Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
Sa kakvim sam djubretom od osobe ja imala nesrecu da kontaktiram! :zid:
Nisam jedina ovde, znam to....

Djubre je toliko podlo i zaludno i pokvareno, da je divnoj devojci reklo da sam ja neku nebulozu o njoj rekla, a jadna devojka je poverovala, jer je bila izlozena visesatnom ubedjivanju i manipulaciji......
Stvarno imam problema da poverujem da postoje osobe koje namerno i smisljeno zele da nekog izjebu ( a samo zato sto neko ima drugacije misljenje i sto odbija njeno prijateljstvo )........a sto je najcrnje, nije izjebala mene, nego tu jadnicu koja se potresla. Tuzno.
Pa koliko mora biti neko jadan i bedan i iskompleksiran i nesiguran da se tako ponasa, koliko zavidan i ljubomoran?!

Njena je nesreca, ona ce ziveti sa tim, ali eto, zalosno je sto nevini ljudi moraju da pate radi njene bolestine.....

I da, jos ima pacijenata: na chatu me proganja neka sirota budala sa kojom nisam htela uopste da se petljam i juri me kao blesava i izvaljuje neka sranja koja veze sa zdravim razumom nemaju.......
Bas tuzno i ruzno.

Meni se samo javlja jako osecanje da su one jadnice nesposobne za pozitivnije emocije i lepsi pristup svetu oko sebe..........ali sam prestala odavno da "spasavam svet" i samo ih pustam da budu to sto zele. Necu da budem deo toga, i to ih jos vise izludjuje.
Njihova stvar, ali opet mi zao tih drugih, tih sa strane, tih nevinih i neupucenih.......... :(
Korisnikov avatar
By Shmi
Nazalost je toga uvek bilo i uvek ce biti... Nemoj da te pogadja ti nista ne gubis nego ta druga strana. Tvoja savest je mirna. A sto se tice osobe koja te olajava uvek ce takvih biti... i to isto ne treba da te pogadja jer ako treca osoba veruje u rekla-kazala po mojim stavovima takva osoba mi ne treba u zivotu kad nece mene PRAVU da upozna. Tako da si opet u plusu jer ne gubis vreme na takve osobe. :)
Korisnikov avatar
By Zoe
Apsolutno si u pravu! :up:

U sustini ja IDENTICNO, ali identicno tako razmisljam!

Ali evo, ova osoba danas je posebna prica, i zato mi je bilo krivo.

Sva sreca, ishod je dobar: devojka je ipak ispravno procenila :)

:dance:
Korisnikov avatar
By Shmi
Drago mi je da devojka ima mozak i pametno postupila.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zoe
Stvarno imam problema da poverujem da postoje osobe koje namerno i smisljeno zele da nekog izjebu ( a samo zato sto neko ima drugacije misljenje i sto odbija njeno prijateljstvo )........
to počinje još u ranoj mladosti... neki moji đaci-šestaci su bili takvi... :baksuzdete:
na svu sreću (za mene) vratila se stara nastavnica i ne moram više da ih gledam :chilling:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Originally posted by Zoe
I da, jos ima pacijenata: na chatu me proganja neka sirota budala sa kojom nisam htela uopste da se petljam i juri me kao blesava i izvaljuje neka sranja koja veze sa zdravim razumom nemaju.......
Bas tuzno i ruzno.
Mene ovo zaista placshi...Neki lik tj idiot me s vremena na vreme proganja.Razmenili smo mms i nije mi se svideo.Rekao sam 'Mozemo na pice i to je sve'.'a neshto vishe?'ne.'neki povremeni sex?' ne...posle par nedelja zove me na mob i pita hocu li da se vidimo.kazem da sam bolestan.pita da dodje da me obidje!.kazem bolje ne...posle nekog vremena shalje poruku da se vidimo naravno.opet ne,kazem da imam dechka i da nisam zainteresovan..e sad je preshao na poruke'jel josh uvek imash dechka'..ne znam kako da ga se otarasim.ne pomaze chak ni 'odjebi vishe'
Korisnikov avatar
By unic0rn
^ nemoj mu odgovarati... izdrzi 10-20 dana i prestace.. to resava samo ignoracija i nista drugo..

provereno!
ne postoji argument kojim ces to da resis.

on topic:

Zoe, ima takvih slucajeva kolko hoces. Seti se kad si ti bila se tek pojavila, prva dilema ti je kako s kime i sta...

Ono sto je cesto pravilo kod ljudi, a iz mog iskustva sa lezbejskim svetom ovde, sve te povredjene, koje se ischudjavaju rdjavoj ljudskoj prirodi, sve su postene i ostale devojke su loshe - ispadnu na kraju najgori ljudi. chast izuzecima.
Korisnikov avatar
By Zoe
(Napisala sam bila uzasno dugacak post i razlozila i sebe i svet i druge u njemu, ali sam shvatila da je to uzaludna rabota koja ce verovatno prouzrokovati replike ljudi koji me uopste nece razumeti, pa sam obrisala; vec mi je malo puna kapa objasnjavanja, a nisam tome sklona)
Korisnikov avatar
By Hys.
A da odgovoris na moje zvanje na chatu :cekam: ?
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by Zoe
... a jadna devojka je poverovala ...
i.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Zoe
(Napisala sam bila uzasno dugacak post i razlozila i sebe i svet i druge u njemu, ali sam shvatila da je to uzaludna rabota koja ce verovatno prouzrokovati replike ljudi koji me uopste nece razumeti, pa sam obrisala; vec mi je malo puna kapa objasnjavanja, a nisam tome sklona)
E bas sucks kada imas potrebu da sa ljudima podelis neke svoje stavove i razmisljanja, a pritom znas u startu da te nece razumeti i onda se zapitas "what's the point?".
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by horus.
Originally posted by Zoe
E bas sucks kada imas potrebu da sa ljudima podelis neke svoje stavove i razmisljanja, a pritom znas u startu da te nece razumeti i onda se zapitas "what's the point?".

Pa....da.....mislim, i ako sam u delicu trenutka i osetila tu potrebu, ona se rasprsila kao balon od sapunice kada sam zavrsila pisanije...
Shvatila sam da bi otvorilo mnoga pitanja, da bi se razgranalo KoZnaKuda, da bi pokrenulo teme i o ljudima i o zivotu uopste i o svim mogucim odnosima medju njima, a posto ja vec imam stav o tome i nemam nedoumica, radije sam izbrisala nego da se nevoljno pojavljujem u sopstvenoj temi....
Korisnikov avatar
By stefan19
Kao sto neko rece, "...toga je uvek bilo i uvek ce i biti..." Meni je iskreno jako zao takvih osoba.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pazi kad mislim da znam o kome govoris... I apsolutno sam presrecan sto sticajem okolnosti to djubre nisam ni upoznao.
Korisnikov avatar
By svichky
meni se isto bas pre neki dan desilo da sam na chatu naisao na neke nove informacije o sebi kojih ocigledno dosad nisam bio svestan...kao npr, da se jebem sa svima, po svakakvim corsokacima, da sam popusio km kurca i sl...i to sam saznao ko je sirio a i nije prvi put, doduse nova osoba...sto volim kad neke stvari o sebi saznam poslednji...strasnooo kakvih ljudi, zlobnih ima...ne shvatam al ajde...
Korisnikov avatar
By Zonche!
Koj si ti psyho :lood:

No comment na temu... :paradajz:
Korisnikov avatar
By Delete
A zasto ti smatras da ta osoba to radi namerno i smisljeno?
Mozda te ta osoba prosto ne podnosi, ima uzasno misljenje o tebi i na sve (a ne samo na taj) nacine ti to stavlja do znanja?

Istina, malo se gnusam onih koji su dobri sa tobom, a to rade iza ledja, a zaista postujem one "protivnike" koji ce i lice da ti kazu sve ono sto pricaju okolo o tebi.
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa to je upravo to - ne podnosi me i kad je vec tako, sta ima MENI da stavlja do znanja?! :puzzle:
Ja kad nekog ne podnosim, ne zanima me ni sekunde.
Ako mu pak nesto pokazujem i dokazujem, to znaci da me zanima, zar ne?

Naravno da je smisljeno i namerno.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Zoe
Ja kad nekog ne podnosim, ne zanima me ni sekunde.
:rotflmao:

Da, da, odatle i ova tema, zato sto te ne zanima ta osoba :lol:

:zacepi:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne seri, Zonche, nisam ja rekla da tu osobu o kojoj je ova tema ne podnosim, nego ona mene.......a ja sam rekla za nju da je djubre!
Citaj malo, ne trazi odmah kako ces nekom da "spustis" :lukavi:
Korisnikov avatar
By EYA
zoe, ti bi bar trebalo da ga razumes. on je sad u slicnoj fazi u kojoj si ti bila do nedavno.
nece proci jos dugo, pa ce i zonche, u shoku, poceti otvarati ovakve teme.
svi moramo proci svoju skolu, pa makar glavom kroz :zid:
Korisnikov avatar
By Zoe
Pomislila sam na to, Eya :klap: bas malocas.

U pravu si :up:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Whos afraid of the big bad wolf :odbij:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by svichky
..., da sam popusio km kurca...
:roflmao:
Korisnikov avatar
By mirth
Ont (kad sam vec tu): slabo sam se ja sa virtuelnim ljudima intimizirala da bi me ista od tih i takvih stvari ich pomeralo, ako su se ikad i desavale...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Oh... zanemarila si moju temu o :pms: Zoe... Htjedoh ti reci da se ne brines, sve djubre ce da ociste pjenusavi talasi koji ce da grunu iz moje uskomesane mucenice.
:opatica:
Korisnikov avatar
By Manon
Originally posted by Zoe
Sa kakvim sam djubretom od osobe ja imala nesrecu da kontaktiram! :zid:
Nisam jedina ovde, znam to....

Djubre je toliko podlo i zaludno i pokvareno, da je divnoj devojci reklo da sam ja neku nebulozu o njoj rekla, a jadna devojka je poverovala, jer je bila izlozena visesatnom ubedjivanju i manipulaciji......
Stvarno imam problema da poverujem da postoje osobe koje namerno i smisljeno zele da nekog izjebu ( a samo zato sto neko ima drugacije misljenje i sto odbija njeno prijateljstvo )........a sto je najcrnje, nije izjebala mene, nego tu jadnicu koja se potresla. Tuzno.
Pa koliko mora biti neko jadan i bedan i iskompleksiran i nesiguran da se tako ponasa, koliko zavidan i ljubomoran?!

Njena je nesreca, ona ce ziveti sa tim, ali eto, zalosno je sto nevini ljudi moraju da pate radi njene bolestine.....

Bas tuzno i ruzno.

Meni se samo javlja jako osecanje da su one jadnice nesposobne za pozitivnije emocije i lepsi pristup svetu oko sebe..........ali sam prestala odavno da "spasavam svet" i samo ih pustam da budu to sto zele. Necu da budem deo toga, i to ih jos vise izludjuje.
Njihova stvar, ali opet mi zao tih drugih, tih sa strane, tih nevinih i neupucenih.......... :(

Ja ne mislim da treba da se osvrces na tu osobu koja prica lose stvari. Ona je nosena mrznjom ili nekom frustracijom i treba joj oprostiti

Nije ni malo jadna ona osoba koja slusa i prihvata ruzne stvari i neproverene "istine". Sta znaci da je neko izlozen manipulaciji??? Niko ne moze da ti prica nesto sto ne zalis da slusas a jos manje da te ubedi u nesto u sta ne zelis da budes ubedjena
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!