Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li je *STATUS*...

HOT :carica:
18
22%
NOT HOT :bljak:
63
78%
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Dragonite
...Razumite nas, zaštita. [/i]
i to bi bila definicija "safe sex-a" za danas :giggle: :zen:
By Dragonite
Originally posted by Sixto
Da da!
Miran, Sixto, miran! K' nozi! Šta ti je to uradilo ono zlo Zonče, opet se igralo sa tobom?!
By Dragonite
Originally posted by Dominion
...Razumite nas, zaštita. [/i]
i to bi bila definicija "safe sex-a" za danas :giggle: :zen:
E, kad bi oni samo znali... :gatara:
By Sixto
Drmala mi kavez! Pizdohara!
By Dragonite
Originally posted by Sixto
Drmala mi kavez! Pizdohara!
Milo moje, ništa se ti ne brini, ja ću da ti otključam kavez i da te pustim sa lanca, pa kad Zonče dođe ponovo da te maltretira, ti samo skoči na njega...

Ali nemojte opet da oborite tapiserije, Dominion će da poludi...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Jako sam pocastvovan sto je vecina forumasa pohrlila da bas u ovoj temi da svoje misljenje...

svako je razlicit i bilo bi veliko zlo kada bi svi ljudi bili isti...

hvala onima koji su na momoj strani a hvala i onima koji me pljuju, to je dobr jer shvatam, kako ja, tako i vecina ljudi, ko je kakav covek... prema tome ne opterecuje me misljenje tamo nekih polumozgasa...

lepo rece Duda Maljkovic... da me pljuju momci da naslovnih strana svetski poznatih casopisa za muskarce,momci koji krase kalendara poznatih kompanija, ili neko ko je uspeo nesto u zivotu... to bi mozda trebalo da dopre do mene... ovako me pljuje sacica isfrustriranih momaka koij pre svega nisu zadoljni svojim zivotom, pa tek onda zivotima drugih ljudi....

posebno sam pocastvovan sto je u ovoj temi doslo do "vasksnuca" Dragonite-a i Dominiona posle toliko vremena se u mojoj temi vracaju na Velika vratra Foruma... sve preko mojih nejakih ledja :)

sipma mi je ova tema, za relaksaciju....

mislim da je ovo tema koja je oborilla sve rekorde posete i komentarisanja....

hvala vam dragi moji prijatelji i oni koji to niakda nece moci da budu :)

:leviathan:
Korisnikov avatar
By Dominion
my spidey sense is telling me da ce ovo po svemu sudeci liciti na rvanje grcko-rimskim stilom na trampolini :saint2: :okret:
By RACABG
hot ma to je malo
tri puta hot , ma pet puta hot
statuse kad se vidimo opet da se malo grejem ;)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by RACABG
hot ma to je malo
tri puta hot , ma pet puta hot
statuse kad se vidimo opet da se malo grejem ;)
pa ne znam kada se vidjamo, svakakve sam price cuo o tebi !?

cuo sam da iskoriscavas zbunjene klince koji ne znaju sta hoce od zivota :) :)

ma jebes price, mozemo sutra popodne da se vidimo ako si slobodan :bj:

:okret:
By RACABG
e moze,
upalicu klimu da se ne preznojavam od tolike toplote ;)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
klima...lubrikanti, kondomi.... sve da bude spremno....

i da, nadam se da si skinuo nove pesme Zvezda Granda... da slusamo dok se sexamo :)
By RACABG
zar sumnjash u mene :) ))))))))
By Dragonite
Originally posted by *STATUS*
Jako sam pocastvovan sto je vecina forumasa pohrlila da bas u ovoj temi da svoje misljenje...

svako je razlicit i bilo bi veliko zlo kada bi svi ljudi bili isti...

hvala onima koji su na momoj strani a hvala i onima koji me pljuju, to je dobr jer shvatam, kako ja, tako i vecina ljudi, ko je kakav covek... prema tome ne opterecuje me misljenje tamo nekih polumozgasa...

lepo rece Duda Maljkovic... da me pljuju momci da naslovnih strana svetski poznatih casopisa za muskarce,momci koji krase kalendara poznatih kompanija, ili neko ko je uspeo nesto u zivotu... to bi mozda trebalo da dopre do mene... ovako me pljuje sacica isfrustriranih momaka koij pre svega nisu zadoljni svojim zivotom, pa tek onda zivotima drugih ljudi....

posebno sam pocastvovan sto je u ovoj temi doslo do "vasksnuca" Dragonite-a i Dominiona posle toliko vremena se u mojoj temi vracaju na Velika vratra Foruma... sve preko mojih nejakih ledja :)

sipma mi je ova tema, za relaksaciju....

mislim da je ovo tema koja je oborilla sve rekorde posete i komentarisanja....

hvala vam dragi moji prijatelji i oni koji to niakda nece moci da budu :)

:leviathan:
Bili smo tu svo vreme, no ti slabo čitaš :namig:

Uzgred, javno bih te zamolio da prestaneš da pokušavaš da se upoznaš sa mnom preko gayromea, i to preko oba profila koje imaš tamo. Mislim, da ne bude kao u vicu: Ne, ne i ne!

I da, ne mogu da odolim (male stvari su i najslađe): molim te da prestaneš da tvrdiš da si iz grada Kragujevca. Na teritoriji opštine jesi, ali u gradu nisi. Mislim, nije bitno odakle je ko, ali mi Kragujevčani nismo radi da nas identifikuju na mapi kao 'ono mesto iz kojeg je onaj.'
Korisnikov avatar
By Vlada T
Status, yes. We had sex once. It was ok. Though I don't remember much of this particular event. He showed me his collection of memorabilia relating to Ceca. Very passionate on the subject, he was.

We don't have much in common and we're far from being a bingo match when it comes to carnal pleasures. But, he seems nice, and honest and well-meaning. And for one thing, he's never truly malicious.

Unlike some contributors here. For instance, I shall never forget Dragonite and his feeble, deplorable and utterly preposterous attempt to stage a serious "cat-fight" with his then inseparable friend B...ie, in the presence of total strangers and for no apparent or coherent reason, whatsoever. I suppose the queens were rehearsing for admission audition for their provincial amateur theater...

At any rate, he may not be that hot, but he's unaffected. Which is something.
Korisnikov avatar
By Cruiser
Molim administratora da obezbedi brisanje imena mojih dragih osoba sa ove "teme", posebno mog decka i moje prijateljice.

Njihovo pominjanje ovde je kolateralna steta nekada davno prosipane zuci i to samo iz razloga sto sam navedene noci bio opravdano sprecen da se pojavim u alijansi.

Hvala.
Korisnikov avatar
By Dominion
Bili smo tu svo vreme, no ti slabo čitaš :namig:

Uzgred, javno bih te zamolio da prestaneš da pokušavaš da se upoznaš sa mnom preko gayromea, i to preko oba profila koje imaš tamo. Mislim, da ne bude kao u vicu: Ne, ne i ne!

I da, ne mogu da odolim (male stvari su i najslađe): molim te da prestaneš da tvrdiš da si iz grada Kragujevca. Na teritoriji opštine jesi, ali u gradu nisi. Mislim, nije bitno odakle je ko, ali mi Kragujevčani nismo radi da nas identifikuju na mapi kao 'ono mesto iz kojeg je onaj.'
pwnt :hail: jel to znaci da si se i ti zvanicno pridruzio u redove statusovih 'the ones that got away' :tuc: :klap:

damn it, ja mislio da sam poseban :rida: :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
OMG like this subject is like so yesterday and stuff!

Like people get over it already!

Like even I got over it and like moved on like!

OMG like it's sooooo past bed time... like I gotta go now!
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Uh!Leti prljavi ves na sve strane,cak sam i ja malo stavio na gomilu :ves: :ves: :ves:

:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Dominion
like...make like a tree and leave already!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Like a tree?

Like what kind of tree?

Like why?

I don't get it! :plavuso:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Like there's no explanation in that dictionary!

Like never mind... I doubt I would understand it anyway!
Korisnikov avatar
By Rada Ivanovic
Pa cim se ovoliko polemise o STATUSU , to mora da je paznje vredan momak.
Iako sam u nacelu lezba, nemam nista protiv dobrog parcheta mushkog mesa, a ova tema me je naterala da zakljucim da je STATUS really hot, bez obzira na rezultate ankete, koji su verovatno takvi samo iz malicioznih razloga.
:kada:
Korisnikov avatar
By svichky
slazem se sa radom u jednoj stvari a to je da kakav god da je ljudima, privlacan ili neprivlacan, ocigledno je atraktivan u tom smislu da privlaci paznju ljudima svojim stavovima i ponasanjem, a sad da li u pozitivnom ili negativnom smislu, to ne znam...ova anketa kao i svaka druga mi je krajnje suvisna jer se opet generalizacijom, koju moram napomenuti ne volim, dolazi do zakljucka koji apsolutno ne mora nista da znaci, pogotovo kad su u pitanju tako subjektivne stvari kao sto su dopadljivost...znaci variraju od osobe do osobe...totalno mi je nejasna namera koju je zacetnik ove teme imao...a iskrenooo po statusovim postovima pretpostavljam da se sad oseca kao na sedmom nebu, jer barem po onome sto sam procitao imam utisak kao da upija paznju koju su mu drugi ljudi posvetili na ovoj temi samo postujuci, nebitno u kom smislu, sto moram priznati da lici meni barem na narcisoidnost i egocentricnost...ali ok, ocigledno je takav...bolje takav nego nesiguran, bolje za njegaa sad da li za ljude oko njega, to je vec malo teze, opet ne znam decka...
Korisnikov avatar
By Zoe
Istina, Status je (opet) dobio puno paznje, ali je ocigledno da je imao ko i da mu je da :zid:

No, ovde se ipak radi o ljudima koji su MORALI da kazu da im se on NE SVIDJA, pa sad, ako i takva paznja njemu godi, onda ok, neka uziva momak.
Korisnikov avatar
By *STATUS*

ISTINA je, uocio sam nekog ciji me je porofil na romeu jako zasmejao, pre svega slikom rasrecenih ruku nekoga ko ima 120 kilograma.... pa rekoh da ostvarim kontakt, sva sreca pa nisam....

To sto tvrdim da sam iz KRAGUJEVCA ne znaci da se stidim mesta odakle sam ... Od mog mesta do centra grada Kragujevca ima tacno 7 km.. da li to znaci da neko ko je sa Banovog brda, Novog Begorada, Mirijeva, Bezanijske kose, kada dodje npr u KRAGUJEVAC treba da kaze iz kog je kraja ili je greh reci da je iz Beograda....

imam srecu pa sam pre punih 6 godina dosao u Beograd a pre toga 4 godine proveo u Novom Sadu... pa nisam bio u "dolini gladi" poslednjih DESET GODINA ...za to vreme sam imao sta da jedem, gde da izlazim i da vidim vecinu stvari koje su neki ljudi u Kragujevcu imali prilike samo na tv-u da vide....

prema tome, dragi moj Dragonite, molim te da me ostavih na miru i da se manes pljuvacine po meni, jer ti nikada nista lose nisam ni uradio ni rekao, a to sto me stalno pljujes, ogovaras i na druge necine mrzis je tvoj licni problem....

ponavljam, imao sam srecu da odem iz doline "gladi" i da osetim svu slobodu, sve lagodtnosti koji vecina ljudi iz Kragujevca dozivi samo par sati izmedju dolaska na dolazne perone Beogradske autobuske stanice i polaska autobusa nazad za Kragujevac....

izvinjavam se ako sam nekoga uvredio, nije mi bila namera...

:muzika:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Hajde sad, STATUSE, ovde se glasa da li si HOT ili nisi, a nije predvidjena tema za tvoje zivotne ispovesti obojene romanticnim, socrealisticnim zadahom.
Inace, glasala sam da si HOT !
:)
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Slika Slika

Slika Slika

Slika

ovo ce najverovatnije biti izdanje u kojem cu u petak doci u Alijansu.... pitate se mozda zasto bas ovako ...

ko zna...
Korisnikov avatar
By *STATUS*
bananice, naravno da necu pokriti facu...zasto bih....to sam uradio jer neki ljudi na ovom Forumu nisu vredni da vide moje lice...

svi oni koji jesu, imaju tu priliku da me vide uzivo...

ostale zaobilazim u najsirem luku....

:)

:shake:
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!