Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by M M and IOriginally posted by ZoePa rekoh ja...Mozda je najbolje i pustiti ih da zive u svojim iluzijama, svojoj licnoj maloj stvarnosti i svom ludilu...Njima lepo a nas ne kosta bas tako mnogo...
Sa Dirtyjem to nije slucaj, ali ako on misli da jeste (tu se ne razlikuje puno od Statusa;obojica su ubedjeni-jedan da je pametan, drugi da je hot), onda ga treba pustiiti da misli, ne ubedjivati ga, jer on nije u stanju da shvati. Da je u stanju, ne bi ni lupao.
E, da...umalo zaboravih...evo ti Zoe jedan
Originally posted by Kiwinesto cime se ponosim i dicim, ali status ne treba da bude indikator mojih mentalnih sposobnosti pogotovo kada je to iskustvo koje se granici sa cupanjem noktiju ili kineskim mucenjem vodom - za one sa jeftinijim ulaznicama, nesto sto je izuzetno tesko zaboraviti buduci da ostavlja neizbrisive tragove na krhkoj ljudskoj psihi.
Za nekoga ko ne obraća pažnju na njega, imaš fenomenalnu memoriju ...
Originally posted by KiwiKhm..pa ja nemam "dupli"(ako krenemo od moje definiciije ) nalog tako da se nadam da ovo nece dovesti u pitanje moj post.Ako te bas interesuje upoznao sam doticnu personu jos 2004 na zurci kod jedne lece...toliko!
dupli nalozi na snazi, definitivno ... 44 negativna glasa, a svega 15tak ljudi zaista diskutuje ... čudo jedno koliko ljudi (zapravo, koliko korisnika) poznaje Status
Originally posted by Kiwimaco, moje pominjanje duplih naloga je islo na adresu ove "novajlije" i eventualno ostalih 7 glasova koji su odabrali prvu opciju (posto mi je za tvoj i Statusov glas jasno:cigareta: ), a ne prema MM&I:shrug:
dupli nalozi na snazi, definitivno ... 44 negativna glasa, a svega 15tak ljudi zaista diskutuje ... čudo jedno koliko ljudi (zapravo, koliko korisnika) poznaje Status
Originally posted by Dirrty19gPricamo medjusobno... nesto nam kompjuter "baguje" pa nam je lakse da pricamo ovde nego na U2U. Mislim da ti to isto radis u ovoj mojoj "jadnoj" temi.
Wow!
Vas troje ste se na pocetku slozili... samo mi nije jasno kome pricate te vase izlive mozga...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!