Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Paki

Aaaaa, pa videla se promena večeras... Šiškice razbarušene i učvršćene gelom, roze majičica i kratko zadržavanje u Alijansi, tek toliko da sa visine pogledaš ostale posetioce... Pa bravo, Stati, bravo! :fancyklap:

:P

sad si me postideo... stvarno mi nije bila namera da ispadne kako sam samo dosao da sa visine pogledam posetioce i odem :)

ipak sam se malo zadrzao i vrlo brzo shvatio da tu nema nista za mene.... :)

:sise:

Slika
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Originally posted by *STATUS*
Originally posted by Nicodemus
Jašta ... :bubbles:
Naravno da je "jasta". Status ima i ime!! Svi na sceni znaju za Statusa. Pa mu i zbog toga zavide. Status ima i brojeve svih prominentnjih faca na sceni, pouzdano znam. :cvetduga:
STATUS, tj "Ja" sam postao domaci gay brend, sinonim za mladog zrelog muskarca koji zna sta hoce i ko bez dlake na jeziku sme da kaze svakome sta misli....

i umalo da zaboravim.. sinonic za dobrog frajera :)
:kakodane: :whatever: :hand:
By ~ Le Saint X ~

i umalo da zaboravim.. sinonim za dobrog frajera :)

Naravno...
svi smo razliciti i imamo razlicite poglede i tako dalje i bla bla bla...

Ali neko ko lepi Cecu po sobi nikako U MOJIM OCIMA ne moze da bude sinonim za dobrog frajera
(pa makar i procitao citavog Prusta)

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Slika
Evo ako ce te to mozda malo oraspoloziti-meni na ovoj fotki bash delujujes hooot :D
Ja isto volim dechke u sporty fazony*

*radi politicke korektnosti moram da izjavim da nemam apsolutno nista protiv osoba koji su u nekom drugom fazonu (ma koji to fazon bio) jer svako ima pravo na svoj izbor.

Tebi bi jedino savetovao da izlazak u gay klub shvatis malo kao i priliku da se dobro provedesh sa drustvom i bez muvachine sa nekim.Svrha izlazka u grad i gay klub je i provod a ne samo pokupiti nekoga :sladoled:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Lakiboy_ns
Bez puno filozofiranja istina je da je nasa gay scena koja je i inace tek u zacetku previse ustogljena.
Naime veliki broj gay ljudi zbog straha od prepoznavaja u gradu ili svoje privatnosti se boji da izlazi na gay mesta tako da je u tim klubovima uglavnom ista ekipa :skijanje:
Lociraj se... da ja slučajno ne pogrešim... :)
Slabo dolazim u Bg Paki.Vise idem u provod po g-klubovima napolju.Rekoh vec opustenije mi je + ne moram da mislim na diskreciju jer me tamo niko nece kasnije prepoznati u gradu :D
Korisnikov avatar
By Stripi

Zaključili smo...
Ono što i svaki put zaključimo kad Status otvori neki vrlo mudar i promućuran thread o ponašanju gay populacije-svi bi trebali biti ko on, svi bi se trebali ponašati kao on, svi bi trebali slušati isto što i on, svi bi se trebali oblačiti isto kao i on da bi, eventualno, bili zgodni, mudri, pametni, ljudi sa istančanim ukusom u svemu (od oblačenja, preko jela do Cece), elokventni kao i Status. Možda bi tada našao dečka za sebe a svijet bi napokon mogao odahnuti :cheer:
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Renoir

i umalo da zaboravim.. sinonim za dobrog frajera :)

Naravno...
svi smo razliciti i imamo razlicite poglede i tako dalje i bla bla bla...

Ali neko ko lepi Cecu po sobi nikako U MOJIM OCIMA ne moze da bude sinonim za dobrog frajera

et toq!
:snob:
Amen to that!
Korisnikov avatar
By Paki
...
*radi politicke korektnosti moram da izjavim da nemam apsolutno nista protiv osoba koji su u nekom drugom fazonu (ma koji to fazon bio) jer svako ima pravo na svoj izbor.
Ne moraš da se pretvaraš ... :mazi:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
...
Ne moraš da se pretvaraš ... :mazi:
Ja to zbog omladine koja cita ovo Paki.
Moramo imati odgovornost kao stariji da ih ucimo nekim stvarima :sunce:
Korisnikov avatar
By Paki
Umesto da ih učiš političkoj korektnosti, bolje ih uči ljudskosti, ljudskoj korektnosti, razumevanju.
By canch
dragi moji u otadzbini na zapadu nista novo,isti problemi kao i kod vas,jedina razlika vise "tematskih" mesta za izlazak.Po vasim pricama nista nije isto kao pre.Ranije pocevsi od freske nije bilo toliko ufuranih tipova.Mada je meni i dalje kada dodjem uBG super.NEMA NISTA BEZ BG
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Originally posted by Renoir

Jedini trenutak kada sam pozeleo da skinem postere bio je 2002. godine kada su svi mediji objavili da je Ceca UHAPSENA... tada sam rekao sebi da nekoga treba voleti i kada mu je tesko.... mozda me to i cini drugacijim od vecine... sto okrecem ledja samo u krevetu... po potrebi... ali ne i u zivotu i ljudima...
Originally posted by bananica
statuse, pomjeri plavu crtu malo vise - viri ti uho:giggle:
da sam hteo da ga sakrijem, sakrio bih ga :)
da sam hteo da pokazem penis, pokazao bih ga...ali treba biti privilegovan za tako nesto...

Svestan cinjenice da izazivam jako veliku paznju na forumu i da su moji postovi medju najcitanijima, odgovori medju najcitiranijima..... ne morate to da napisete, ja to sam znam...

pitam se samo cemu odjednom paljba u mom pravcu, ito uvek od strane istih ljudi... valjda iz zelje da se pokaza kako su oni najpametniji i uvek tu da priskoce kada zatreba da se ostali forumasi prosvete i da im se skrene paznja kakav je neko na forumu...aman ne gusite vise...

ovom prilikom bih zaista iskreno zeleo da pozdravim moje gay fanove u Hrvatskoj, (Stripi), u zemljama clanicama EU (M M and I ) i ostalim drzavljanima Srbijie koju su tu zbog mene... ma sta to znacilo.... hvala vam sto postojite....
By Pending-For-A-Bending
Sinonim za dobrog frajera?!?!
Da li tako nesto postoji? Uopste, ovom temom si, kako bi SIXTO rekao, skocio sebi u usta ;)

Inace, ovaj post iznad mog... ti si stvarno ozbiljan ili?
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by lthr_yu

Inace, ovaj post iznad mog... ti si stvarno ozbiljan ili?
A-ha...on je tu mrtav ozbiljan...Ali zasto ne pustiti nekoga da zivi u svom svetu ludila?...Njemu lepo a nas nista ne kosta...
Korisnikov avatar
By Mahoney
jadni mali status (neobrazovan, povrsan, zao...) je NEKAD bio jos gori.
tada se ponosio svojim narodnjacko - turbo - folk - dizelaskim okruzenjem i izgledom, sada je naucio znacenje nekih novih reci, pa se cak i CECE & JECE odrice (u uvodu ovog posta).

pohvalno, zar ne?

verujte mi da ce doci dan kada ce status (mali, siroti, glupavi...) ovde zdusno agitovati na mlade narastaje da se edukuju i prosire vidike, da zaborave na status (kao takav), jer je on manje bitan i da ni pod razno ne slusaju narodnjake.

znam da zvuci kao SCI-FI, ali, budite uz nas, ocekujte neocekivano!!!

:tegovi:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
:roll: :doh: :sigh:
i was wondering, da li se kosi sa pravilnikom ako nekome prijateljski posavjetujes da potrazio profesionalnu pomoc?:misli:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
htedoh nesto sada ozbiljno da prokomentarisem ali sam umoran od seksa koji imah pre 20 minuta...

sto ej mnogo, mnogo je...

ajmo fanovi moji, nastavite da komentarisete...ova tema za dan ipo ima 81 odgovor i 1070 pregleda... malo li je...

nemojte stati.... :)
Korisnikov avatar
By Paki
htedoh nesto sada ozbiljno da prokomentarisem ali sam umoran od seksa koji imah pre 20 minuta...

I posle se žališ što te niko neće... Van forme si, aman čoveče! :nope:
Nećemo, Stati... nećemo...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne bih ulazio u komentarisanje necijeg stila oblacenja ili stepena feminiziranosti jer to nekog moze da pali, a drugog da odbija...

Ali se slazem da je veliki postotak onih koji su puni sebe bez ikakve osnove, kako fizicke tako bogami i psihicke...
I najcesce izlaze tamo da ih vide i slicno...

Licno izlazim tamo da bih mogao biti skroz opusten i da bih djuskao... nista vise od toga...
Stavise imam mali trip da ne volim sa nekim da se vatam po klubovima i sl.
Retko kada sam i dao broj moba u klubu... jednostavno mi nije prijatno za takve radnje...

Tu sam sa i zbog drustva.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica

ajmo fanovi moji, nastavite da komentarisete...ova tema za dan ipo ima 81 odgovor i 1070 pregleda... malo li je...

tu filozofiju furaju sve nase "zvezde" - vazno je da se prica, nije bitno sta:cigareta:
Korisnikov avatar
By Stripi
Svestan cinjenice da izazivam jako veliku paznju na forumu i da su moji postovi medju najcitanijima, odgovori medju najcitiranijima..... ne morate to da napisete, ja to sam znam...
Pa da izazivaš pažnju, to svakako. Mislim, nemamo često prilike da raspravljamo sa čovjekom koji želi pormijeniti ime jednoj zgradi koja se tako zove već desetljećima i to zbog stanja na Kosovu a nemamo puno puta prilike ni razgovarati sa čovjekom kojeg prati čovac koji ga je ošaco u busu pa izvadio kurac pred njim i popčeo da drka.
Također, vrlo rijetko naiđemo na čovjeka koji tvrdi da se u njegovom kraju za pohani kruh kaže Cecine prženice.
Istina i Bog, ne obilazimo često mentalne ustanove pa ne možemo čvrsto iznositi ovakve tvrdnje, no stanje je takvo kakvo je.
pitam se samo cemu odjednom paljba u mom pravcu, ito uvek od strane istih ljudi... valjda iz zelje da se pokaza kako su oni najpametniji i uvek tu da priskoce kada zatreba da se ostali forumasi prosvete i da im se skrene paznja kakav je neko na forumu...aman ne gusite vise...
Toliko godina se pitaš jedno te isto pitanje i nikad odgovora. Pa jel ti onaj Kant ništa nije pomogao?
ovom prilikom bih zaista iskreno zeleo da pozdravim moje gay fanove u Hrvatskoj, (Stripi), u zemljama clanicama EU (M M and I ) i ostalim drzavljanima Srbijie koju su tu zbog mene... ma sta to znacilo.... hvala vam sto postojite....
Anytime sweetie :kiss:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by A.F.K.A.OB
Nisam, ja sam uzivo jako fin.

Znao sma da je trebalo da stavim gel, a ne vosak... :( Vecita pederska dilema...
Stavis bre i jedno i drugo i jos brilijantin na sve to da dobijes zeljeni makro-izgled.Works for me every time :D
NEEEEEEEEEEEEEE
ima li išta odvratnije od gela ili voska u kosi??!!!!! pa kako tu glavu maziti

izvinjavam se na off-u, na pomen gela rastu mi rogovi :sigh:
Korisnikov avatar
By Egon
uh uh uh ... problemi, problemi ....
Korisnikov avatar
By Pauceti
Ako nekom prilazis moras da budes spreman na negativnu reakciju. A ljudima koji osudjuju tudji stil oblacenja, igranja, prava na originalnost i jedinstvenost bih rekao svasta ali prosto nemam vremena za takve ljude...

Joj ovo me nasmejalo :lol:
Na jednom drugom forumu tema koju sam postavio ima:

Odgovori: 1,842
Pregledi: 122,021

Oh well, haters makes you famous, whatever :bubbles:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by Deity Marduk
A sto svako upoznavanje mora biti startovanje?Jebote kad neko stoji pored mene,cesto pozelim da se upoznam i pricam,onako bez neke speciajalnog razloga.Zato me bas nerviraju ta "upoznavanja".Sex mozes naci i na chatu...

Opustenoooo,to ocekujem od ljudi.Svi su bre nesto ukoceni i puni ocekivanja(o narcisoidnost i ego tripovima necu ni pocinjati).
I citam vas citam, toliko frke oko jednog obicnog povecerja u Alijansi...

- prvo... zasto bas ovaj quote... pa seks na chatu... meni nesto u poslednje vreme ne ide da to tako nadjem, ili imam perverzno i nepotrebno visoke kriterijume, ili nemam dobar tajming, ili ne umem da chatujem vise... nesto od toga je, ali meni to ne ide

- drugo ... upoznavanje ne mora da bude startovanje i to je tacno, i ja sam mali milion puta upoznao ok ljude dole (ma koliko ume da bude u kontradikciji sa time da dole povremeno dodje jako trula ekipa) ... i retko sam prilazio nekome radi starta... posto ne volim da random pridjem, volim da obavim igru zvanu eye contact, ali to ovde ljudi ne umeju cini mi se da igraju, a mozda se ja samo tripujem.

- trece ... ako meni neko pridje :D postoji jako fin nacin da mu kazes zdravo, ja se zovem tako_i_tako ... nastavis pricu, kurtoazije radi, i u nekom momentu mu kazes (presuming da taj neko tebi kaze svidjas mi se) da, i ti meni, ili sto je takodje jako lako reci (narocito ako je neko koga zaista ne poznas) ali ti meni ne...

- cetvrto ... da ja imam takodje dojam da su dole ljudi jako , jaaaaako zvezdasto raspolozeni, i ukoceni, i nepristupacni drugim ljudima...

- peto (necu vise majke mi :avalon: ) ... kako dole uglavnom provodim vreme sa ljudima koje znam ili sa ljudima sa kojima se inace druzim... uglavnom ne odlazim dole da bih nuzno nekog startovao, mada skoro uvek dobijem "hocu nekog da startujem - groznicu" ali me to prodje... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!