Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Sutekh
Originally posted by M M and I
Originally posted by Sutekh
za ubuducje: Windows instaliraj na zasebnoj particiji
Najbolje ako imas dva HD-a da ti na C: stoji Windows...a dokumenti na D: ... Onda i kad potpuno preformatiras HD (ponovo instaliras OS) neces izgubiti te dokumente sa D:

Ako ne mozes da udjes...cim ukljucis komp ubaci disk sa Windows-om u citac i zatvori pre nego se ugasi. Zatim drzi stisnuto f8 (cini mi se) ...pa posle biraj da starta sa diska umesto sa HD-a.
Ja imam 2 HDa (ukupno 250gb), ali takodje imam i 4-5 particija. Jedna je od 20gb i na njoj je samo Windows i neki sitni programi, ostale su mi za podatke. Ne trebaju ti 2 harda, zato shto iz samog biosa mozhesh da pravish particije (ili preko programa partition magic) i onda ih unutar njega formatirash i vozish.

Za ubuducje #2: Drzhi instalacioni kod sebe!.

Sad videh da je Kiborg napisao sve ovo.. :cupakosu:
Znam...ne trebaju dva harda...Ali ako ima onda mu je to najjednostavnije...Meni su u kompu dosla dva harda ugradjena...pa ne moram da se zezam sa particijama. Ako nema onda moze i sa particijama.
Korisnikov avatar
By Sutekh
u principu, isto ti se vata:)
Korisnikov avatar
By stefan19
Kupi Apple kompjuter... Salim se.
Vidi da podignes sistem u safe mood-u. Ako nece, moj ti je savet da lepo reinstalirash windows i nema frke. Ako je virus ocistices ga, a taman ces malo i osveziti komp.
Good Luck
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!