Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Da li je *STATUS*...

HOT :carica:
18
22%
NOT HOT :bljak:
63
78%
Korisnikov avatar
By Zoe
Joj :( ako odgovori budu negativni, to ga moze pogoditi.....jos vidim da tema nije u "Zezanju" nego se ozbiljno misli.....
Zar nije vec dosta tih tema ko je najlepsi, najinteligentniji, najhot.......?
Zar zaista samo zelimo da nekoga okarakterisemo, kvalifikujemo i ukalupimo?
Na kraju, sve je stvar ukusa, i ja se nadam da Status nece ovo preozbiljno shvatiti (cula sam da je fini i neiskvaren momak).
Korisnikov avatar
By Boshko
Ne znam coveka licno... ali mi deluje da jeste :njami:
By Pending-For-A-Bending
Ne, ne... Ja sam potpuno ozbiljan. Posle onih njegovih ozbiljnih tema i ozbiljnih odgovora bih voleo da vidim da li je on stvarno SINONIM ZA DOBROG FRAJERA!
Korisnikov avatar
By Zoe
Ali to je stvar ukusa!

Doduse, videces ukus vecine na Forumu, to je tacno.

Ne znam, meni se njegove fotke ne svidjaju, mozda zato sto je na svakoj Ceca :bljak: mozda zato sto se ne sunca dovoljno :giggle: ali sam stvarno skoro cula da je jako dobar decak.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
status je drag. veoma.
ne, nije uopste HOT, po mom misljenju.
ali je drag.
Korisnikov avatar
By KiWi
Nisam ga video neko vreme ... ali zadnji put kada sam ga video baš je bio hot hot hot ... da nije bio zauzet, definitivno bih ga spopadao :blush:
Korisnikov avatar
By svichky
mislim da je ovo malo bezveze jer zasto spustati necije samopouzdanje, govorim kada su negativni slucajevi u pitanju, bez ikakve potrebe a i lepota je u oku posmatraca...sve je stvar ukusa...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Preko fotki bih rekao da izgleda OK, ali mi se ne svidjjau one sa medama i Cecom.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by svichky
mislim da je ovo malo bezveze jer zasto spustati necije samopouzdanje, govorim kada su negativni slucajevi u pitanju, bez ikakve potrebe a i lepota je u oku posmatraca...sve je stvar ukusa...
trebalo bi da ti je jasno da sve sto je razlicito od Statyjevog ukusa - pati od neukusa:D
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by svichky
Procitaj Temu Fenomen Gay Populacije koji je postavio *STATUS* pa ces shvatiti odakle se stvoril ova tema
Korisnikov avatar
By M M and I
Not hot...at all...Sve i da izgleda hot njegovo rezonovanje i (kao sto rece Renoir) lepljenje Cece po sobi, kuhinji, kupatilu...spajzu...itd, bilo bi nepremostiv turn-off.
A ni ne izgleda nista narocito.
Korisnikov avatar
By svichky
pa decko je naisao na bas bas ruzno odbijanje i nije cudo sto je tako odreagovao jer bi se svaciji ego poljuljao i poceo da preispituje sebe ili da nalazi ove ili one razloge zasto se to bas njemu desilo...generalizuje ono s pederima ovamo onamo i ko je lep ko nije lep i sl. a to ne volim al ajd...i napominjem lepota i privlacnost su stvar ukusa... ali s obzirom na okolnosti shvatam njegovu reakciju...
Korisnikov avatar
By KiWi
Pročitao temu ...
Originally posted by Renoir
Ali neko ko lepi Cecu po sobi nikako U MOJIM OCIMA ne moze da bude sinonim za dobrog frajera
(pa makar i procitao citavog Prusta)
Ako to deli dobrog od lošeg frajera u TVOJIM OČIMA, kupi sočiva.
Originally posted by M M and I
Not hot...at all...Sve i da izgleda hot njegovo rezonovanje i (kao sto rece Renoir) lepljenje Cece po sobi, kuhinji, kupatilu...spajzu...itd, bilo bi nepremostiv turn-off.
A ni ne izgleda nista narocito.
Samo mi objasni, ljubim te, kako cecini posteri mogu da utiču na to da li je neko dobar frajer ili nije? Ti bar dosad nisi lupetao ... Jesi bio negativan, ali nisi lupetao ...
Korisnikov avatar
By ::fy::
Originally posted by Renoir
Ali neko ko lepi Cecu po sobi nikako U MOJIM OCIMA ne moze da bude sinonim za dobrog frajera
:up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa sad... pre neku nedelju mi je prisao na jednoj zurci.

Mnogo bolje izgleda nego na slikama tako da sam glasao za HOT.

Nikako nije moj tip pocev od psihickih problema... pa na dalje...
Ali opet nisam mogao glasati da nije hot jer mi je bio simpatican.

Slazem se sa Kiwijem za tu konstataciju...
Kakve to veze moze imati?!
Korisnikov avatar
By KiWi
Ovo je isto kao kad Dirrty kaže da ja ne mogu da budem dobar jebač jer slušam Britney ... Koliko površnosti ... i to od onih od kojih se nisam nadao ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
:smeh: zar si mislio da sam ozbiljan! LOL

Iskreno bih se pre BEEP sa nekim ko slusa Britney nego sa nekim ko slusa neki rock ili slicno...

Ipak bi imali vise tema za razgovor... a i ujednacen ritam u sexu :lol:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Kiwi, njemu niko nije zamerio to sto on slusa Cecu, nego sto mator konj drzi postere pevaljki po svojoj sobi.
To nije isto.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ma znam cico da si se ti zezao ... problem je što se ovi ne zezaju, ozbiljno dele frajere na dobre i loše na osnovu muzičkog ukusa ...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Kiwi
Ma znam cico da si se ti zezao ... problem je što se ovi ne zezaju, ozbiljno dele frajere na dobre i loše na osnovu muzičkog ukusa ...
Jesam li ti objasnio iznad u cemu je problem?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kiwi :mazi:

Od tih forumasa sam ocekivao i gore odgovore...
Kakvi znaju biti... to je jos i blaga glupost!

A.F.K.A. OB Zelis li reci da neko ko ima malo vise godina ne moze da lepi bilo kakve postere i da na isti nacin voli muziku i izrazava tu ljubav, kao i neki teen?
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne kazem da ne moze, nego da ja mislim da ne bi trebalo.
Korisnikov avatar
By Dirrty
A zasto ne bi trebalo?!

Zato sto je to neka nepisana drustvena norma?!

Pa zar mi ne bismo trebali biti iznad bilo kakve klasike?

Da li sam u manjini koja misli da je vaznije biti mlad duhom nego telom... i da to ustvari odrzava coveka zaista mladim.
To treba biti do granice ukusa, koju smatram da STATUS lepljenjem postera nije presao.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by A.F.K.A.OB
Kiwi, njemu niko nije zamerio to sto on slusa Cecu, nego sto mator konj drzi postere pevaljki po svojoj sobi.
To nije isto.
:up:
Ne odredjujem ko mi je dobar tip prema muzickom ukusu. U one-fuck-stand situacijama me ne zanima mnogo muzicki ukus nekog frajera...ali bi mi bio turn-off da me neko odvede u onakvu sobu...

Kad, medjutim, biram decka...onda mi nije njegov muzicki ukus bas toliko nebitan...jer mi govori o njegovom ukusu i o njemu kao licnosti...a isto tako mi govori da bih ja tu muziku bio u prilici da slusam jako cesto ako mi je taj neko decko...

Na stranu muzicki ukus...Cece & jece...i sa tim i bez toga meni status nije nimalo hot...sto zbog izgleda, sto zbog njegovog attitude-a...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Nije to drustvena norma, Drti, nego zdrav razum (s moje tacke gledista).
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mnogi su me okarakterisali izrazito realnim, objektivnim, sa zdravim razumom i cistom svesti...

A opet nam se nesto ne poklapaju misljenja...
Ali isto kao sto je fizicka lepota u oku posmatraca, pretpostavljam da je psihicka lepota u sluhu... tako da ne vredi raspravljati...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!