umeju cini mi se da igraju, a mozda se ja samo tripujem.
Originally posted by dungollJbg-a ja se tu uvek zbunim pa onda pokusavajuci da budem fin nastavim i userem jos gore
- trece ... ako meni neko pridje postoji jako fin nacin da mu kazes zdravo, ja se zovem tako_i_tako ... nastavis pricu, kurtoazije radi, i u nekom momentu mu kazes (presuming da taj neko tebi kaze svidjas mi se) da, i ti meni, ili sto je takodje jako lako reci (narocito ako je neko koga zaista ne poznas) ali ti meni ne...
Originally posted by dungollNemam pojma,sva sreca pa me lece dovoljno inspirisu za djusku,pa ne obracam paznju...
- cetvrto ... da ja imam takodje dojam da su dole ljudi jako , jaaaaako zvezdasto raspolozeni, i ukoceni, i nepristupacni drugim ljudima...
Originally posted by dungollIstina i meni cesto krene taj rash,ali ako sam bas smoren onda krenem da djuskam(pijan,naduvan or whatever) i zaboravim na ljude oko mene...i meni finoooooo..
- peto (necu vise majke mi ) ... kako dole uglavnom provodim vreme sa ljudima koje znam ili sa ljudima sa kojima se inace druzim... uglavnom ne odlazim dole da bih nuzno nekog startovao, mada skoro uvek dobijem "hocu nekog da startujem - groznicu" ali me to prodje...
Originally posted by Deity Marduk
I jos nesto,posto smo kod doticne teme.Naime,skoro sam provalio da kad sam pijan(i to kad pijem tekilu,nemam pojma zasto bas kad pijem nju,ali jbga tako je ) volim da se "povatam" sa nekim onako "nevino".A sutra ne mora ni da mi se javi....OMG!!! postajem promiskuitetna!!!....
Jos samo da pocnem da zaskacem lece ,ima odma da se prijavim na kliniku za posrnule tetke....
Originally posted by Deity MardukMoja ne-baš-tako-str8 prijateljica ima identičan "problem" samo sa rumom. Stvarno ne znam šta je sa vama, ja se samo blentavo a ponekad i ....I pre nego što Swanka doda - vidim patuljčice.
I jos nesto,posto smo kod doticne teme.Naime,skoro sam provalio da kad sam pijan(i to kad pijem tekilu,nemam pojma zasto bas kad pijem nju,ali jbga tako je ) volim da se "povatam" sa nekim onako "nevino".A sutra ne mora ni da mi se javi....OMG!!! postajem promiskuitetna!!!....
Originally posted by *STATUS*Eh, pa to ti je problem sa malim sredinama kao sto je nasa zemlja.
....kaze da u klubovima na Zapadu totalno drugacije fukncionise.. da se svi zezaju, nema utripovanih momaka koji misle da ceo klub gleda bas u njih i da su svi dosli tu da bi neko bas njih muvao.... smesno ali istinito.... fazon JK i Ceca mi je tek hit.... svi misle da su oni Karleusa ili Ceca i da su onima koji su dosli u Alijansu ucinili uslugu pa su se tu pojavili...
Originally posted by A.F.K.A.OBIsti slucaj...Nego da ja dam oglas:
Ja sam bas veseo kad popijem.
Nekako mi sve super i svi su mi super. Niko me ne nervira kad popijem.
Originally posted by Deity Mardukdam ti dva euraOriginally posted by A.F.K.A.OBIsti slucaj...Nego da ja dam oglas:
Pozajmljujem lecu svim smorenim pederima na zurkama,20evra pola sata!
Originally posted by dungollOriginally posted by Deity Mardukdam ti dva euraOriginally posted by A.F.K.A.OBIsti slucaj...Nego da ja dam oglas:
Originally posted by Deity MardukDam ti 20 centi ? (zaboravljas kako se jevreji cenjkaju... a natura - neeeee ... placam samo solarno, ili ti centi na sunce)Originally posted by dungollOriginally posted by Deity Mardukdam ti dva euraOriginally posted by A.F.K.A.OBIsti slucaj...Nego da ja dam oglas:
HA! Pa nije ti ovo licitacija...ccc 20 evra (sa uracnatim PDV-om)
Mada i u naturi nije problem...
Originally posted by dungollJaoooo s'kim sam ja nasao da se cenkam .......adje daj sta das....pa da zavrsimo sa tim...Originally posted by Deity MardukDam ti 20 centi ? (zaboravljas kako se jevreji cenjkaju... a natura - neeeee ... placam samo solarno, ili ti centi na sunce)Originally posted by dungollOriginally posted by Deity Mardukdam ti dva euraOriginally posted by A.F.K.A.OBIsti slucaj...Nego da ja dam oglas:
HA! Pa nije ti ovo licitacija...ccc 20 evra (sa uracnatim PDV-om)
Mada i u naturi nije problem...
Originally posted by dungollJa pijem zato sto volim, to sto me tad niko ne nervira mi dodje kao posledica.Originally posted by A.F.K.A.OBnaravno ... pa sto bih pio inace...
Originally posted by A.F.K.A.OBPa ja pijem zato sto sam alkos... i zato sto volim ukus viljamovke, loze, dunje, piva, vina... a posledice su inevitable... i sta sadaOriginally posted by dungollJa pijem zato sto volim, to sto me tad niko ne nervira mi dodje kao posledica.Originally posted by A.F.K.A.OBnaravno ... pa sto bih pio inace...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!