Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koliko vas ima OGLAS na GS?

Imam oglas
16
36%
Nemam oglas
19
43%
Imao/la sam ranije, vise ne
9
20%
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Jojks :(
Nisam mislio da su tamo svi "pacenici". Ali eto par oglasa na koje sam naleteo bili su bas u tom potraznja-ponuda fazonu, pijaca mesa...Doduse nije ni na Romeu mnogo bolje ali posto tamo imam profil od ranije a manje vise isti ljudi svuda nisam osetio potrebu da se vamo guram :)

A od snova ne odustaj. Ako se vec jedna fina i kulturna osoba nasla da otvori profil/oglas dobre su sanse da ce se naci i druga koja ce na isti odgovoriti. :fige:
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
Originally posted by Zoe

Vrlo maliciozno, cak i za tebe :zmija:
sorry, sledeci put se potrudim da bude neznije :vudu:
Originally posted by Zoe

Drugarica, kazes? :lukavi:

Ko te ne zna....... :peva:
jes, jes... i to super drugarica :sladoled:

ja nekako te oglase ne vidim kao ekskluzivno mesto za pronalazenje seks partnerki :opatica:
By Çâðê_DUP
dok sam zivela u iluziji da se na taj nacin moze upoznati iole pristojna osoba makar za druzenje, imala sam, pre par godina.

javljaju se iskljucivo neke pacijentkinje, nemam zelju ni da odgovaram na poruke, stizu sve redje, a i sifru sam zaboravila, mrzi me i da se logujem da ih poskidam i zaboravila sam i mejl registracije i ime..i svojevremeno sam dala oglas za cimerisanje, isto raspad..

samo uzivo upoznavanje i odmah se oseti da li je to to...
Korisnikov avatar
By Mr Dee
imam. pre par godina postavljen. stizu lavinice od po par poruka na svakih par meseci. mislim da jos nikog nisam upoznao putem tog oglasa.
Korisnikov avatar
By Zoe
@Besna macko: tebi sve koze nisu na broju, a otkud to da uopste postanes Besna macka, to je problematika kojom bi mozda ti trebala da se malo pozabavis...

Seks partnerke?! Tebi je to izgleda jedinoj ovde u glavi, posto niko ni ne spomenu.

Ako drugaricom nazivas nekog ko ti je bio sve, nije ni cudo da si takva prema onima koje ni ne poznajes.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Nemam oglas, a necu ga ni imati. :cigareta:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Ja sam obrisao i na gr i na gs.shvatio da nema nishta od toga
Korisnikov avatar
By Blady
Imam ga, i ne znam kako da ga izbrisem... btw imam i na gaydar, gay hr.. i my space ;)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Nemam oglas...

Javio sam se jednom na jedan... Lik je iz mog grada...
Ja krenuo sa nekom finom prichom, a on ce meni:
"Shta se intimizirash, ja sam samo hteo kombinaciju..."
Od tada mi se zeludac okrece kad god cujem rec KOMBINACIJA... (cak i kad LOTO gledam)... Bljaaaaaak...:cupakosu:
Korisnikov avatar
By Pauceti
Nisam ja takva cura :lol:

edit:

Sad sam se setio, imam nalog na gay.hr forumu koji je valjda spojen sa oglasnikom or smt mada ga ne proveravam, cisto je tamo zbog foruma koji ne citam :novine:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Imam na gay.hr ( na kojem nisam bio godinu dana :zaboravnatetka: ),imam i gayromeo (na kojem nisam isto bio sto godina),myspace(na kom sam redovno).I to bi bilo to.E da,nemam na GS-u.

:kada:
By Swanheart
jaooooo gay hr...daaaaaaaaaaa
tamo nisam bila jedno hiljadu godina
Korisnikov avatar
By svichky
ja imam na gs mada...vidis ne mogu da se setim svoje sifre, shit...
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja ne mogu da shvatim zasto se meni niko normalan ne javlja na taj oglas?!?
Em sam stavila seljacki nick (da privuce siroke narodne mase), em sam unutra napisala nesto konkretno, realno i sazeto.

nije mi jasno,......

Mada.........ima jakooooo puno lezbejki koje uopste ne posecuju ovaj sajt - ni oglase ni forum.......uopste ne petljaju po Netu nego zive svoj zivot i napolju upoznaju partnerke.
Korisnikov avatar
By svichky
pa to je tacno...jednom kad udjes u taj krug ljudi...em je lakse upoznavanje em interesantnije...i onda i traganje po netu vise nije toliko aktuelno...
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
Originally posted by Zoe

Doduse, javila sam se jednoj devojci bas na GS pre par godina, nije imala fotku na profilu, ali joj je profil bio bas po mom ukusu....upoznale smo se i bile zajedno par meseci..... :D
apropos spominjanja seksa - izvinjavam se, ali to je tvoj problem sto za 'par meseci zajednickog bivstvovanja' niste uspele da se poseksate :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja nemam problema sa seksom. Ni kad ga imam ni kad ga nemam. I jedna i druga opcija su iskljucivo MOJ izbor, tako da sam vrlo zadovoljna u svakom slucaju.

Devojka sa kojom sam se upoznala preko oglasa GS je osoba sa kojom sam ja bila u VEZI nekoliko meseci, i sa kojom sam, da, imala i seks, koji je sastavni deo emotivne veze...

Vrlo si maliciozna.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne... ali imam oglas na GS forumu :lol:
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
Originally posted by Zoe

Vrlo si maliciozna.
uvek podrzavam zene da uce nove reci :D

i da, nemoj da ti (opet) pada na pamet da me poznajes ili da znas bilo sta o meni.
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by sixmadcatz

uvek podrzavam zene da uce nove reci :D

i da, nemoj da ti (opet) pada na pamet da me poznajes ili da znas bilo sta o meni.

Bas si maliciozna, kazem.

Kako tebi pada na pamet da poznajes mene? Hm? :federi:

Hm? :prst:
Korisnikov avatar
By Zoe
Potpuno iskreno sam postavila pitanje, a ti se proseravas, namerno....
Kao da se ne znamo (vituelno doduse) i kao da nisam vise nego ok prema tebi bila vise od godinu i po koliko se "znamo".....
Ako nisi zelela da ucestvujes, nisi morala, sta mi tu ti govoris o "mojim problemima" itd..........?! Sta ti o tome znas? Zar sam se ikad ja tebi zalila da imam "problema"?! Ili si ti meni, mozda? :lukavi:
A nisam te prozivala.....prva.
Frustrirana si u zadnje vreme, to sam primetila, i to isijava iz svakog tvog posta, ne samo na ovoj temi. Pa i ta potreba za multipliciranjem.....sta ona o tebi govori? :lood:

Hajde da pricamo o problemima........ :hekla:

(Odnosi se na Sixmad....)
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
Originally posted by Zoe
Frustrirana si u zadnje vreme, to sam primetila, i to isijava iz svakog tvog posta, ne samo na ovoj temi. Pa i ta potreba za multipliciranjem.....sta ona o tebi govori? :lood:
samo ti mene posmatraj, dok to radis neces moci sebe da sagledas u potpunosti :shake:

boldovano je strana rec koja vidim nasla mesto u tvom novom, obogacenom, recniku :lol:

ont: bataljuj zoe, javlja mi se da ces uskoro dobiti neki odgovor na oglas pa te opet nece biti par meseci. tako da nemam energiju da se objasnjavam sa tobom. :maca:
Korisnikov avatar
By Zoe
Dobro, pardoniram :peace: .....umesto reci "multipliciranje" cu upotrebiti onu koju (valjda) razumes.....tvoje "dupliranje".

Sad si i vidovita?! :gatara:

Da neces ti da mi se javis, mozda? :zmija:

Nemoj se truditi, nisam zainteresovana. :nokti:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Imala sam oglas...i preko njega upoznala 2 super devojke... :) nikom se nisam javljala, ne znam zasto....i tri tackice :P
Korisnikov avatar
By Oziris
Jedan jedini i to na gaydargirls, pa i njega proveravam jednom mesecno - toliko puta ga se setim! Na GS nemam oglas.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!