Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by lthr_yuA ovo je kontra-tema? Odgovor na sve ono iz prethodne ... Pa ja to uopšte nisam gledao tako ... sve ovo sad već poprima novu dimenziju ...
Pa ne znam ko je koga prvi poceo da proziva
Originally posted by DominionAmen to that!
status da se baci u grotlo vulkana sa sve usijanom magmom ne bi bio hot.
na njemu ne postoji nista hot, intrigantno, inteligentno niti zanimljivo. sama cinjenica da pokusava da bude konstantno u centru paznje je izuzetno jadna (primer 'moja fotka' gde po milijarditi put trpa jedne te iste fotke koje prosto vriste 'look at me, look at me'). a i ova tema je hranjenje statusovog ega gde ce kao maljkovicka u stilu sour grapes da se pojavi i kaze - nema veze, glavno da pricaju o meni.
ps. a cinjenicu da neko kao doticna osoba ima muda da sebe promovishe kao 'sinonim dobrog frajera' a svima ostalima se iscudjava i da bude zblanut kada ga odjebu je toliko suluda i uzaludna da ju je nemoguce komentarisati.
Originally posted by Dominion
na njemu ne postoji nista hot, intrigantno, inteligentno niti zanimljivo. sama cinjenica da pokusava da bude konstantno u centru paznje je izuzetno jadna (primer 'moja fotka' gde po milijarditi put trpa jedne te iste fotke koje prosto vriste 'look at me, look at me'). a i ova tema je hranjenje statusovog ega gde ce kao maljkovicka u stilu sour grapes da se pojavi i kaze - nema veze, glavno da pricaju o meni.
ps. a cinjenicu da neko kao doticna osoba ima muda da sebe promovishe kao 'sinonim dobrog frajera' a svima ostalima se iscudjava i da bude zblanut kada ga odjebu je toliko suluda i uzaludna da ju je nemoguce komentarisati.
Originally posted by DominionKako je OVO dobro napisano... au... nemam komentara... koncizno, sama srzh... bravo, honey, BRAVO! Nemam sta dalje da dodam...
Originally posted by Dirrty19g
A smesno mi je ubacivanje Zoe i MMI posle svakog odgovora sa prozivkama Statusa...
Svoje ste rekli i izricito dali do znanja... ne morate se ponavljati...
Originally posted by M M and IOriginally posted by SutekhProstom observacijom mogli smo da zakljucimo i kako si glasao
glasao sam..
vodite ljubav, a ne rat
Originally posted by Dominiondeluje da si ga temeljno proučio (svaki deo njegovog tela) ... u svakom drugom slučaju, lupetaš napamet
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!