Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SixtoMilo moje, ništa se ti ne brini, ja ću da ti otključam kavez i da te pustim sa lanca, pa kad Zonče dođe ponovo da te maltretira, ti samo skoči na njega...
Drmala mi kavez! Pizdohara!
Originally posted by RACABGpa ne znam kada se vidjamo, svakakve sam price cuo o tebi !?
hot ma to je malo
tri puta hot , ma pet puta hot
statuse kad se vidimo opet da se malo grejem
Originally posted by *STATUS*Bili smo tu svo vreme, no ti slabo čitaš :namig:
Jako sam pocastvovan sto je vecina forumasa pohrlila da bas u ovoj temi da svoje misljenje...
svako je razlicit i bilo bi veliko zlo kada bi svi ljudi bili isti...
hvala onima koji su na momoj strani a hvala i onima koji me pljuju, to je dobr jer shvatam, kako ja, tako i vecina ljudi, ko je kakav covek... prema tome ne opterecuje me misljenje tamo nekih polumozgasa...
lepo rece Duda Maljkovic... da me pljuju momci da naslovnih strana svetski poznatih casopisa za muskarce,momci koji krase kalendara poznatih kompanija, ili neko ko je uspeo nesto u zivotu... to bi mozda trebalo da dopre do mene... ovako me pljuje sacica isfrustriranih momaka koij pre svega nisu zadoljni svojim zivotom, pa tek onda zivotima drugih ljudi....
posebno sam pocastvovan sto je u ovoj temi doslo do "vasksnuca" Dragonite-a i Dominiona posle toliko vremena se u mojoj temi vracaju na Velika vratra Foruma... sve preko mojih nejakih ledja
sipma mi je ova tema, za relaksaciju....
mislim da je ovo tema koja je oborilla sve rekorde posete i komentarisanja....
hvala vam dragi moji prijatelji i oni koji to niakda nece moci da budu
Originally posted by Dragonitepwnt jel to znaci da si se i ti zvanicno pridruzio u redove statusovih 'the ones that got away'
Bili smo tu svo vreme, no ti slabo čitaš :namig:
Uzgred, javno bih te zamolio da prestaneš da pokušavaš da se upoznaš sa mnom preko gayromea, i to preko oba profila koje imaš tamo. Mislim, da ne bude kao u vicu: Ne, ne i ne!
I da, ne mogu da odolim (male stvari su i najslađe): molim te da prestaneš da tvrdiš da si iz grada Kragujevca. Na teritoriji opštine jesi, ali u gradu nisi. Mislim, nije bitno odakle je ko, ali mi Kragujevčani nismo radi da nas identifikuju na mapi kao 'ono mesto iz kojeg je onaj.'
Originally posted by Dragonite
Uzgred, javno bih te zamolio da prestaneš da pokušavaš da se upoznaš sa mnom preko gayromea, i to preko oba profila koje imaš tamo. Mislim, da ne bude kao u vicu: Ne, ne i ne!
I da, ne mogu da odolim (male stvari su i najslađe): molim te da prestaneš da tvrdiš da si iz grada Kragujevca. Na teritoriji opštine jesi, ali u gradu nisi. Mislim, nije bitno odakle je ko, ali mi Kragujevčani nismo radi da nas identifikuju na mapi kao 'ono mesto iz kojeg je onaj.'
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!