Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li je *STATUS*...

HOT :carica:
18
22%
NOT HOT :bljak:
63
78%
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Sixto
Statusovu sliku nisi nasao na forumu?
Hehe, aj da je neko drugi al Stati! Potrazi bolje! Ima kolko volis!
Znam ja dosta ljudi sa ovog foruma. Nisam stekao sliku o njemu kao o nekome ko je prepotentan.

A to shto mi se ne dopada fizichki, pa bozhe moj. To ne mora biti nikakvo merilo.
By Pending-For-A-Bending
SIXTO i ZONCHE su u vezi? OMG!

Dobro bre,... hot su obojica. SIXTO jer je bas moj tip, a Zonche iako nije fizicko ono na sta se palim, jednostavno svojom pojavom, nasmejanoscu i pozitivnoscu zraci i uvek bi za njega glasao sa HOT. Nisam sarakstican.

Samo da se ova dvojica ne sagorEDU

A Dominion... WOW!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Tresh-grl
jel to onaj sto stalno krije facu jer je mnogo ruzna pa slika torzo i postere po njegovim sobama?

Kakav nik, takav i komentar ... :klap:

Dirty je pokupio sve moje simpatije na ovom Forumu... tako mlad a tako zrelo razmislja... racionalno bez primesa sujete i zavistnosti....

mnogi me ne inenadjuju, tj od vecine sam ocekivao negatine komentare, to je zivot, ne mogu svi ni da misle pozitivno o nekome, ali jedna je stara izrekaka koja kaze "Nikada ti se bolji nece nasmejati" sto mi se cini da je ovde slucaj...

Kad malo bolje razmislim, mislim da smo Dirty i ja najbolji frajeri na forumu...
Korisnikov avatar
By BlueUnion
OK je on. Disregarding outlook. Ja gledam unutrasnjost. :smokin:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Dirrty19g
Zoe postajes krajnje antipaticna...

Ako su smisleni komentari tipa :up: i uskocice od par reci na svaciji komentar... onda se ti ubi slobodno sada i skrati sebi muke... a i drugima...

Nemoj da ti prstici budu brzi od mozga... posto vidim da si se pogubila u 2 posta vezano za isti text od 2 recenice...

Hajde, nemoj ti srati o smislenosti, `leba ti.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Smisli nesto sto je vece od jedne recenice pa mi se onda javi sa odgovorom...

I pokusaj da izostavis ruzne reci, nije pristojno niti je prikladno za damu (sto ti ocigledno i nisi).

Smesna si mi ko crtani film...

MMI makar uspe i da pogodi cilj ponekad... a ti... mashis svaki put... i ispadas jedino kao kreten koji psuje.

Prozivke nisu samo u ruznim recima, treba imati stila! Ali ti to ocigledno ne znas... a i neces ukapirati, makar ne u skorije vreme.

P.S. Pederi ocigledno imaju vise stila u prozivanju... i nekako im prirodnije stoji :smeh:
Korisnikov avatar
By Zoe
Kreten?! :lukavi:

Opa, da nije ovo za prijavu? Ja psujem, ali ne vredjam, a ti i tebi slicni sto samo uvredama mogu da se izrazavaju, su bas, bas jadni...
No, posto si veca tetka od tetka Mice koja je glavna alapaca u kraju, a sa kojom bas zbog toga ne mogu ni na minut da stanem u prolazu, necu ni sa tobom da se razgovaram. :lizalica:

Moji komentari, moja stvar. Ne znam sto tebe toliko pogodise moji :up: :up: i slicne stvari? Razmisli. Ali molim te, nemoj to da delis sa mnom, `cause I don`t care..... :alexis:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Rekao sam KAO kreten... sto se da videti iz prilozenog...

Slobodno me prijavi... posto ocigledno ne mozes nista drugo ni da uradis...

Ne pogodise mene, ali mislim da je besmisleno postovati :up: na svaki komentar koji se slaze sa tvojim misljenjem, kada si pre toga vec saopstila sta mislis na tu temu.

A to ko je tetka a ko ne... tu nisi ti da odlucujes...
Mislim vise cu umreti od smeha!

Da dodam:
Kada nemas sta da odgovoris pederu, nemoj ga nazivati tetkom.
Kao prvo to i nije neka uvreda, a kao drugo isuvise je otrcano...
Korisnikov avatar
By Zoe
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Pa ti si dodao to "kao" :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
:smeh: :smeh: :smeh:

Jaooooooo, zemljo, otvori se :isus:

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Dodao...

To sto si ti slepa, to vec nije moj problem...

Ja jedino prepravljam pravopisne greske u postovima, nikada ne dodajem.

Ali kao sto rekoh, slobodno me prijavi... jer sa mnom se po stilu jezika meriti ne mozes...
Znam da nisi ukapirala sta zelim da kazem, ali oprosteno ti je!

Posto sam mladji sada cu se povuci... ipak nemam snage a ni vremena da se raspravljam oko gluposti sa nekim... pa... poput tebe.

Ostavljam ti da tvoja bude zadnja, te stoga mozes napisati bilo sta i ja ti necu odgovoriti...
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ali kao sto rekoh, slobodno me prijavi... jer sa mnom se po stilu jezika meriti ne mozes...
Znam da nisi ukapirala sta zelim da kazem, ali oprosteno ti je!
Mmm... Stil jezika.. Mmmm :opatica:
Korisnikov avatar
By svichky
omg...vi to mene zezate da je ustvari sixto zonchetov muz??!!... :shok2: ja izgleda gadno zaostajem u desavanjima...a i vidim da se rasprava ipak lepo razvija, doduse sad su novi ucesnici...paaa, malo mentalne stimulacije nikad nije na odmet...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by *STATUS*
Originally posted by Tresh-grl
jel to onaj sto stalno krije facu jer je mnogo ruzna pa slika torzo i postere po njegovim sobama?

Kakav nik, takav i komentar ... :klap:

Dirty je pokupio sve moje simpatije na ovom Forumu... tako mlad a tako zrelo razmislja... racionalno bez primesa sujete i zavistnosti....

mnogi me ne inenadjuju, tj od vecine sam ocekivao negatine komentare, to je zivot, ne mogu svi ni da misle pozitivno o nekome, ali jedna je stara izrekaka koja kaze "Nikada ti se bolji nece nasmejati" sto mi se cini da je ovde slucaj...

Kad malo bolje razmislim, mislim da smo Dirty i ja najbolji frajeri na forumu...
Dirrty uopste nije frajer, vec jedno vrckavo klince. Ne da nije lijep (jeste, na njegovu srecu vise je lijep nego sto je glup![size=-2]salim se, moram malo[/size] :D ) nego jednostavno nije frajer.

ovo gore je bilo objasnjenje za ono sto sam odmah htio da kazem kad sam procitao statuselin post:

Ako ste ti i drti najbolji frajeri, onda je Peggi najbolja riba na forumu!

dobro, Dirrty i ja jos i pretendujemo...
:roll:
Korisnikov avatar
By Zoe
... jer sa mnom se po stilu jezika meriti ne mozes...

Ti i ja se uopste ne mozemo uporedjivati, ne laskaj sebi. :maji:
By Sixto
Originally posted by lthr_yu

Dobro bre,... hot su obojica. SIXTO jer je bas moj tip, a Zonche iako nije fizicko ono na sta se palim, jednostavno svojom pojavom, nasmejanoscu i pozitivnoscu zraci i uvek bi za njega glasao sa HOT. Nisam sarakstican.

A Dominion... WOW!
Nemas ti pojma kakva je to veza! svako vece sedimo i uz zvuke Britninih balada gledamo zalazak sunca!

A tek sex!? Kad u zaru borbe onomad polomismo 'rastov krevet 2X2 komsije su mislile da renoviramo stan! Mada i ona jedna nahtkasna je nadrljala kad Zonce lupi glavom o nju!
Korisnikov avatar
By Dominion
@Kiwi - nisam ja proucavao statusa, jednostavno takva psihopatologija se vidi iz svemira....dobro de, da ne preterujem - iz avaksa.
ja sam sa statusom imao par susreta (iskustvo koje mi u zivotu nije trebalo - ali, protiv okolnosti se ne moze). prvi put bilo je na adi kada je destiny pravila oprostaj pred odlazak holandiju - trenutak kada me je status prvi put video i poceo da me karakterise ostatku beograda kao "jedini statusov neuspeh" jer uopste nisam odreagovao niti primetio prisustvo te individue - prepotentno i pretenciozno, drugi put na jednom rodjendanu gde je proveo celo vreme prebacujuci kanale na palmu da bi cuo cecu-jecu, treci put na sred terazija gde je iskocio ispred mene kao cupavac iz kutije izvikujuci moje ime i pruzajuci mi ruku da se rukujemo i zadnji put u alijansi - ovo je sve period od 3 godine.

tih nekoliko susreta i odredjena konzistencija na forumu gde neko prica samo o cetiri stvari - jeca-ceca, skandal-svet uz obilje gramaticko-pravopisnih gresaka i glupavih komentara mi je dovoljno da formiram misljenje o nekome - zakljucak se moze videti u prethodnom postu.

@Statuse - 'with friends like those...' zivi ti u svom svetu i pusti prijatelje da ti hrane sujetu i ubedjenje da si 'sinonim' a nas pusti na miru. prestani da se pitash kako to da te ne vole jedne te iste osobe kao da ih je dvoje troje (ekvivalent: milosevic se pita kako to da ga ne vole jedni te isti glasaci). obrati paznju na onu linijicu gore u anketi koja bi trebala da ti bude dovoljan indikator (mada bi i ameba pre to skapirala) da si persona non grata na forumu. ako nemas neku pametnu ili inteligentnu repliku na nashe komentare (sanse za ovo su otishle u negativnu vrednost na skali) onda cuti, mozda ces onda delovati za mikron 'inteligentniji' - and i use the term loosely.

@ MMandI, Zoe, Dragonite, Nisam_Ja, lthr_yu - hvala na komentaru :up:
Korisnikov avatar
By Zonche!
nisam kao neki koji se slikaju u teretani, nisu ni prosli pored nje, postavljau slike iz nekih muzeja u kojima su bili na ekskurziji... prezentuju fotografije sebe na kojima ne lice nimalo.. a sve zarad sto boljeg prikazivanja...

:rotflmao:

I love this guy! :lol:
By Sixto
Originally posted by Zonche
nisam kao neki koji se slikaju u teretani, nisu ni prosli pored nje, postavljau slike iz nekih muzeja u kojima su bili na ekskurziji... prezentuju fotografije sebe na kojima ne lice nimalo.. a sve zarad sto boljeg prikazivanja...

:rotflmao:

I love this guy! :lol:
Provalio me! :placko:
Korisnikov avatar
By Zonche!

A Dominion... WOW!
Nemas ti pojma kakva je to veza! svako vece sedimo i uz zvuke Britninih balada gledamo zalazak sunca!

A tek sex!? Kad u zaru borbe onomad polomismo 'rastov krevet 2X2 komsije su mislile da renoviramo stan! Mada i ona jedna nahtkasna je nadrljala kad Zonce lupi glavom o nju!
Jao secam se...Imao sam cvorugu dve nedelje! :mazi:
By Sixto
Originally posted by Zonche

A Dominion... WOW!

Jao secam se...Imao sam cvorugu dve nedelje! :mazi:
Joj kad se vidimo za vikend pa razjebemo onaj babin bidermajer u dnevnoj, ionako smrdi na memlu! Tigrice moja!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Nemoj pred gostima medice!!! :lol:
By Pending-For-A-Bending
Nije mi jasno zasto neko ko stavi THUMBS UP :up: znak ispada neelokventan.
Svi koji su to uradili po DOMINIONOVom postu su jednostavno bili odusevljeni time sto je napisao, i svaki suvisan komentar je bio suvisan. Ja sam rekao WOW jer je post stvarno bio EXTRA!

nazalost, Dirrty19g nije to razumeo, a znamo da on voli da razglaba da besvesti i da se ponavlja. Pogotovo ako se radi o njegovom DUPEtu.

Ako neko kao svoj glavni argument uzima svoje dupe, ja stvarno ne znam sta vise da dodam. Ali dobro, mladost i bezumnost... sta ces

A da.... Bolje CECA na zidu, nego Dirrty19g u krevetu
Korisnikov avatar
By Dirrty
:up:

Wow!

:smeh:

To moje dupe.. neizbezna tema... nekada pozelim da nije toliko famous.
Mislim vise ste ga puta pomenuli ovde od mene... i ne mogu moje druge vrednosti nikako da dodju do izrazaja... :tange:
Korisnikov avatar
By Sutekh
e zanima me neshto:

koja je svrha ovog chupanja perija, shta se to dokazuje?
Korisnikov avatar
By Zonche!
Lepo je neko rekao, proslo leto pa leti perje
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam svoje perje depilirao... tako da moje ne leti... :smeh:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!