Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li je *STATUS*...

HOT :carica:
18
22%
NOT HOT :bljak:
63
78%
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Sutekh
glasao sam..

vodite ljubav, a ne rat :federi:
Prostom observacijom mogli smo da zakljucimo i kako si glasao :smeh:
By Sixto
U blatu? CCCCC

U cemu bi se pederasice mogle rvati osim u nekom ulju za masazu sa mirisom lavande i sl! Ili mozda boy butter!
Onako gumirani bazencic, Drtijeva naostrena guza protiv Lthr-ovog nasiljenog pendreka!

FAAAAAAAAAAAJT
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by lthr_yu
Pa ne znam ko je koga prvi poceo da proziva
A ovo je kontra-tema? Odgovor na sve ono iz prethodne ... Pa ja to uopšte nisam gledao tako ... sve ovo sad već poprima novu dimenziju ...

A ko je prvi počeo ... stvarno ne znam ... možda je bilo baš direktno prozivanje, možda se neko osetio prozvanim ... Samo želim da kažem da je prepucavanje loše za komunikaciju i da je na napad moglo i zrelije da se odgovori ...

Sve u svemu, Status je hot, svidelo se to vama ili ne ... to što ljudi pod hot podrazumevaju njegovu zrelost-nezrelost, ukus-neukus, kulturu-nekulturu ... to je samo njihov problem ...
Korisnikov avatar
By KiWi
Sixto: Kad smo kod ulja za mazažu, mislim da bi bilo zanimljivije da se rvaju u nekoj tečnoj čokoladi, nekakvom ulju kamilice ... lavanda je izvikana i zna da iritira sluznice (kod na svilenih) ... Zapravo, najbolje bi bilo da se rvanje odigra u Džonsonovom ulju za bebe :) milina gledati i mirisati ...
By Sixto
Ko je tu svilen? Lthr tough boy a Drti stara, dobra, razradjena guza koja zna radnju! Nema tu svilenih, samo iskusni fajteri!
Korisnikov avatar
By KiWi
progutao sam s ... htedoh da napišem, kod nas svilenih ... nisam ni mislio da je ijedan od dvojice učesnika svilen, ja brinem za publiku
Korisnikov avatar
By Zonche!
Btw Dirrty, Sixto kod mene ima sve dozvole jer mu verujem :mazi:
By Sixto
Ja mogu da lumpujem celu noc, case grizem, flase razbijam, al se uvek vratim kuci i dok moja Zonc'ca spava u krevetu ja pored u kupatilu u mraku razbijeno ogledalo privijam umesto flastera! :lol:
Korisnikov avatar
By Dominion
status da se baci u grotlo vulkana sa sve usijanom magmom ne bi bio hot.

na njemu ne postoji nista hot, intrigantno, inteligentno niti zanimljivo. sama cinjenica da pokusava da bude konstantno u centru paznje je izuzetno jadna (primer 'moja fotka' gde po milijarditi put trpa jedne te iste fotke koje prosto vriste 'look at me, look at me'). a i ova tema je hranjenje statusovog ega gde ce kao maljkovicka u stilu sour grapes da se pojavi i kaze - nema veze, glavno da pricaju o meni. :doh:

ps. a cinjenicu da neko kao doticna osoba ima muda da sebe promovishe kao 'sinonim dobrog frajera' a svima ostalima se iscudjava i da bude zblanut kada ga odjebu je toliko suluda i uzaludna da ju je nemoguce komentarisati.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Dominion

na njemu ne postoji nista hot, intrigantno, inteligentno niti zanimljivo. sama cinjenica da pokusava da bude konstantno u centru paznje je izuzetno jadna (primer 'moja fotka' gde po milijarditi put trpa jedne te iste fotke koje prosto vriste 'look at me, look at me'). a i ova tema je hranjenje statusovog ega gde ce kao maljkovicka u stilu sour grapes da se pojavi i kaze - nema veze, glavno da pricaju o meni. :doh:

ps. a cinjenicu da neko kao doticna osoba ima muda da sebe promovishe kao 'sinonim dobrog frajera' a svima ostalima se iscudjava i da bude zblanut kada ga odjebu je toliko suluda i uzaludna da ju je nemoguce komentarisati.
Amen to that! :up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zonchelicious drzi ga ti ipak na kracem povodcu! :D

A sto se tice Sixtovog komentara vezanog za mene kao fajtera... :smeh:

A smesno mi je ubacivanje Zoe i MMI posle svakog odgovora sa prozivkama Statusa...

Svoje ste rekli i izricito dali do znanja... ne morate se ponavljati...
By Dragonite

:lol:

Slažem se.

Sa Statusom je najbolje uraditi kao sa kraljicom Mab u 'Merlinu':

We will forget you...

PS zbog ovog komentara imaš moje večno poštovanje.

PPS nemam nameru da više postujem u ovoj temi i hranim Statusov ego. O njemu ne razmišljam jer nemam o čemu da razmišljam kad je on u pitanju.

Što se tiče Maljkovića, verovatno će se pojaviti sa puno citata, pisaca, mislilaca, visokoumnih izjava, spomenuti tebe i mene, prokomentarisati naš izgled (teško je braniti nešto kad nemaš argumenata) i/ili ponašanje, držanje, stavove i obrazovanje, i dati savet tipa 'ništa se ti, moja moja, ne brini, nemaš ti oko čega da se brineš'.
Korisnikov avatar
By Nisam_Ja

Kako je OVO dobro napisano... au... nemam komentara... koncizno, sama srzh... bravo, honey, BRAVO! Nemam sta dalje da dodam...

:klap:
Korisnikov avatar
By stefan19
Pa nema slike. Gde da je vidim?
Korisnikov avatar
By Pauceti
Delimicno se slazem sa onim sto je Dominion rekao :up:
Nisam glasao...
Korisnikov avatar
By stefan19
E pa nije fer :durise:
Trazio sam statusovu sliku 10 minuta u fotka folderu i nisam uspeo da je pronadjem. Ali nema veze. Moram da kazem da mi se jako svidja Paki i Lakyboy (sto sam video na prvih par strana). Obojica su slatki :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Dirrty19g

A smesno mi je ubacivanje Zoe i MMI posle svakog odgovora sa prozivkama Statusa...

Paranoja?

Da, MM&I smo proveli dobar deo popodneva dogovarajuci se i tempirajuci vreme u kojem cemo blatiti tebe i Statusa....priznajem.
:chestram:

A sto se ponavljanja tice, samo ti ovde vidis ponavljanje u nasim, krajnje smislenim i logicnim komentarima...sto je, opet, tvoja stvar.
:rock:

(Sa druge strane, tebe ni Bog otac ne moze ucutkati a i zasto bi?! Zasto ti zelis da ucutkas nas?)
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Dirrty19g

Ej, ti ces da mi kazes.. :ubise:
Korisnikov avatar
By Euro31
Status??? Da li ga znam?
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by M M and I
Originally posted by Sutekh
glasao sam..

vodite ljubav, a ne rat :federi:
Prostom observacijom mogli smo da zakljucimo i kako si glasao :smeh:
:gatara:

Pa dobro, shta sad. Ja se prvi ne dopadam masi ljudi, a nije mi ni stalo. Ima kome se dopadam i nishta mi vishe ne treba, to be honest.
By Sixto
Statusovu sliku nisi nasao na forumu?
Hehe, aj da je neko drugi al Stati! Potrazi bolje! Ima kolko volis!
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Radio sam celu noc pa nisam ni mogao da svratim na net i iskren da budem jako me je prijatno iznenadila ova tema koju sam sada tek video... nisam mogao da se o meni pisalo na 4 strane za samo jedno vece.....

autor ove teme zaista nije mislio nista lose kada je postavio temu, coveka je jednostavno zanimalo da vidi kako cete se izjasniti po pitanje mene i svi su izneli razlicito miseljenje, sto je i normalno...

voleo bih samo da vam kazem par stvari koje do sada za 5 godina forumasanjea nikome nisam....

zasto CECA ?
Ceca je obelezila jedan jako lep period u mom zivotu, uz njene pesme (ko zna, mozda je to mogla da bude i Cesaria Evora, ali nije) sam utanjao u san sa covekom kojeg sam za svoje nepune 24 godine NAJVISE VOLEO, pored kojeg sam osetio NAJVECI bo, najvece RAZOCARENjE, najvecu patnju. najlepse emocije.... svacega je tu bilo.... Ceca je simbol tog vremena, simbol moje pobede nad samim sobojm... posteri su ostali zato sto su neki deo mene... milion puta sam rekao mojima da ne zelim da krecim sobu i u smece bacim nesto sto mi znaci... tako osta evo vec 5 godina.... to je neki cudan deo mene i zelim da ostane tako kako jeste... sada imam jos jednu kucu u KG, i ne znam kako cu biti inspirisan da sobu u njoj sredim, ali sigurno je da nece biti Cecinih slika.....nisam kao neki koji se slikaju u teretani, nisu ni prosli pored nje, postavljau slike iz nekih muzeja u kojima su bili na ekskurziji... prezentuju fotografije sebe na kojima ne lice nimalo.. a sve zarad sto boljeg prikazivanja... ja sam se slikao u svojoj sobi u Kragujevcu gde provodim vreme kada sam tamo i to sam ja.. bez pteretirvanj, foliranja, bez licemerja...

nadam se da ste za sve ovo vreme shvatili da sam ja neko ko je uvek isti.. ako me vidis na zurci, stecies jednu sliku o meni, kada me sretnes u gradu uvek cu da se javim bez obzira sa kim sam u drustvu jer svako sa kim sam ja seo da popijem kafu, popricam ili imam seks je neko ko je nekada bio deo mene a takvih se ljudi nikada ne stidim niti im na ulici okrecem glavu jer tako funkcionisem.. bez dlake na jeziku.....kod mene nema foliranja, ne glumim kvazi decka, slusam folk, toga se ne stidimi... volim mnoge stvari i nikada nemam problem da se predstavljam u drugacijem svetlu, samo da bih se nekome vise dopao.. i ovakav imam jako puno prijatelja iz gay i stretj svega i nemam problem da prihvatim sebe ovakvim kakav jesam...

slazem se sa time da ne treba nekoga ceniti po muziciji koju slusa, po stilu obblacenja i po nekim stvarima koje se godinama menjaju... ja pored Cece OBOZAVAM i Madonu, ali sam svestan da to sto sam i njen fan ne zanima mnoge forumase, pa mi nekada bude jako slatko kada vas smaram sa Cecom a vi se bunite....

sasvim slucajno naleteh i na post nekog ko rece da ne bih bio HOT ni kada bih upao u vulkan usred erupcije... pa dragi DOMINION-e, zelim ovim putem javno da ti se zahvalim sto si od jednog decka napravio mog vecitog prijatelja... :nokti:

Ne znam samo cemu tolika sujeta, jedni te istli likovi se bune, jedni isti uvek pljuju... jel to sujeta?

Dirtty - ja sam upoznao na zurci na onom splavu i ostavio je jako pozitivan utisak na mene... videh decka, prepoznah ga, pa rekoh da se javim... sladak klinac koji je svestan da je simpatican i savetujem mu da ne dozvoli da misljenje drugih , u vecini slucajeva isfrustriranih tetaka koji su u 35-oj godini mamini i tatini podstanari, bez kuceta i maceta....utice na njega jer svako ko je nesto stekao u zivotu i ko ima svest o zivotu generalno ti se nikada nece nasmejati, nikada te ismejati niti ti zaviditi jer je covek svestan da za svakog ima mesta pod suncem....

dok sam bio mladji, evidentirao sam ta odbijanja u svojoj glavi i pitao sebe ""U cemu je problem, sta ne valja".. da bih kasnije, kao su godine prolazile shvatio jednu jako surovu stvar a to je da u GAY svetu skoro i da nema idealnog partnera, nema najbolejg druga....

jedan stariji tip mi rece "Hej M, mani se sta tetke pricaju, uvek ce pricati, to im je nazalost posao, ti si mlad, pametan, lep i mnogi si ispred onih koji su stariji, uvek ces u njihovim ocima biti neko ko ce kod tipova imati prednost, a njima sta ostane....nemoj da te nista opterecuje, zivi i uzivaj u zivotu"... tako i bi....
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne znam ni'ta o Statusu......osim te price o Ceci koja mi se ne dopada...ali...whatever....

ONtopic: meni nije hot....govorim o iskustvu stecenom gledajuci u ove fotke....a i ne verujem bas da sam ciljna grupa...
Korisnikov avatar
By KiWi

deluje da si ga temeljno proučio (svaki deo njegovog tela) ... u svakom drugom slučaju, lupetaš napamet
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by *STATUS*
u vecini slucajeva isfrustriranih tetaka
kaže se izfrustriranih :alexis:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zoe postajes krajnje antipaticna...

Ako su smisleni komentari tipa :up: i uskocice od par reci na svaciji komentar... onda se ti ubi slobodno sada i skrati sebi muke... a i drugima...

Nemoj da ti prstici budu brzi od mozga... posto vidim da si se pogubila u 2 posta vezano za isti text od 2 recenice...
By Tresh-grl
jel to onaj sto stalno krije facu jer je mnogo ruzna pa slika torzo i postere po njegovim sobama?
By Tresh-grl
ju tek sad vidih postove,sve.znaci jeste.glasala sam.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!