@Kiwi - nisam ja proucavao statusa, jednostavno takva psihopatologija se vidi iz svemira....dobro de, da ne preterujem - iz avaksa.
ja sam sa statusom imao par susreta (iskustvo koje mi u zivotu nije trebalo - ali, protiv okolnosti se ne moze). prvi put bilo je na adi kada je destiny pravila oprostaj pred odlazak holandiju - trenutak kada me je status prvi put video i poceo da me karakterise ostatku beograda kao "jedini statusov neuspeh" jer uopste nisam odreagovao niti primetio prisustvo te individue - prepotentno i pretenciozno, drugi put na jednom rodjendanu gde je proveo celo vreme prebacujuci kanale na palmu da bi cuo cecu-jecu, treci put na sred terazija gde je iskocio ispred mene kao cupavac iz kutije izvikujuci moje ime i pruzajuci mi ruku da se rukujemo i zadnji put u alijansi - ovo je sve period od 3 godine.
tih nekoliko susreta i odredjena konzistencija na forumu gde neko prica samo o cetiri stvari - jeca-ceca, skandal-svet uz obilje gramaticko-pravopisnih gresaka i glupavih komentara mi je dovoljno da formiram misljenje o nekome - zakljucak se moze videti u prethodnom postu.
@Statuse - 'with friends like those...' zivi ti u svom svetu i pusti prijatelje da ti hrane sujetu i ubedjenje da si 'sinonim' a nas pusti na miru. prestani da se pitash kako to da te ne vole jedne te iste osobe kao da ih je dvoje troje (ekvivalent: milosevic se pita kako to da ga ne vole jedni te isti glasaci). obrati paznju na onu linijicu gore u anketi koja bi trebala da ti bude dovoljan indikator (mada bi i ameba pre to skapirala) da si persona non grata na forumu. ako nemas neku pametnu ili inteligentnu repliku na nashe komentare (sanse za ovo su otishle u negativnu vrednost na skali) onda cuti, mozda ces onda delovati za mikron 'inteligentniji' - and i use the term loosely.
@ MMandI, Zoe, Dragonite, Nisam_Ja, lthr_yu - hvala na komentaru