Originally posted by lthr_yu
Nije mi jasno zasto neko ko stavi THUMBS UP znak ispada neelokventan.
Svi koji su to uradili po DOMINIONOVom postu su jednostavno bili odusevljeni time sto je napisao, i svaki suvisan komentar je bio suvisan. Ja sam rekao WOW jer je post stvarno bio EXTRA!
nazalost, Dirrty19g nije to razumeo, a znamo da on voli da razglaba da besvesti i da se ponavlja. Pogotovo ako se radi o njegovom DUPEtu.
Ako neko kao svoj glavni argument uzima svoje dupe, ja stvarno ne znam sta vise da dodam. Ali dobro, mladost i bezumnost... sta ces
A da.... Bolje CECA na zidu, nego Dirrty19g u krevetu
Upravo tako - cim neko stavi
znaci da se u potpunosti slaze sa citiranim, i nema sta da doda, a ako ima, pored
to i uradi, te stoga ni meni nije jasno zasto se Dirty nasao toliko zacudjen. Pre ce biti da je u pitanju to sto sto se
ON licno nije slagao sa tim stavovima, pa su mu nasi palcevi gore isli na zivce....On sam razglaba o svemu i svacemu i kad treba i kad ne treba, a "smeta" mu nase neko ponavljanje, i to cak nije ni ponavljanje, jer je svako rekao nesto drugacije ali istog smisla....
U pravu si, i evo ti jedan
za ocenu osoba koje uzimaju kao glavni adut svoje dupe (nimalo sexy, ako mene pitate), kao ni one kokoshi iz VB koje isticu sise kao svoje glavne adute. Pa mislim, ako im je
TO, ono sto isticu kao najvaznije, onda zbilja ja njima i
verujem. Nemaju nista drugo , glave su im prazne, srca nemaju, imaju samo dupe (koje sav svet ima) i sise, koje bas eto, nekako u tim slucajevima, najcesce i nisu nesto.....
Omladina nam je posrnula gadno, ali necu generalizovati posto poznajem 19-godisnjake, pa i mladje koji su pravi biseri medju nama....
Sa Dirtyjem to nije slucaj, ali ako on misli da jeste (tu se ne razlikuje puno od Statusa;obojica su ubedjeni-jedan da je pametan, drugi da je hot), onda ga treba pustiiti da misli, ne ubedjivati ga, jer on nije u stanju da shvati. Da je u stanju, ne bi ni lupao.